Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
DIN B6 (125 x 176 mm)

DIN B6 (125 x 176 mm)

De verzendzak B6 is meer een van de ongebruikelijke formaten. Het is geschikt voor het verzenden van documenten in C6-formaat. In de winkel vindt u deze in klassiek wit. Lees meer
96,24 €
96,24 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Verzendzakken DIN B6 – 125x176 mm

Met de vele afmetingen van brieven en kaarten, is het niet ongebruikelijk dat een paar formaten gebruikelijker zijn dan andere. Verzendzakken in DIN B6 behoren tot de meer ongebruikelijke maten en zijn geschikt voor brieven en documenten in C6-formaat.


Verzendzakken in DIN B6 – bij ongewone briefvormen

Het formaat DIN B6 is eengestandaardiseerde maat met een zijde van 125 x176 mm Hierdoor past er gemakkelijk een brief of kaart van het C6-formaat in, maar ook meerdere DIN A6-formulieren en eenmaal gevouwen A5-zendingen. Eenmaal gevouwen A4-bladen in beide richtingen kunt u er ook in passen. Qua diepte kunnen onze producten variëren. Onder de verschillende uitvoeringen van verzendzakken in DIN B6 is er voor elke behoefte iets passends.

Ze zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar in klassiek wit. Als B6-envelop worden er meer ongewone kleuren toegevoegd, zoals goud, zilver of zelfs transparante varianten. De laatste laten de inhoud vermoeden, terwijl de kleurrijke verzendzakken bepaalde emoties opwekken. Ook uitvoeringen met ramen zijn mogelijk, zodat een voorgedrukt adres zichtbaar kan zijn.

Om de verzendzakken in DIN B6 te sluiten, zijn er verschillende lijmen beschikbaar: natte lijm, zelfklevende lijm of zelfklevende lijm. De natte lijm is de enige voor machinale verwerking. Hierbij moet de plakstrip worden bevochtigd. Bij hechting is het zelfklevende oppervlak bedekt met een siliconenstrook, die alleen hoeft te worden verwijderd. De zelfklevende heeft twee tabbladen die worden samengevoegd om aan elkaar te worden gelijmd. Door lichte druk tegenover elkaar verbinden ze zich stevig en betrouwbaar.


Toepassingsdoelen voor verzendzakken DIN B6

Gestandaardiseerde enveloppen zoals verzendzakken in DIN B6 hebben het grote voordeel dat u altijd weet welke maat documenten erin past. In dit geval het C6-formaat, maar ook andere varianten. Meestal komt het formaat in aanmerking voor brieven, kaarten, uitnodigingen en meer, verzonden in ansichtkaartformaat. Deze omvatten naast wenskaarten ook klassieke rouwkaarten of huwelijksuitnodigingen. Ze zijn gepast en stijlvol verpakt met de juiste verzendzak.

Bovendien wordt deze grootte vaak gebruikt voor effecten om ze correct te verzenden. De DIN B6- verzendzakken zijn ook ideaal voor kleine infoflyers of tegoedbonnen. Vooral als u iets hogere verzendzakken of die met een sterker gramgewicht gebruikt, kunnen ze ook kleine voorwerpen bevatten. Over het algemeen is het formaat dus zeer divers, maar heeft het ook beperkingen: omdat een A4-papier slechts onregelmatig gevouwen past, is het bijvoorbeeld vrij ongebruikelijk voor zakelijke correspondentie.


Opbouw van verzendzakken DIN B6

Een voordeel van verzendzakken in DIN B6 ten opzichte van traditionele verzendzakken is dat de sluitstrip aan de korte kant is bevestigd. Dit maakt het gemakkelijker om meerdere documenten in één keer in te voegen. Dit wordt ondersteund door het feit dat de verzendzakken in verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn. Wij bieden onze producten niet alleen in verschillende grammen, maar ook in verschillende materialen aan. Het meest typische is offsetpapier, maar ook gerecycled papier of draadversterkte uitvoeringen zijn niet ongewoon. Hoewel het gramgewicht afhankelijk is van welke variant u kiest, kan het ook sterk variëren binnen een materiaal.


Verzendzakken DIN B6 van Enveloppen 24

Bij Enveloppen 24 vindt u voor uw doeleinden de juiste verzendzak – dat gaat verder dan de verzendzakken in DIN B6. U kunt bij ons ook buitengewone formaten krijgen. Deze omvatten vierkante enveloppen, waarvan de grootte varieert van 50x50 tot 220x220 mm. Zakelijke correspondentie verstuurt u met ons net zo eenvoudig als gewone brieven en kaarten. Als u niet zeker weet wat u nodig hebt of wat een goede keuze is, kunt u zich oriënteren op onze bestsellers. Of contact opnemen voor advies, wij helpen u graag persoonlijk verder.