Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
  • Alle producten Terug
  • Formaten Terug
  • Kleuren Terug
  • Enveloppen Terug
  • Business Terug
  • Kaarten & Papier Terug
  • Verzendverpakkingen Terug
Enveloppen (DIN)

Enveloppen (DIN)

Wij kennen ook normaal. En maken het nog beter. Met de grootste keuze aan standaardenveloppen in DIN-formaat. Snel gevonden. Gemakkelijk besteld. Uit voorraad geleverd. Lees meer
Standaard enveloppen (DIN)
Standaard enveloppen (DIN)
Akte enveloppen
Akte enveloppen
Monsterzakken (DIN)
Monsterzakken (DIN)
Bordrug enveloppen (DIN)
Bordrug enveloppen (DIN)
Kartonnen enveloppen (DIN)
Kartonnen enveloppen (DIN)
45,71 €
91,41 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Bestsellers
Bruine enveloppen
Briefpapier DIN A4 (210 x 297 mm)

Breed aanbod aan gekleurde DIN-enveloppen

Bij Enveloppen 24 vindt u een enorme selectie omslagen in tal van  courante DIN-formaten om gemakkelijk online te bestellen. Een omslag, heeft in tegenstelling tot a verzendzak, de klep op de lange zijde. Envelop is de verzamelnaam voor beide.

Enveloppen in DIN-formaten worden vaak in het het dagelijkse zakenleven gebruikt. Ze behoren onder de kantoorartikelen tot de meest gebruikte producten. U kunt dus ook sommige artikelen met 1.000 enveloppen per verpakkingseenheid bestellen bij Enveloppen 24.

Als u elke dag veel brieven verstuurt, is het misschien de moeite waard om in een insteekmachine te investeren. Voor dit doel kunt u bij ons ook een groot aantal verschillende omslagen kopen. Ook vindt u daar verschillende enveloppen DIN lang met venster met 1.000 stuks per verpakkingseenheid.


De standaard formaten

De meest voorkomende formaten voor enveloppen voor standaard brieven zijn:

Voor DIN Lang en C6/5 zijn ze de enveloppen langwerpig. Het A4-blad wordt twee keer horizontaal gevouwen, ofwel als wikkelvouwof als zigzagvouw. Voor enveloppen C5 of C6 wordt het blad eenmaal in het midden of kruiselings in het midden gevouwen.

Deze enveloppen voldoen allemaal aan dezelfdeformaatrichtlijnen  van het Deutschen lInstitut für Normung. U hebt veel meer vrijheid als het gaat om kleuren en materiaal. Uiteraard leveren wijtalrijke witte enveloppen, maar evenzo buitengewone enveloppen. Naast talrijke transparante en gekleurde DIN enveloppen zijn er ook DIN C5-enveloppen. Gewoon omdat een envelop NORMaal is, hoeft ze niet saai te zijn.

U heeft nog niet gekozen? Kijk dan in de categorie Onze bestsellers. Hier vindt u een overzicht van een grote selectie van onze topverkopers.

Hebt u nog vragen? Neem dan gewoon contact met ons op zonder enige verplichting.