Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Adresetiketten zelfklevend

Adresetiketten zelfklevend

Bedrukbare adresetiketten. Zelfklevend maakt de adressering van uw mailings gemakkelijker Transparant of wit, deze etiketten sturen uw brief naar de gewenste ontvanger. Lees meer
10,12 €
1.011,72 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Adresetiketten Wit 42,3 x 97 mm | Offset | Zelfklevende sluiting | 10 vellen x 12 stuks
Artikelnr. 2520744 Bulk prijs van 4,53 €
7,07 €
706,68 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Adresetiketten Wit 105 x 57 mm | Offset | Zelfklevende sluiting | 10 vellen x 10 stuks
Artikelnr. 2521295 Bulk prijs van 15,22 €
17,74 €
1.774,33 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Alle kaarten

Adressticker ideaal voor adressering

Met de adresstickers van Enveloppen 24  komen uw brieven veilig aan, omdat de adresstickers veilig op uw zending plakken. Ze zijn optimaal aangepast aan alle gebruikelijke omslagmaten en hebben een kwalitatief goed uiterlijk. De adresetiketten zijn er in verschillende uitvoeringen en materialen, bijvoorbeeld alsweerbestendige, transparante of witte adresetiketten.


Adresetiketten, adresetiketten of verzendetiketten en adresetiketten

Adresstickers of afzenderstickers zijn in principe hetzelfde, maar hebben verschillende namen in het spraakgebruik, daarom worden hier de meest voorkomende gebruikt om het gewenste artikel in de online winkel te vinden. U kunt deze zelfklevende etiketten naast het etiket met adressen en afzendergegevens ook als prijs- of productetiketten gebruiken. Maar ook als naametiketten voor schriften en schoolboeken zijn onze voordelige adresetiketten uitstekend geschikt.


Adresstickers voor brieven- en pakketpost

In onze ruime keuze aan formaten vindt u de optimale adressticker voor de meest uiteenlopende enveloppen zoals DIN C4, C5 of C6, pakjes of pakketzendingen. De adresetiketten zijn ook verkrijgbaar in verschillende designs. Of het nu gaat om witte, bijzonder stevig klevende adresetiketten of waterdichte en transparante adresetiketten. De zelfklevende achterkant zorgt voor een grote tijd- en werkgemak bij het verzenden van uitnodigingen, facturen, bedankbrieven en meer.

Topformaten van onze adresetiketten:

  • 42,3 x 97 mm
  • 57 x 105 mm


Hoge kwaliteitsnormen

U kunt uw zelfklevende etiketten afdrukken op wit papier of transparante folie. Adresetiketten van Enveloppen 24 zijn erg mooi om mee te werken, hebben een duidelijk lettertypeen smeren daarbij niet uit. Ze zijn bestand tegen ongunstige weersomstandigheden en plakken veilig op het schrijven. Deze folie-etiketten zijn weer- en UV-bestendig. De waterdichte adresetiketten zijn geschikt voor het lijmen op gereedschappen, apparaten, installaties en nog veel meer.


Transparante adresstickers voor een kwalitatief hoogwaardige uitstraling

Als de envelop aantrekkelijk moet zijn, bijvoorbeeld bij brieven van klanten, moet u transparante etiketten op gekleurde of getextureerde papiersoorten gebruiken. De transparante etiketten zijn vrijwel niet te herkennen, zodat het adres eruitziet alsof het gedrukt is. Dit ziet er bijzonder nobel uit en laat vanaf het eerste contact een zeer mooie en nobele algemene indruk achter. Uiteraard zijn deze transparante stickers ook ideaal voor huwelijksuitnodigingen, privé brieven en pakketten.


Adressticker mat of hoogglans

Onze standaard adresetiketten zijn gemaakt van wit, zelfklevend etikettenpapier van de hoogste bouwkwaliteit met een matte uitstraling. Er zijn verschillende formaten waaruit u bij onze producten kunt kiezen. U kunt alle hier afgebeelde adresetiketten in de online shop direct bij ons bestellen.

Als alternatief ontvangt u onze folie-etiketten, die u ook met een gouden reliëf krijgt. Of het nu gaat om productstickers of speciale adresetiketten, de toepassingsmogelijkheden van deze metalen etiketten zijn veelzijdig.


Ontwerp adresstickers en bedruk zelf blanco labels

Om zelf etiketten af te drukken, kunt u onze blanco etiketten aanvragen. Ontwerp uw etiketten zelf en plaats ze in een inkjet- of laserprinter.


Veel voorkomende vragen

Zijn er ook kerststickers?

Jazeker! Wij leveren u adresetiketten met kerstontwerpen.

Zitten de adresetiketten op rollen of op vellen?

Onze stickers worden op vellen geleverd.

Hoe groot zijn de adresstickers?

De stickers hebben een formaat van 42,3 x 97 mm of 57 x 105 mm.

Op welk materiaal worden de adresetiketten gedrukt? / Zijn ze waterbestendig?

Onze stickers zijn gemaakt van offset papier. Ze zijn niet waterbestendig. Onze transparante stickers zijn gemaakt van PET-folie. Ze zijn waterbestendig.

Kan ik voorbeeldstickers aanvragen?

Weet u niet precies welk etiket bij uw idee past? Bij Enveloppen 24 kunt u eenvoudig een sample van de bijbehorende stickers aanvragen. Dit geeft u de mogelijkheid om kleuren, materialen en maten te controleren en te vergelijken voordat u de bestelling plaatst.

Hebt u uw keuze nog niet gemaakt? Neem dan een kijkje in onze categorie accessoires, waar u de beste accessoires vindt voor het grootste assortiment enveloppen.

Hebt u nog vragen? Neem dan gewoon contact met ons op zonder enige verplichting.