Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Recyclage

Recyclage

Uit oud wordt nieuw gemaakt. De mooiste recyclageproducten. Voor u als briefomslagen. Lees meer
33,30 €
66,60 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
7,95 €
79,50 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
67,67 €
67,67 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
86,38 €
172,76 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
43,06 €
430,62 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
- 21%
25,37 €
19,96 €
19,96 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
36,10 €
36,10 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
17,95 €
incl. BTW , excl. Verzending
24,35 €
24,35 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
12,95 €
incl. BTW , excl. Verzending
42,05 €
42,04 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
55,87 €
55,87 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
23,34 €
93,34 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
33,15 €
66,30 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
7,37 €
73,72 € per 1000 Stk.
incl. BTW , excl. Verzending
Sale
Antwoordkaart
Rechthoekige kaarten | DIN-formaten

Interessante feiten over het recyclen van enveloppen en postzakken

Vandaag wordt u een ruime keuze aan verschillende artikelen aangeboden die volgens de milieurichtlijnen vervaardigd zijn. Zelfs in de particuliere sector, waar al lang waarde wordt gehecht aan briefhoofden en enveloppen van hoge kwaliteit, is het belang van gerecycleerde enveloppen doorgedrongen.


Wat zijn gerecycleerde enveloppen?

Maak van iets ouds iets heel speciaals! Het begrip recycling omvat de levering en het hergebruik van restmaterialen om nieuwe voorwerpen te produceren. Vandaag de dag is de kwestie van de milieubescherming steviger in de hoofden van de bevolking verankerd dan ooit tevoren.

Daarom vindt u ook ecologische papierproducten in onze online shop.

De volgende producten worden in de loop van het recyclingproces vervaardigd:

Gezien de enorme hoeveelheden papier die elke dag worden weggegooid, leveren onze gerecycleerde enveloppen een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu en het behoud van onze natuurlijke omgeving.


Kleurrijke gerecycleerde enveloppen

Het bestaande vooroordeel dat enveloppen en verzendverpakkingen er altijd maar grijs of bruin uitzien, is al enige tijd ontkracht. Tegenwoordig zijn de milieuvriendelijke enveloppen en verzendverpakkingen ook verkrijgbaar in wit of in kleur. Ongeacht de kleur zijn de gerecycleerde verzendverpakkingen verkrijgbaar in verschillende maten waaruit u kunt kiezen. Bij Enveloppen 24 hebt u alles direct bij de hand.

Het ruime kleurengamma van ons assortiment gerecycleerde enveloppen wordt gekenmerkt door de eersteklas kwaliteit van de enveloppen. Onze gerecycleerde enveloppen zijn perfect voor klanten die milieubewust willen zijn. Dergelijke enveloppen worden dan ook heel vaak gebruikt voor uitnodigingskaarten of bedankkaarten.


Goedkope gerecycleerde enveloppen

Wij hebben verschillende formaten, zoals C6 enveloppen of lange DIN-enveloppen. Alle hoogwaardige enveloppen zijn gemaakt van  gerecycleerd papier en beschermen de inhoud die erin zit. Zelfs ansichtkaarten, huwelijksuitnodigingen of zakelijke brieven kunnen er gemakkelijk hun plaats in vinden.

De verzendverpakkingen kunnen doeltreffend en kostenefficiënt gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Wij drukken uw gerecycleerde enveloppen en gerecycleerde postzakken volgens uw persoonlijke specificaties in de hoogste kleurendrukkwaliteit. Tegen TOP-voorwaarden! Wij informeren u er graag over. Het papier kan ook met een gewone printer bedrukt worden. U kunt ook een adresetiket op de voorkant van gerecycleerde enveloppen plakken of het adres van de geadresseerde met de hand schrijven.

Gerecycleerde enveloppen met een flap met natte lijm kunnen verder verwerkt worden door inserters. Voor de zekerheid raden wij u echter aan een kleine bestelling te plaatsen en de enveloppen van tevoren op de machine te testen.

Het uitgebreide assortiment gerecycleerde enveloppen wordt bekroond met aantrekkelijke staffelprijzen.


Gerecycleerde enveloppen als stemenveloppen

Onze gerecycleerde enveloppen zijn perfect om te gebruiken als stemenveloppen. Kies uit onze reeks gerecycleerde enveloppen en gebruik ze als stemenvelop voor de verkiezingen van de ondernemingsraad of een stemming in uw gemeente. De enveloppen zijnongelijnd en gemaakt van een zeer fijn gerecycleerd papier. Aangezien de portokosten worden berekend op grond van het totale gewicht, zijn deze enveloppen bijzonder populair.

Bent u er nog niet uit? Neem dan een kijkje in de categorie nieuwe artikelen. Hier vindt u een exclusieve collectie aan pas aangekomen enveloppen.

Hebt u nog vragen? Neem dan gewoon contact met ons op zonder enige verplichting.