Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
DIN A6 (114 x 162 mm)

DIN A6 (114 x 162 mm)

A6-verzendzakken zijn geweldig voor het verzenden van foto 's, kaarten, bankbiljetten en andere hoogwaardige inhoud. Kies uit verschillende opties op het gebied van kleur, verlijming en materiaal. Lees meer
60,25 €
60,25 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
141,59 €
141,59 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
44,49 €
444,85 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
91,82 €
91,82 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Voor foto 's, kaarten en bankbiljetten: A6-verzendzakken

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veilige oplossing voor het verzenden van uw foto 's, kaarten, bankbiljetten of andere waardevolle inhoud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze A6-verzendzakken bieden u de ideale bescherming voor uw inhoud en zorgen voor een veilige levering.

Bij Enveloppen 24 vindt u een ruime keuze aan opties voor A6-verzendzakken. Kies uit verschillende kleuren en maak uw verzending op maat. Daarnaast bieden wij u de keuze uit verschillende lijmen, die bijvoorbeeld beter geschikt zijn voor een hoger verzendvolume, afhankelijk van het type. Wij garanderen de hoogste kwaliteit materiaal voor alle verzendzakken: onze verzendzakken worden gemaakt van hoogwaardig offset- of Natron-papier, dat bekend staat om zijn stabiliteit en duurzaamheid.

Bestel vandaag nog onze hoogwaardige A6-verzendzakken en geniet van een betrouwbare en veilige levering van uw waardevolle inhoud. Onze tassen worden geleverd in handige hoeveelheden, zodat u altijd voldoende op voorraad heeft.


A6-verzendzakken in klassieke kleuren

Onze A6-verzendzakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om aan uw individuele behoeften te voldoen. Witte verzendzakken A6 zijn een klassieke en neutrale keuze en zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen. Vooral in het zakelijke postverkeer zijn witte verzendzakken een graag geziene variant.

Bruine verzendzakken A6 zijn een andere klassieke keuze en zijn bijzonder geschikt voor het verzenden van documenten of andere belangrijke documenten. De natuurlijke kleur brengt ernst en vertrouwen over, wat vooral gunstig kan zijn in zakelijke correspondentie.

Als u een elegantere optie wilt, raden wij u  transparante verzendzakken  A6 aan. Deze geven een kijkje in de inhoud en zijn ideaal voor inhoud van hoge kwaliteit, zoals wenskaarten of foto 's. Zorg er echter eerst voor dat de inhoud niet geheim is – iedereen heeft er tenslotte inzicht in.

Welke kleur u ook kiest, onze A6-verzendzakken bieden u de  bescherming en veiligheid die  u nodig hebt om uw waardevolle inhoud te verzenden.


Dankzij de juiste hechting snel naar de eindbestemming

Wij bieden u twee verschillende soorten lijmvoor onze A6-verzendzakken: natte lijm en hechtlijm met afstrijkstrips.

Nat verlijmenis een bewezen en betrouwbare manier om ervoor te zorgen dat uw inhoud veilig in de verzendzak blijft. Hierbij wordt de lijm op de sluitklep aangebracht en moet deze vervolgens worden bevochtigd met water om te lijmen. Deze methode garandeert een veilige en permanente verzegeling van uw A6-verzendzak. Sommige mensen vinden het echter niet leuk dat ze de plakstrip met de tong moeten bevochtigen. Als alternatief zijn hulpmiddelen zoals een vochtige doek of een vochtige spons geschikt, maar de natte verlijming kan de meer omslachtige variant zijn.

Als u de voorkeur geeft aan een snellere en eenvoudigere optie, raden wij u onze A6-verzendzakken met plakbanden plakstrips aan. Hierbij bevindt de lijm zich al op de sluitklep en kan worden geactiveerd door de strip eraf te trekken. Deze methode is bijzonder praktisch als u snel en gemakkelijk veel A6-verzendzakken moet sluiten. Het enige nadeel is dat u veel afval kunt produceren door de vele strippen.

Welke lijm u ook verkiest, bij ons kunt u erop vertrouwen dat onze A6-verzendzakken de beschermingen veiligheid bieden die uw waardevolle inhoud nodig heeft om goed en veilig bij de ontvanger aan te komen.


