Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
135 x 192 mm

135 x 192 mm

Deze hoogwaardige enveloppen overtuigen door hun zachte karakter. Deze topproducten stralen nadrukkelijk een bijzonder hoge kwaliteit uit. Lees meer
70,52 €
705,16 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Alle kaarten
Exotische formaten

Envelop 135 x 192 mm

In onze online shop vindt u hoogwaardige enveloppen van 135 x 192 mm en in vele andere speciale formaten. Enerzijds overtuigen de stabiele enveloppen doordat ze uw waardevolle briefpost betrouwbaar beschermen, anderzijds met een uitgebreid kleurenpalet waaruit u kunt kiezen.


Speciale afmetingen voor enveloppen: 135 x 192 mm

Ons grootste speciale formaat is uitstekend in de ware zin van het woord: een envelop van 135 x 192 mm onderscheidt zich van de normale post door zijn ongebruikelijke vorm. Het maakt niet uit of u een mooie flyer voor uw klanten hebt ontworpen, uitnodigingen voor een babyshower verstuurt of liever zakelijke correspondentie - alles komt veilig aan in een stevige envelop. Enveloppen beschermen tegen kreuken, krassen en vuil.

Onze enveloppen van 135 x 192 mm zijn zonder venster en hebben een puntige flap. Er is een beetje vocht nodig om het te sluiten: daar zijn de natte plakstrips voor. De meeste enveloppen in dit formaat hebben een mooie geribbelde look. Het papier heeft een licht gestreepte structuur. Semi-mat, offset en vele andere materiaalsoorten zijn ook voor u beschikbaar.

De kleurkeuze:

- Wit: de klassieker, geschikt voor alle soorten brieven

- Crème: ook een klassieker die altijd past

- Blauw: serieus en koel

- Rood en oranje: vallen op en komen warm over

- Roze: van teder tot opzichtig, voor ontroerende zendingen

- Groen: levendig, wekt vertrouwen, doet denken aan de natuur

- Zwart: voornamelijk voor overlijdensberichten en dergelijke

- Grijs: ziet er rustig uit, goed geschikt voor al het zakelijke

- En nog veel meer kleuren zoals paars, bruin en geel!

Onder kleur (Detail) kunt u in de enveloppen in 90 x 140 mm zoeken naar de gewenste kleur!

Het gewicht:

Met het grammage bepaalt u zelf de gewichtsklasse voor uw enveloppen. De enveloppen van 135 x 192 mm wegen tussen de 100 en 115 gram per vierkante meter. Dit maakt ze relatief stabiel en ideaal voor de meeste brieven. Als u bijzonder gevoelige inhoud verzendt, kunt u bijvoorbeeld een stuk karton bijsluiten zodat de brief niet kreukt in de post.


Uw expert voor alle soorten enveloppen en verzendzakken: Enveloppen 24

Naast vele andere speciale formaten zoals90 x 220 mm en 120 x 180 mm hebben we uiteraard ook de gebruikelijke DIN-maten: van DIN E4-verzendzakken, tot DIN lang, tot DIN B5. Alles is er. En ook op het gebied van brieven staan we tot uw beschikking– met mooi briefpapier en slimme kaarten.

Het is de moeite waard om meer te kopen bij ons - we bieden aantrekkelijke staffelprijzen voor onze grote klanten!

Als u vragen, verzoeken of suggesties heeft, neem dan gerust contact op met Advies – wij helpen u graag en op elk moment!