Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
  • Alle producten Terug
  • Formaten Terug
  • Kleuren Terug
  • Enveloppen Terug
  • Business Terug
  • Kaarten & Papier Terug
  • Verzendverpakkingen Terug
DIN E5 (200 x 280 mm)

DIN E5 (200 x 280 mm)

Bei uns finden Sie Versandtaschen und Briefumschläge nach DIN-Norm, darunter auch Briefhüllen in DIN E5. Wenn Sie auf der Suche nach Qualität und einem umfangreichen Sortiment sind, dann ist unser Onlineshop die beste Adresse! Mit DIN-E5-Versandtaschen verschicken Sie selbst umfangreiche DIN-A5-Sendungen Lees meer
45,71 €
182,82 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
84,75 €
847,51 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
DIN B5 (176 x 250 mm)
DIN C5 (162 x 229 mm)
Extreem groot

DIN E5-envelop

Bij ons vindt u verzendzakken en enveloppen volgens de DIN-norm, zoals enveloppen in DIN E5. Bent u op zoek naar kwaliteit en een uitgebreid assortiment, dan bent u bij onze online shop aan het juiste adres! Met DIN E5-verzendzakken verstuurt u zelfs grote DIN A5-verzendingen.


Bescherming voor uw brieven: enveloppen in DIN E5

Dikke reclamefolders, chique glanzende boekjes en kleine cadeautjes voor het gezin in DIN A5-formaat hebben voldoende ruimte in onze brede DIN E5-enveloppen. Zelfs DIN A4-vellen die eenmaal gevouwen zijn, voelen zich goed in grote aantallen daarin! De envelop beschermt uw zendingen tegen vuil, kreuken en krassen zodat ze veilig in de daarvoor bestemde handen terecht komen.

Een DIN E5-envelop meet 200 x 280 mm. Een vel DIN-norm A5-papier meet 148 x 210 mm, dus er is voldoende ruimte in de verzendzakken. De extra centimeters laten genoeg overhang over om de inhoud mooi uit te spreiden.

Hoe kan uw envelop DIN E5 zijn? De keuze is aan u!

Wij bieden onze DIN E5-enveloppen aan in de neutrale kleuren wit en bruin. U kunt het gebruiken om zakelijke, privé- en reclamecorrespondentie van welke aard dan ook te verzenden. Maar ook kleurrijke enveloppen hebben we uiteraard in ons portfolio.

Wilt u uw mooi vormgegeven brief duidelijk presenteren voordat u de envelop opent, gebruik dan de transparante enveloppen. De inhoud blijft smetteloos - hij straalt in al zijn glorie zodra u hem uit de brievenbus haalt en de geadresseerde vertelt waar het om gaat.

De verzendzakken in DIN E5-formaat hebben een rechte flap en kunnen worden gesloten met natte plaksluiting of zelfkleving. U kunt het gewenste type sluiting selecteren met behulp van de filterfunctie "Sluiting".

Het gewicht:

Het gewicht geeft aan hoe dun of dik papier is - dit wordt grammage genoemd in technisch jargon. De grammen per vierkante meter dienen als richtlijn. Met 90 tot 110 g/m² zijn onze enveloppen in DIN E5-formaat aangenaam stabiel. Voor zeer fijne inhoud die zichzelf niet ondersteunt, dient u robuustere verzendzakken te gebruiken. Als de vorm van uw brief het toelaat, kunt u ook een stuk karton van een geschikt formaat bijsluiten. Dit voorkomt dat de envelop en de inhoud onderweg kreuken.


De post beheersen met Enveloppen 24

Is een DIN E5-envelop toch niet helemaal wat u zoekt? Blader dan gerust eens door onze andere verzend- en verpakkingsartikelen. Onder de categorie "Formaten“ kiest u de maat die u nodig hebt. Hier vindt u vele andere DIN-formaten en talrijke speciale formaten voor ongebruikelijke brieven!

Ook voor grote bestellingen bieden wij aantrekkelijke staffelprijzen.

Als u vragen, verzoeken of suggesties heeft, neem dan gerust contact op met Advies – wij helpen u graag en op elk moment!