Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Betalen bij Blanke

Betalen bij Blanke

Eenvoudig en veilig

iDeal

Met iDeal betaalt u aan het einde van uw bestelling meteen met een directe overboeking van uw bankrekening. Voordeel: Wij ontvangen uw betaling onmiddellijk en kunnen de artikelen snel verzenden.

Per bankoverschrijving kunt u voorafgaand aan de ontvangst van de bestelde producten het bedrag op onze bankrekening storten. Bij webwinkelbestellingen worden de bankgegevens automatisch naar u opgestuurd. Geef a.u.b. bij de overschrijving altijd het bestelnummer weer. Heeft u haast€ Stuur dan het betaalbewijs eenvoudig per e-mail naar: [email protected]. In de overige gevallen sturen we de producten direct na ontvangst van de betaling naar u op.

Visa

U kunt ook per creditcard betalen. Aan de hand van onze partner Unzer kunt u bij de afsluiting van het bestelproces in onze webwinkel met uw creditcard betalen. We accepteren VISA en Mastercard. Er ontstaan geen aanvullende tarieven bij betaling met creditcards.

PayPal

Betaling via Paypal is geen probleem bij Blanke Briefhüllen. Bij het afronden van uw bestelling in de webwinkel wordt u automatisch naar Paypal geleid. Indien het betaalproces niet werkt, kunt u de betaling ook achteraf uitvoeren door een e-mail met opgave van het bestelnummer te sturen naar: [email protected]

U heeft nog vragen€

We helpen u graag.

Tel: 085 888 1070
[email protected]

Het aanbod van Blanke Briefhüllen GmbH is gericht op zowel bedrijven als particulieren.

We behouden ons het recht voor om bij grote factuurbedragen vóór levering een kredietwaardigheidscontrole uit te voeren.