Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
DIN B4 (250 x 353 mm)

DIN B4 (250 x 353 mm)

Korte beschrijving: De bordrug enveloppen in B4-formaat zijn een handige en goedkope oplossing voor het verzenden van belangrijke documenten en andere platte voorwerpen. De met karton versterkte achterwand biedt optimale bescherming tegen knikken. Deze zijn verkrijgbaar in wit en bruin. Lees meer
40,62 €
324,97 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
49,06 €
392,49 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
48,76 €
487,56 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
61,97 €
619,74 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Bordrug enveloppen in B4-formaat

De praktische hulpmiddelen zijn een handige en goedkope oplossing om belangrijke documenten, plannen, foto's en andere platte voorwerpen veilig te versturen. De bordrug enveloppen zijn gemaakt van duurzaam papier en hebben een versterkt rugpaneel voor extra bescherming en stabiliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, zowel op kantoor als privé - met onze bordrug enveloppen worden belangrijke papieren voor verzending optimaal beschermd.


Bordrug enveloppen B4 - De speciale kenmerken

Onze bordrug enveloppen in B4-formaat zijn echte specialisten op hun gebied. Wij hebben alles wat u nodig heeft voor u op een rijtje gezet:

 • Ideaal voor het verzenden of bewaren van documenten  tot 250 x 353 mm. 
 • De versterkte achterkant biedt extra stabiliteit en bescherming.
 • Voorkomt dat documenten tijdens het transport worden geknikt of beschadigd
 • Eenvoudige en praktische manier om A4-documenten of -documenten te verzenden, samen met andere platte voorwerpen zoals cd 's of dvd' s.
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen om ze aan te passen aan specifieke behoeften en vereisten.

Gebruik onze allrounders om uw goederen veilig naar hun bestemming te brengen.


De voordelen van onze bordrug enveloppen in één oogopslag

 1. Beschermt de inhoud: De bordrug enveloppen B4 zijn gemaakt van stevig karton dat de documenten of andere platte voorwerpen binnenin beschermt tegen beschadiging. De achterkant zorgt ervoor dat de envelop stevig blijft en dat de inhoud niet buigt of breekt.
 2. Een echt lichtgewicht: in vergelijking met andere verpakkingsopties, zoals dozen, zijn de kleine alleskunners zeer licht – zodat u de verzendkosten laag houdt.
 3. Gemakkelijk te hanteren: De bordrug enveloppen in B4-formaat zijn eenvoudig te hanteren. Ze zijn eenvoudig op te vouwen en op te bergen als ze niet nodig zijn. Bovendien zijn ze snel en eenvoudig te vullen.
 4. Milieuvriendelijk: de praktische enveloppen zijn een milieuvriendelijke optie omdat ze van recyclebaar karton zijn gemaakt.
 5. Professionele uitstraling: de allrounders zijn meestal verkrijgbaar in neutrale kleuren, waardoor ze er professioneel uitzien. Hierdoor zijn ze ideaal voor het verzenden van documenten waarin een serieuze indruk moet worden overgebracht.
 6. Kostenefficiënt: de stevige enveloppen bieden uitstekende waar voor uw geld.


Enveloppen 24 – Uw partner voor verzendmaterialen

Sinds onze succesvolle startende onderneming in de buurt van Heilbronn in 2007 hebben wij ons voortdurend verder ontwikkeld. Vandaag bieden we het grootste assortiment enveloppen in Europa met  meer dan 5400 verschillende modellen  . Onze enveloppen behoren tot de standaarduitrusting in bedrijven en particuliere huishoudens en worden gekenmerkt door hun buitengewone diversiteit.

Onze bijzondere kracht is dat wij opvallende en kleurrijke enveloppen aanbieden, waarmee u creatieve mailings vormgeeft en bij uw ontvangers een blijvende indruk achterlaat.  Wij helpen u om van een passieve mailer de held van uw doelgroep te worden.  Daarnaast bieden wij ook praktische adresetiketten en hoogwaardig briefpapier aan. Naast onze enveloppen met natte lijm vindt u bij ons ook de praktische bevochtigingspen, die het dichtplakken van de enveloppen vergemakkelijkt en het vervelende bevochtigen met de tong vervangt.

Om uw enveloppen individueel te maken, bieden wij ook meerkleurige gelpennen aan. Deze zijn perfect voor het verfijnen van uw groeten bij speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften of Kerstmis. Onze accessoires bieden u  alles wat u nodig hebt voor het bedrukken, etiketteren en frankeren van uw post, altijd binnen handbereik en in hoge kwaliteit.