Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
DIN E6 (140 x 200 mm)

DIN E6 (140 x 200 mm)

Wer auffallen will, wählt die DIN-E6-Briefhüllen von Blanke Briefhüllen. Kuverts in diesem Format sind eher selten und eignen sich daher hervorragend für besondere Einladungen und Korrespondenzen. Egal, ob Sie eine Einladung für Ihre bevorstehende Hochzeit versenden oder Geschäftspartner zu einem ereignisreichen Business-Event einladen möchten. Lees meer
47,54 €
475,36 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
68,08 €
136,15 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Formaten
Kleuren

Enveloppen in DIN E6-formaat

Wie wil opvallen kiest voor de DIN E6-enveloppen van Enveloppen 24. Enveloppen in dit formaat zijn vrij zeldzaam en daarom ideaal voor speciale uitnodigingen en correspondentie. Het maakt niet uit of u een uitnodiging wilt sturen voor uw aanstaande bruiloft of zakenpartners wilt uitnodigen voor een veelbewogen zakelijk evenement - enveloppen in dit formaat met de juiste kaarten zien er professioneel en exclusief uit. Bij Enveloppen 24 ontvangt u DIN E6-enveloppen in verkoopeenheden van minimaal 1 x 100 stuks.


Speciaal formaat voor exclusieve inhoud

Omdat uitnodigingen voor bepaalde gelegenheden op het eerste gezicht iets bijzonders moeten zijn, zijn enveloppen in DIN E6-formaat de juiste verpakking voor exclusieve vouwkaarten.

De DIN E6-enveloppen bij Enveloppen 24 hebben het gestandaardiseerde formaat van 140 x 200 millimeter en zijn zelfklevend met verwijderbare strips. De enveloppen met een gewicht van 120 g/m² zijn zonder venster en hebben een rechte flap. De kaartenveloppen zijn in klassiek wit gehouden, wat geschikt is voor elke gelegenheid. Het maakt niet uit of het een uitnodiging voor een doop, diner of bruiloft is - door gewoon in de brievenbus te kijken, vertelt deze envelop de ontvanger dat er een speciale uitnodiging voor een evenement binnenin wacht.


Enveloppen 24: uw expert voor enveloppen in alle formaten

Ons brede assortiment enveloppen en verzendzakken bestaat uit varianten in de verschillende gestandaardiseerde DIN-formaten zoals: DIN E6, DIN C3 of DIN B6. U kunt bij ons ook meer ongebruikelijke envelopformaten krijgen - bijvoorbeeld vierkante formaten. Dankzij ons verstuurt u paaskaarten net als zakelijke correspondentie altijd in het juiste formaat.

Laat ons u adviseren als u niet zeker weet welke formaten de juiste zijn voor uw doeleinden. U bent van harte welkom om een gratis proefmonster bij ons aan te vragen om zelf te zien of de enveloppen aan uw verwachtingen voldoen.