Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Antwoordkaart

Antwoordkaart

Sie schicken Kunden oder Interessenten Infopost oder ein Dokument, das möglichst zeitnah wieder an Sie zurückgeschickt werden soll? Dann bietet es sich an, dem Dokument gleich auch noch eine frankierte und an Sie adressierte Rückantworthülle beizulegen. Lees meer
30,15 €
301,48 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
15,20 €
152,01 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
80,79 €
64,63 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
86,38 €
86,38 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Sale
Recyclage
Rechthoekige kaarten | DIN-formaten

Antwoordenveloppen

U stuurt klanten of geïnteresseerden infopost of een document dat, indien mogelijk, snel naar u teruggestuurd dient te zijn? Dan is het zinvol om een gefrankeerde en geadresseerde antwoordenvelop bij het document te voegen. Dit zorgt ervoor dat er niet zomaar een antwoord wordt teruggestuurd omdat de ontvanger van uw brief geen envelop of postzegel bij de hand heeft. Bij Enveloppen 24 krijgt u antwoordenveloppen in de meest uiteenlopende uitvoeringen - zodat u gegarandeerd de juiste heeft voor uw doeleinden.


Zodat het antwoord niet lang op zich laat wachten

Het praktische van antwoordenveloppen is dat de ontvanger van de brief zich geen zorgen hoeft te maken over de envelop en adressering - dat heeft de afzender allemaal al gedaan. De ontvanger van uw bericht bespaart tijd en hoeft alleen het antwoordformulier in te vullen en in een tas te doen. Dankzij de verschillende kleuren vindt u bij ons antwoordenveloppen die passen bij het betreffende doel en onderwerp.

Antwoordenveloppen zijn iets kleiner dan de envelop waarin ze komen, zodat ze er gemakkelijk in passen. Naast de verschillende kleuren kiest u ook of u een puntige of rechte flap, elk met natte sluiting, wilt. De enveloppen zijn ook zonder venster zodat u het adres kunt printen.

Wilt u een groot aantal blanco antwoordenveloppen bij ons afnemen? Profiteer dan van de onze staffelprijzen: hoe hoger de bestelhoeveelheid, hoe lager de eenheidsprijzen per envelop.


Enveloppen 24: uw expert voor enveloppen en verzendzakken

In ons assortiment vindt u naast de antwoordenveloppen uiteraard ook diverse enveloppen in de gangbare DIN-normen zoals: DIN B6 of DIN compact. We bieden u ook ongebruikelijke formaten aan – bijvoorbeeld vierkante formaten van een afmeting van 50 x 50 tot 420 x 420 mm. Dankzij ons kunt u alle soorten privé- of zakelijke correspondentie altijd in het juiste formaat versturen.

Een speciaal hoogtepunt: bij veel van onze producten kunt u ook direct geschikte kaarten individueel configureren en door ons laten afdrukken.

Laat u zich door ons adviseren, als u niet zeker weet welk formaat geschikt is voor uw doeleinden. Onze experts kijken uit naar uw bericht. Ook voorbeeldenveloppen zijn verkrijgbaar bij ons om te kunnen bepalen in hoeverre de envelop overeenkomt met uw wensen en ideeën. Zo vindt u zeker de perfecte envelop voor uw doeleinden.