Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Half DIN C4 (125 x 324 mm)

Half DIN C4 (125 x 324 mm)

Halve DIN C4-verzendzakken hebben een speciaal formaat dat ongeveer overeenkomt met het gehalveerde C4-formaat. De bijzonderheid is dat het langs de langere kant wordt neergeklapt. Het is uitermate geschikt voor het verzenden van in de lengte gevouwen A4-papier, bijvoorbeeld voor flyers of brochures. Lees meer
20,79 €
207,94 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
28,42 €
284,20 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Halve DIN C4-verzendzakken: uniek formaat

Halve DIN C4-verzendzakken  komen, zoals de naam al aangeeft, ongeveer overeen met het gehalveerde C4-formaat (229 x 324 mm). Een bijzonder kenmerk van het halve DIN C4-formaat is echter dat het langs de lange zijde wordt omgevouwen, terwijl het halveren langs de korte zijde overeenkomt met het C5-formaat. Dit geeft de halve DIN C4-verzendzakken een uniek formaat.

Het klassieke gebruik van het C4-formaat voor verzendzakken is voor het verzenden van documenten in A4-formaat. Zo zijn de halve DIN-verzendzakken geschikt voorin de lengte gevouwen A4-papier, bijvoorbeeld voor brochures of flyers.


Halve DIN C4-verzendzakken met klassieke uitstraling

De halve DIN C4-verzendzakken zijn verkrijgbaar bij Enveloppen 24 in de klassieke witte kleur. Net als veel van onze verzendzakken zijn er verschillen in de exacte configuratie en kenmerken Verschillen: Kies tussen zelfklevende en natte lijm, evenals varianten met of zonder venster waarin u het verzendadres zichtbaar kunt maken zonder het op de verzendzak te hoeven afdrukken, stempelen of schrijven. Dit bespaart u extra tijd bij het verzenden van veel exemplaren.

Alle half DIN-C4 verzendzakken zijn gemaakt van offsetpapier met zijn bekende eigenschappen: dankzij het ruwe oppervlak heeft het een aangenaam gevoel en kan het uitstekend worden bedrukt, beschreven of gestempeld. Er zijn verschillen in het respectievelijke gramgewicht: de halve DIN C4-verzendzakken met venster hebben bijvoorbeeld een gramgewicht van 120 gram per vierkante meter. Het gewicht per vierkante meter van de verzendzakken van dit type zonder venster is iets lager (100 gram per vierkante meter). De verzendzakken met een lager gramgewicht zijn dus 0,2 gram lichter. Een variant van de halve DIN C4-verzendzakken is ook verkrijgbaar met natte verlijming op de klep in plaats van drukgevoelige verlijming met een verwijderbare strook.


Groot assortiment verzendzakken bij Enveloppen 24

Bij Enveloppen 24 hebben we voor vrijwel elke behoefte het juiste artikel voor u. Deze verzendzakken zijn bij Enveloppen 24 verkrijgbaar in talrijke standaardmaten, van de DIN-lang-verzendzak voor brieven (110 x 220 mm) tot de grote DIN C3-verzendzak (324 x 457 mm) voor grote documenten, documenten en zelfs vinylplaten. Ook het speciale formaat half DIN-C4 is in zijn afmetingen gebaseerd op een DIN-norm. U vindt ook onze kartonnen enveloppen, enveloppen met kartonnen achterkant, vouwenveloppen en gestoffeerde enveloppen!

Profiteer in onze online shop van vele voordelen, zoals de veilige bestelling zonder minimale bestelwaarde en kopen op rekening. Natuurlijk ontvangt u van ons op verzoek een gratis voorbeeldbestelling.


FAQ - Veelgestelde vragen over “halve DIN C4-verzendzakken”

1. Welke formaten zijn er voor verzendzakken?

Er zijn in theorie geen grenzen aan de grootte van verzendzakken. Naast de reeds genoemde DIN-verzendzakken, bijvoorbeeld half DIN-C4, zijn er tal van speciale en tussenmaten waaruit u kunt kiezen in ons uitgebreide assortiment verzendzakken.


2. Wat is de grootte van de halve DIN C4 verzendzakken?

Verzendzakken half DIN-C4 hebben een afmeting van 125 x 324 mm.


3. Hoeveel kost een halve DIN C4 verzendzak?

Afhankelijk van de specificaties en het aantal bestelde items, kunt u een halve DIN C4-verzendzak verkrijgen vanaf ongeveer 15 cent per stuk.


4. Waar kan ik halve DIN C4 verzendzakken kopen?

Halve DIN C4-verzendzakken en enveloppen in tal van andere formaten zijn verkrijgbaar bij Enveloppen 24. Daarnaast is er een grote keuze aan enveloppen, kaarten en nog veel meer, wat u nodig hebt voor de juiste of stijlvolle verzending van uw post.