Grote selectie DIN A6-verzendzakken

Wij bieden een ruim assortiment A6-verzendzakken. Kies uit de volgende opties:

  • kleur (wit, bruin)
  • Verlijming (zelfklevende verlijming met afpelstrip, natte verlijming)
  • Materiaal (natron, offset)
  • Gramgewicht (80 g/m ², 90 g/m ²)
  • Producttype (verzendzakken, verzendzakken transparant)
  • Transparantie (met en zonder transparantie)
  • Verkoopeenheid (100 stuks, 1000 stuks)
  • Gewicht per artikel (3,4 g, 3,6 g, 4,0 g, 4,1 g)


A6-verzendzakken kopen bij Enveloppen 24

Koop onze hoogwaardige A6-verzendzakken  eenvoudig en voordelig online  bij Enveloppen 24. Wij bieden u een ruime keuze aan opties op het gebied van kleur, lijm en materiaal, zodat u de perfecte oplossing voor uw behoeften vindt. Voor foto's, kaarten, bankbiljetten of andere waardevolle documenten en inhoud - hier vindt u gegarandeerd de juiste DIN A6-verzendzak! Als u niet zeker weet welke optie het meest geschikt is voor uw project, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze deskundigen helpen u graag en adviseren u bij de keuze van de juiste verzendzakken of andere opties voor uw verzending.

Overigens vindt u niet alleen verzendzakken in DIN A6-formaat en andere DIN-formaten, maar ook veel verschillende uitvoeringen zoals verzendzakken van karton, enveloppen met kartonnen achterkant, vouwbare enveloppen en gepolsterde enveloppen. We hebben ook een breed aanbod van andere enveloppen en verzendenveloppen, waaronder briefomslagen en luchtkussenenveloppen.

Profiteer in onze online shop van een veilige bestelling, kopen op rekening en een gratis proefbestelling. We bieden ook staffelprijzen, afhankelijk van het aantal A6-verzendzakken dat u wilt bestellen. Hierdoor kunt u nog meer besparen als u grotere hoeveelheden nodig heeft. Bovendien bent u niet gebonden aan een minimale bestelwaarde. Vertrouw op Enveloppen 24 als het gaat om de veilige en betrouwbare levering van uw waardevolle inhoud. Bestel vandaag nog onze A6-verzendzakken online en profiteer van onze snelle verzending en uitstekende klantenservice.


FAQ – Veelgestelde vragen over A6-verzendzakken

1. Welk formaat hebben de A6-verzendzakken?

Onze A6-verzendzakken hebben een formaat van 114 x 162 mm. Dit is het perfecte formaat voor het verzenden van foto's, kaarten of zelfs bankbiljetten. A6-verzendzakken zijn ook geschikt voor andere platte voorwerpen zoals USB-sticks. Als u daarentegen grotere of zwaardere artikelen wilt verzenden, bieden wij een breed assortiment verzendveloppen in andere maten en formaten, waaronder dozen en verzendzakken in DIN A5 of A4.


2. Van welk materiaal zijn de A6-verzendzakken gemaakt?

Onze A6-verzendzakken zijn gemaakt van hoogwaardig offset- of natronpapier met een dikte van 80 g/m² of 90 g/m², afhankelijk van de optie die u kiest.


3. Welke soorten lijm zijn beschikbaar voor de verzendzakken?

Wij bieden u de keuze tussen natte verlijming en drukgevoelige verlijming met verwijderbare strips. Beide methoden zijn betrouwbaar en zorgen voor een veilige afsluiting van uw A6-verzendzakken. Adhesieve verlijming is een praktisch en tijdbesparend alternatief voor nat verlijmen, terwijl nat verlijmen geen afval produceert door eventuele verwijderingsstrips.


4. Kan ik mijn A6-verzendzakken in grotere hoeveelheden bestellen?

Ja, wij bieden staffelprijzen, afhankelijk van het aantal A6-verzendzakken dat u wilt bestellen. Hierdoor kunt u nog meer besparen als u grotere hoeveelheden nodig heeft.


5. Hoe snel worden mijn A6-verzendzakken geleverd?

De levertijd varieert afhankelijk van het product en de bestelhoeveelheid. De meeste van onze A6-verzendzakken worden echter binnen 1-3 werkdagen geleverd.