Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
DIN A4 (210 x 297 mm)

DIN A4 (210 x 297 mm)

A4-verzendzakken zijn ideaal voor particuliere en zakelijke doeleinden. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in klassiek wit. Vind de juiste A4-verzendzakken voor uw behoeften. Lees meer
152,47 €
609,88 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

A4-verzendzakken - perfect voor particuliere en zakelijke doeleinden

A4-verzendzakken hebben een afmeting van 210 x 297 mm en zijn ideaal voor particuliere en zakelijke doeleinden. Of het nu gaat om het opslaan of verzenden van verschillende documenten, afbeeldingen of kaarten – de A4-verzendzakken begeleiden uw project! Vind de juiste A4-verzendzakken voor uw behoeften.

Opmerking:  Bent u op zoek naar verzendzakken voor documenten in A4-formaat? Dan zijn A4-verzendzakken misschien niet het juiste voor u! Een DIN A4-papier past uitgevouwen in een C4-verzendzakken of een C4-envelop.


A4-verzendzakken in klassieke uitvoering

Onze A4-verzendzakken zijn verkrijgbaar in een klassieke, witte uitvoering. Dit opent vele mogelijkheden voor u, want de A4-verzendzakken zien er professioneel en serieus uit, kunnen zowel privé als zakelijk prachtig gebruikt worden en bieden bovendien de mogelijkheid om individueel ontworpen te worden. Dus of u ze nu wilt gebruiken om foto's te versturen, documenten op te slaan of een paar aandenkens naar een geliefde te sturen voor Kerstmis of andere gelegenheden, A4-verzendzakken zijn geheel aan u!


Wat betekenen de verschillende soorten lijmen?

Bij verzendzakken heeft u vaak de keuze uit verschillende lijmen, bijvoorbeeld zelfklevende, natte of zelfklevende. De klassieke verlijming – overigens ook bij enveloppen – is de natte verlijming. Hier hoeft u slechts één kant een beetje te bevochtigen, bijvoorbeeld door de envelop een beetje af te likken of te helpen met een vochtige spons of doek. Dit activeert de plakstrip en zodra u de twee zijden op elkaar drukt, plakken de flap en het postzakje aan elkaar.

Een praktischer alternatief is drukgevoelige lijm met verwijderbare strip. Deze zijn een snelle en praktische keuze, vooral voor grotere verzendingsvolumes. Het enige dat u hoeft te doen, is de plakstrip verwijderen – de plakstrip is al open en u kunt de twee zijden aan elkaar plakken.

Nog sneller en gemakkelijker gaat het met de zelfklevende lijm. Er is hier geen afstrijkstrip, waardoor de verzendzakken milieuvriendelijker en nog sneller te hanteren zijn. De twee kanten plakken onmiddellijk aan elkaar zodra u de flap en de envelop bij elkaar brengt. Hier moet u alleen oppassen dat u de twee zijden pas aan elkaar lijmt als u dat echt wilt, anders kunnen de zijden niet meer van elkaar worden losgemaakt.

Minder vaak zijn er ook onbehandelde verzendzakken, deze hebben geen lijm.


A4-verzendzakken kopen bij Enveloppen 24

In de online shop van Enveloppen 24 zijn de populaire DIN A4-verzendzakken verkrijgbaar. Naast de DIN A4-verzendzakken vindt u ook een ruim assortiment andere verzendzakken, zoals kartonnen verzendzakken, verzendzakken met kartonnen achterkant, vouwenveloppen en gestoffeerde verzendzakken.

Profiteer in onze online shopvan een veilige bestelling, kopen op rekening en een gratis proefbestelling. Bovendien bent u niet gebonden aan een minimale bestelwaarde. Probeer het uit!


FAQ - Veelgestelde vragen over A4-verzendzakken

1. Welke formaten zijn er voor verzendzakken?

Bij Enveloppen 24 houden wij DIN-verzendzakken in veel verschillende maten voor u klaar. Naast de hier vermelde A4-verzendzakken bieden wij ook C3-verzendzakken, C4-verzendzakken, C5-verzendzakken, C6-verzendzakken en verzendzakken DIN lang. U vindt deze bij ons in veel verschillende varianten, sommige in meerdere kleuren of met verschillende kleefstoffen.


2. Hoe groot is A4?

Het A4-formaat is precies 210 x 297 mm groot. DIN A4-verzendzakken worden minder vaak aangetroffen. Het is belangrijk om te weten dat de A4-verzendzakken niet geschikt zijn voor A4-papier. Voor een ongevouwen DIN A4-blad heeft u een envelop C4 nodig.


3. Hoeveel kost een A4-envelop?

Onze A4-verzendzakken kosten momenteel € 599,80 per 1000 stuks in basisprijs. Koop je 250 stuks, dan betaal je € 149,95. Een A4-envelop kost ongeveer € 0,59.


4. Waar kan ik A4-verzendzakken kopen?

Verzendzakken in DIN A4-formaat koopt u voordelig en gemakkelijk via de onlineshop van Enveloppen 24. Wij bieden u de A4-verzendzakken in verschillende seizoenen. Heeft u grote hoeveelheden nodig, vraag ons dan persoonlijk aan. Wij doen u een passend aanbod! Als u toch een ander formaat nodig heeft, bladert u gewoon door ons grote assortiment verzendzakken en ontdekt u nog veel meer DIN-formaten. Vind nu de juiste verzendzakken voor uw behoefte!


5. Welke couvertmaat voor DIN A4?

Een DIN A4-vel past in een DIN A4-envelop, ze zijn tenslotte even groot - toch? Zo is het helaas niet. Een A4-blad past perfect in een DIN-C4-couvert, zonder het een keer te hoeven vouwen. Als u een A4-vel eenmaal in de helft vouwt, heeft het een goede plaats in een C5-omslag. Vouw het twee keer (in vier gelijke delen), zodat het perfect past in een C6 couvert. Ook in een DIN-lange couvert heeft een A4-blad plaats, hiervoor moet u het in drieën verdelen (u kent dat van brieven).