Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
DIN C4 (229 x 324 mm)

DIN C4 (229 x 324 mm)

Kartonnen achterzakken C4 hebben een verstevigde achterkant om lelijke kreuken tijdens het verzenden te voorkomen. Ze zijn ideaal voor documenten van A4-formaat. Verkrijgbaar in bruin en wit. Lees meer
21,30 €
213,02 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
36,55 €
365,54 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
64,72 €
517,76 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
33,86 €
338,60 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
44,69 €
446,89 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
38,59 €
385,88 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
56,43 €
451,46 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
63,40 €
507,18 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
460,56 €
460,56 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Bordrug enveloppen in C4

Alle soorten enveloppen zijn een ideale manier om documenten en dergelijke te verzenden. Met conventionele enveloppen gebeurt het echter snel dat ze worden geknikt en dus krijgt de inhoud ook lelijke knikken. Bordrug enveloppen C4 en andere maten hebben een versterkte achterkant, een soort ruggengraat om dit tegen te gaan.


Bordrug enveloppen C4 – gestandaardiseerd en knikbestendig

Het formaat C4 is een gestandaardiseerde maat voor enveloppen met de afmetingen 229 x 324 mm. Hierin kunt u  documenten in DIN A4-formaat  verzenden. Dit is vooral handig als u ze niet wilt of kunt vouwen. De bordrug enveloppen in C4 zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin en wit, waarbij het karton aan de achterkant meestal grijs is. In de witte versies kan het ook wit zijn. Deze eenvoudige look is het meest geschikt voor serieuze gelegenheden, zoals het versturen van belangrijke documenten, certificaten en dergelijke.

Alle varianten hebben een kleefstrip, dat wil zeggen een plakstrip die wordt beschermd door een siliconenstrip. Om de bordrug envelop in C4 te sluiten, trekt u deze bescherming eraf en klapt u de flap naar beneden. Met een beetje druk plakt het dan aan de achterkant van de envelop en sluit deze. Bovendien hebben sommige producten een geïntegreerd venster om het labelen met de adressen te vereenvoudigen. Hierdoor is een  voorgedrukt adres van afzender en ontvanger zichtbaar op de eigenlijke brief  en kan de zending al worden verzonden.


Toepassingen voor bordrug enveloppen C4

Telkens weer hebben consumenten stevige enveloppen nodig om hun gevoelige post ongeschonden te kunnen verzenden. Bordrug envelop in C4 en andere formaten voldoen precies aan dit doel door hun stabiele achterkant  waardoor ze beter bestand zijn tegen kracht. Hiermee beschermen ze hun inhoud tegen knikken en stoten. Dit maakt ze geschikt voor elke dunne en knikgevoelige zending waarbij dit dringend moet worden vermeden. Dit kunnen belangrijke documenten zijn, zoals certificaten of getuigschriften. Maar ook objecten waarbij een vouw het uiterlijk beïnvloedt, komen in aanmerking voor verzending met de tassen. Hieronder vallen bijvoorbeeld foto 's, catalogi of wenskaarten. Over het algemeen dienen de verpakkingen ter bescherming van zakelijke en privé-correspondentie, zodat deze onbeschadigd bij de ontvanger aankomt.


Structuur van bordrug enveloppen in C4

Bordrug enveloppen C4 zijn gemaakt van twee materialen: papier en karton. Daarnaast zijn er lijm en afdekstrips van de zelfklevende lijm. Het karton vormt de stevige achterkant van de envelop, die bestand is tegen kreuken. Voor het papier dat de voorzijde en de klep vormt, kunt u kiezen uit kraftpapier, offset en natronpapier.

Offsetpapier is een houtvrij papier dat aan beide zijden ongestreken is. Dit betekent dat het een ruwe structuur en een matte afwerking heeft. Hierdoor is het zeer goed te beschrijven en ook te bedrukken. Kraft-offsetpapier combineert de eigenschappen van kraftpapier en offsetpapier: daarbij komt nog de bijzondere stevigheid die het eerste bezit. Offsetpapier heeft de gramgewichten 120 en 150 g/m2, Kraft-offsetpapier slechts 120 g/m2.

Natronpapier heeft een glad, geribbeld oppervlak. De basis wordt gevormd door kraftpapier of gemengd papier, dat een aandeel oud papier bevat. Bij de productie is natronloog nodig, dat het papier de naam geeft. Het wordt als zeer scheurbestendig beschouwd en is 100% recyclebaar. De bordrug enveloppen C4 hebben een gramsgewicht van 110 of 120 g/m2.


C4 bordrug envelop bij Enveloppen 24

Bij Enveloppen bieden wij 24 hoogwaardige bordrug enveloppen in C4 en andere formaten om uw zendingen kreukvrij te verpakken. Daarnaast hebben we nog veel meer verzendenveloppen, zoals gestandaardiseerde enveloppen of die met afwijkende afmetingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn vierkante enveloppen. In de verscheidenheid van ons aanbod vindt u  voor elke gelegenheid iets passends. Om u een eerste overzicht van de mogelijkheden te geven, kunt u het beste onze bestsellers bekijken. Mocht u nog vragen hebben of advies willen, neem dan contact met  ons op.