Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
DIN C6 (114 x 162 mm)

DIN C6 (114 x 162 mm)

Verzendzakken C6 zijn geweldig voor het verzenden van foto 's, kaarten, bankbiljetten en andere hoogwaardige inhoud. Kies uit verschillende opties op het gebied van kleur, verlijming, ramen en materiaal. Lees meer
60,25 €
60,25 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
141,59 €
141,59 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
44,49 €
444,85 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
91,82 €
91,82 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Betrouwbare en veilige verzending met C6-verzendzakken

Beschrijving: C6-verzendzakken zijn geweldig voor het verzenden van foto's, kaarten, bankbiljetten en andere hoogwaardige inhoud. Ook brieven, cadeaus, foto 's en vouchers kunnen met de DIN C6-enveloppen worden verzonden. U heeft een grote keuze uit onze enveloppen in DIN C6-formaat! Kies uit verschillende opties, bijvoorbeeld op het gebied van kleur, verlijming, ramen en materiaal. In onze online shop vindt u gegarandeerd de juiste envelop voor uw behoeften.


Klassieke kleuren

Onze C6-verzendzakken bieden wij u aan in de klassieke kleuren  bruin en wit. Daarmee bent u professioneel onderweg en treft u gegarandeerd voor elke gelegenheid de juiste kleur. Indien gewenst kunt u de C6-verzendzakken aan de buitenzijde ontwerpen en een persoonlijk tintje geven.

Op verzoek kunt u onze DIN C6-verzendzakken ook in één ontvangen transparante versie. Deze zien er bijzonder hoogwaardig en modern uit en garanderen een wow-effect! Houd er echter rekening mee dat de inhoud zichtbaar is door zo 'n transparante verzendzak C6 – het is daarom niet geschikt voor alle gelegenheden en zeker niet voor geldgeschenken & Co.

Integendeel, transparante C6-verzendzakken zijn geschikt voor een persoonlijke overdracht, bijvoorbeeld bij een geschenk. Zo weet u zeker dat het cadeau in de juiste handen komt.


Klassieke verlijming

De meeste van onze C6-verzendzakken hebben de klassieke lijm door middel van nattelijm. Bij deze verzendzakken wordt een kleefstrip bevochtigd. Bevochtiging activeert de lijm en de plakstrip houdt vervolgens de envelop en flap bij elkaar.

Ook uitvoeringen met hechting bieden wij u bij onze verzendzakken C6 aan. Hier profiteert u van eenvoudiger gebruik en snellere sluiting dan bij conventionele enveloppen en verzendzakken.


Verzendzakken C6: ruime keuze

Bij onze C6-verzendzakken heeft u de keuze uit verschillende opties:

  • kleur (wit, bruin)
  • Verlijming (natte verlijming, drukgevoelige verlijming, andere)
  • Materiaal (natron, offset)
  • Gramgewicht (80 g/m ², 90 g/m ²)
  • Transparantie (met transparantie/zonder transparantie)
  • Verkoopeenheid (100 stuks, 1000 stuks)
  • Gewicht per artikel (3,4 g, 3,6 g, 4 g, 4,1 g)


Koop C6-verzendzakken bij Enveloppen24

Ontdek ons grote assortiment verzendzakken in DIN C6-formaat en vind de juiste verzendzak voor uw project! Als deze enveloppen nog niet het juiste voor u zijn, vindt u ze gegarandeerd bij de onze kartonnen verzendenveloppen, verzendenveloppen met, kartonnen achterkant en gevoerde verzendzakken!

Profiteer in onze online shop van een veilige bestelling, kopen op rekening en een gratis proefbestelling. Bovendien bent u niet gebonden aan een minimale bestelwaarde.


FAQ – Veelgestelde vragen over C6-verzendzakken

1. Welke formaten zijn er voor verzendzakken?

Bij de DIN-verzendzakken bieden wij u verschillende maten aan. Naast de C6-verzendzakken houden wij ook verzendzakken DIN lang, C5-verzendzakken, C4-verzendzakken en C3-verzendzakken.


2. Wat is C6 voor één grootte?

DIN C6 is 114 x 162 mm groot. Brieven of andere documenten in de formaten A6, A5 (eenmaal gevouwen) en A4 (tweemaal gevouwen) passen in een C6-verzendzak.


3. Hoeveel kost een C6-verzendzak?

Onze verzendzakken zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen (verkoopseenheden). Voor standaard verzendzakken C6 in het wit betaalt u bij ons momenteel ongeveer 59 euro/1000 stuks, dus ongeveer 5,9 cent per C6-verzendzak.


4. Waar kan ik C6-verzendzakken kopen?

Bij Enveloppen24 kunt u de C6-formaat verzendzakken goedkoop en handig online kopen. In onze online shop bieden wij u een ruime keuze aan C6-verzendzakken en enveloppen in vele andere DIN-formaten. Ontdek ons grote assortiment en vind verzendzakken voor al uw behoeften!