Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
90 x 220 mm

90 x 220 mm

Sommige dingen zijn essentieel op kantoor. Dat zijn natuurlijk deze enveloppen, die altijd op voorraad moeten zijn. Toch fantastisch als u bovendien kunt besparen bij het winkelen! Lees meer
52,31 €
523,15 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
52,31 €
523,15 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Alle kaarten
Exotische formaten

Envelop 90 x 220 mm

Mooie enveloppen in bijzondere formaten en van uitstekende kwaliteit vindt u in onze online shop, ook enveloppen van 90 x 220 mm. In hun verscheidenheid aan kleuren, van klassiek wit tot levendig oranje en violet, zijn de enveloppen en verzendzakken een lust voor het oog - voor de afzender en ontvanger (en misschien zelfs de postbode).


Speciale formaten voor enveloppen: 90 x 220 mm

Of het nu gaat om een ongebruikelijke reclamefolder, een individuele huwelijksuitnodiging of een andere zakelijke brief - als u op zoek bent naar een ongebruikelijk formaat voor uw envelop, dan is Enveloppen 24 uw nummer 1 contactpersoon. Voor alle speciale formaten in het 90 x 220 mm assortiment bieden wij niet alleen enveloppen, maar ook verzendzakken aan. Ze beschermen de te verzenden brief betrouwbaar tegen kreukels, vouwen, vuil en krassen.

De envelop van 90 x 220 mm heeft een puntige flap, de verzendzak heeft een rechte flap. Beide sluit je met natte plaksluiting. Met zelfklevende adresetiketten bespaart u trouwens veel tijd als u veel enveloppen moet adresseren: u hoeft ze alleen maar vooraf te printen en vervolgens zonder extra hulp op te plakken.

Of het nu geribbeld of zelfs van mooi velijnpapier is - u kiest het materiaal. Onze enveloppen van 90 x 220 mm kunnen ook worden versierd met een mooie deckle-rand.

De kleurkeuze:

- Wit: de klassieker, geschikt voor alle soorten brieven

- Crème: ook een klassieker die altijd past

- Blauw: serieus en koel

- Rood en oranje: vallen op en komen warm over

- Roze: van teder tot opzichtig, voor ontroerende zendingen

- Groen: levendig, wekt vertrouwen, doet denken aan de natuur

- Zwart: voornamelijk voor overlijdensberichten en dergelijke

- Grijs: ziet er rustig uit, goed geschikt voor al het zakelijke

- En nog veel meer kleuren zoals paars, bruin en geel!

Onder kleur (Detail) kunt u in de enveloppen in 90 x 140 mm zoeken naar de gewenste kleur!

Het gewicht:

Nu wordt het moeilijk - of misschien ook niet: onze enveloppen zijn uiteraard stabiel en beschermen uw post uitstekend. Het meest populair zijn de robuuste enveloppen van 100 tot 120 g/m². Ze geven elke inhoud extra ondersteuning zodat deze niet kreukt tijdens de verzending. Bescherm gevoelige brieven nog beter met een envelop van 135 g/m². Als het item al behoorlijk vormvast is, is een envelop van 70 of 80 g/m² voldoende.


Enveloppen 24: wij zijn experts in brieven verzenden

Te chique? Geen probleem! We hebben ook gangbare DIN-formaten in ons assortiment: populair zijn DIN C5 en DIN E4. We bieden ook elegant briefpapier en slimme kaarten die bij veel enveloppen passen– met motieven en patronen voor een breed scala aan gelegenheden!

Als u vragen, verzoeken of suggesties heeft, neem dan gerust contact op met Advies – wij helpen u graag en op elk moment!