Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
DIN A3 (324 x 457 mm)

DIN A3 (324 x 457 mm)

A3-verzendzakken zijn dankzij hun formaat perfect voor grootformaat documenten. Hiermee kunt u foto 's, documenten en andere documenten veilig en zonder knikken verzenden. Vind de verzendzak die het beste bij uw behoeften past. Lees meer
43,47 €
347,75 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
61,57 €
492,54 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
62,33 €
498,64 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
82,31 €
658,48 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Voor grote documenten, foto 's en documenten: A3-verzendzakken

Onze A3-verzendzakken zijn de perfecte oplossing voor het veilig verzenden van uw documenten, foto 's en documenten van groot formaat. Met een afmeting van 324 x 457 mm bieden ze voldoende ruimte en zorgen ze ervoor dat uw documenten veilig en zonder knikken bij de ontvanger aankomen.

Bij Enveloppen 24 vindt u een  ruime keuze aan A3-verzendzakken  in verschillende kleuren, lijmen, materialen en grammen. Kies tussen klassieke kleuren zoals wit en bruin en kies voor een lijmvariant die het beste bij uw verzendvolume past – of het nu gaat om zelfklevende lijm met afpelstrip, natte lijm of zelfklevende lijm, elk heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Bestel vandaag nog onze A3-tassen online en profiteer van onze snelle verzending en uitstekende klantenservice. Vertrouw op Enveloppen 24 voor een veilige en betrouwbare levering van uw documenten in de juiste A3-verzendzak.


A3-verzendzakken in klassieke kleuren

Onze A3-verzendzakken zijn verkrijgbaar  in klassieke kleuren  zoals wit en bruin. Daardoor zijn ze perfect voor privé en zakelijk gebruik. Of u nu belangrijke documenten verstuurt of foto's en andere waardevolle inhoud veilig wilt verpakken, onze A3-verzendzakken bieden de veiligheid en bescherming die u nodig hebt. In het professionele zakelijke postverkeer zijn de kleuren bijzonder geschikt, omdat ze neutraal zijn en ernst uitstralen. Als de kleuren te saai zijn voor uw privégebruik, kunt u uw DIN A3-verzendzak altijd kleurrijk maken.

Bestel uw A3-verzendzakken in klassieke kleuren. Zowel zakelijk als privé kunt u vertrouwen op de beproefde kwaliteit van Enveloppen 24!


Verschillende lijmvarianten voor verschillende eisen

Om aan uw behoeften te voldoen, zijn onze  A3-verzendzakken verkrijgbaar met verschillende  lijmvarianten:

De zelfklevende lijm met verwijderbare strip is een snelle en gemakkelijke manier om de A3-verzendzakken te sluiten: verwijder gewoon de verwijderbare strip en druk de kleefvlakken op elkaar - en de verzendzak is veilig verzegeld. Deze variant is vooral geschikt als u veel brieven per dag verzendt, omdat de methode eenvoudig en snel is.

De nattelijm vereist een beetje meer inspanning, maar biedt een bijzonder veilige afdichting. Bevochtig de lijmoppervlakken – zo wordt de lijm geactiveerd en zodra u de beide lipjes op elkaar drukt, plakken ze aan elkaar. Nadeel is dat u het kleefoppervlak altijd moet bevochtigen – of het nu gaat om een likje met uw tong of een vochtige doek of spons. Als u geen hulpmiddelen bij de hand hebt, kan het snel omslachtig worden als u meerdere brieven per dag verzendt.

Onze zelfklevendelijm is bijzonder eenvoudig en snel te hanteren. De lijmvlakken plakken aan elkaar zodra u ze op elkaar drukt. U hoeft de lijm hiervoor niet te bevochtigen of een plakstrip te verwijderen. Deze methode is zeer tijdbesparend en effectief.

Kies de juiste lijmvariant voor uw behoeften en bestel vandaag nog online.


Grote selectie DIN A3-verzendzakken

Wij hebben een groot assortiment A3-verzendzakken. Kies uit de volgende opties:

  • kleur (wit, bruin)
  • Binnenopdruk (blauw, zonder)
  • Verlijming (zelfklevende verlijming met afpelstrip, natte verlijming, zelfverlijming)
  • Materiaal (natron, offset)
  • Gramgewicht (115 g/m ², 120 g/m ²)
  • Gewicht per stuk (37,7 g, 38,4 g)


A3-verzendzakken kopen bij Enveloppen 24

Bij Enveloppen 24 vindt u een  ruime keuze aan A3-verzendzakken  in verschillende uitvoeringen. Wij bieden u hoogwaardige producten tegen eerlijke prijzen en hechten veel waarde aan uitstekende klantenservice. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en helpen u de juiste A3-verzendtas voor uw behoeften te vinden. Bestel vandaag nog uw A3-tassen goedkoop in onze online shop en vertrouw op onze jarenlange ervaring op het gebied van enveloppen en verzendenveloppen.

Bij ons ontvangt u een snelle verzending en een veilige bestelling, bovendien is een aankoop op rekening evenals een gratis monsterbestelling mogelijk. Bovendien bieden wij u goedkope volumekortingen als u meer verzendtassen nodig heeft – allemaal zonder minimale bestelwaarde. Vertrouw op ons en plaats de veilige en betrouwbare levering van uw documenten & Co. in onze handen.

Overigens vindt u bij ons niet alleen enveloppen in DIN A3-formaat en andere DIN-formaten, maar ook veel verschillende uitvoeringen zoals kartonnen enveloppen, enveloppen met kartonnen achterkant, vouwenveloppen en gevoerde enveloppen. We hebben ook een breed aanbod van andere enveloppen en verzendenveloppen, waaronder briefomslagen en luchtkussenenveloppen.


FAQ – Veelgestelde vragen over A3-verzendzakken

1. Hoe groot zijn A3-verzendzakken en wat past erin?

De A3-verzendzakken meten 324 x 457 mm. Dit maakt ze perfect voor het verzenden van groot formaat documenten, maar ook certificaten en andere documenten. Zolang ze het maximumformaat en -gewicht niet overschrijden, kunt u ook andere artikelen met A3- verzendzakken verzenden.


2. Welke materialen zijn beschikbaar voor DIN A3-verzendzakken?

Wij bieden DIN A3- verzendzakken van verschillende materialen, waaronder soda en offset. Natron verzendzakken zijn bijzonder robuust en bieden een betrouwbare bescherming voor uw inhoud. Bovendien kunnen de verzendzakken gemakkelijk worden verwijderd, omdat natronpapier zeer milieuvriendelijk is. Offset-verzendzakken scoren daarentegen met een hoogwaardige uitstraling, kunnen eenvoudig worden beschreven en/of bedrukt en zijn rupsbestendig.


3. Welke kleuren kan ik kiezen voor een A3-verzendzak?

Onze A3-verzendzakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit en bruin. Het kiezen van de kleur hangt af van uw individuele voorkeuren en vereisten. Wit is een populaire keuze voor zakelijke correspondentie, bruin is ook een klassieke optie.


4. Hoeveel kost een A3-verzendzak?

Afhankelijk van de variant en de bestelhoeveelheid kosten onze verzendzakken verschillend. Onze goedkoopste A3-verzendzakken zijn verkrijgbaar voor ongeveer 0,35 euro (basisprijs: 347,76 euro per 1000 stuks). Door de staffelprijzen krijgt u bij een hogere bestelhoeveelheid een korting die zich uitbetaalt: met een staffelprijs van 36,81 euro vanaf 2500 stuks bedraagt de basisprijs voor 1000 stuks nog maar 294,48 euro. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een bestelling in grotere hoeveelheden. We geven u graag advies.


5. Kan ik A3-verzendzakken in grotere hoeveelheden bestellen?

Ja, bij ons kunt u uw A3-verzendzakken in grotere hoeveelheden bestellen. Wij bieden staffelprijzen die variëren afhankelijk van de bestelhoeveelheid. Hoe groter de bestelhoeveelheid, hoe lager de prijs per stuk. U kunt ook een aangepaste bestelling plaatsen voor een grotere hoeveelheid of een speciale aanpassing. Neem contact met ons op voor meer informatie en voor de prijzen.


6. Welke andere formaten verzendzakken kan ik vinden bij Enveloppen 24?

U vindt bij ons verzendzakken in alle DIN-formaten: DIN Lang, DIN Compact, DIN A3, DIN A4, DIN A5, DIN A6, DIN B4, DIN B5, DIN B6, DIN C3, DIN C4, DIN C5, DIN C6, DIN E4, DIN E5, half DIN C4.


7. Hoe kies ik de juiste maat voor mijn verzendzak?

Om de juiste maat voor uw verzendzak te kiezen, meet u het document of de inhoud die u wilt verzenden. Kies vervolgens een verzendzak die iets groter is dan uw inhoud om ervoor te zorgen dat deze niet wordt geknikt of beschadigd.