Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
DIN E4 (280 x 400 mm)

DIN E4 (280 x 400 mm)

E4-verzendzakken van 280 x 400 mm zijn perfect voor het vervoeren van documenten en foto's. Bij ons vindt u deze in de kleuren bruin en wit. Deze zijn zakelijk en zien er serieus uit. Zelfklevende of natte lijm - u vindt de juiste E4-verzendzak voor u. Lees meer
91,11 €
364,42 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
119,22 €
476,88 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
68,08 €
272,30 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
67,77 €
271,08 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Voor documenten en foto's: E4-verzendzakken

E4-verzendzakken zijn perfect voor het vervoeren van documenten, foto 's of afbeeldingen om ze veilig en betrouwbaar naar de ontvanger te brengen. Bij ons vindt u een goede selectie van E4-verzendzakken van 280 x 400 mm. Hieruit kunt u degenen kiezen die het beste bij uw post en uw project passen. Of het nu wit of bruin is, of kleefstof of natte kleefstof – hier vindt u gegarandeerd de juiste verzendzak E4.


E4-verzendzakken: klassieke kleuren voor professioneel gebruik

Als uw E4-verzendzakken in de dagelijkse bedrijfscommunicatie of voor zakelijke post moeten worden gebruikt, is het belangrijk om te vertrouwen op klassieke kleuren zoals bruin of wit. Deze zien er professioneel en serieus uit en geven geen onstuimige indruk. Bij ons vindt u de E4-verzendzakken in bedrijfskleuren en vele uitvoeringen. De verzendzakken kunnen universeel worden gebruikt en zullen gegarandeerd hun doel bereiken.

Als u de E4-verzendzakken voor privédoeleinden nodig hebt, kunt u de verzendzakken altijd kleurrijk maken, zodat ze een mooie blikvanger zijn. De kleuren wit en bruin laten veel ontwerpmogelijkheden toe.


De juiste lijm voor uw verzendzakken

Onze verzendzakken DIN E4 zijn naar keuze verkrijgbaar met de klassieke natte lijm of met een hechtlijm met afstrijkstrips.

De drukgevoelige lijm met verwijderbare strip heeft als voordeel dat u uw E4-verzendzakken supersnel en gemakkelijk kunt sluiten. Het enige dat u hoeft te doen, is de plakstrip van de plakstrip verwijderen en daarmee de klevende kant loslaten. Druk vervolgens de flap met de plakstrip op de andere kant van de verzendzak en de twee zijden zullen betrouwbaar en stevig aan elkaar plakken. De zelfklevende lijm is vooral geschikt als u een hoger verzendvolume heeft, omdat u er sneller mee kunt werken.

De natte hechting kent u als de klassieke hechting van enveloppen en verzendzakken. Om deze E4-verzendzakken te kunnen sluiten, moet u de (droge) kleefzijde bevochtigen om de lijm te activeren. U kunt de plakstrip bijvoorbeeld met de tong likken, maar u kunt ook een vochtige spons of een vochtige doek gebruiken. Ook deze verzendzakken zijn vervolgens stevig en veilig gesloten.


DIN E4-verzendzakken in verschillende versies

Onze E4-verzendzakken zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kies uit de volgende opties: 

  • kleur (wit, bruin)
  • Binnenopdruk (standaard grijs, zonder)
  • Kleur Detail (bruin, wit)
  • Verlijming (zelfklevende verlijming met afpelstrip, natte verlijming)
  • Materiaal (natron, offset)
  • Gramgewicht (110 g/m ², 120 g/m ², 150 g/m ²)
  • Gewicht per stuk (21 g, 27,1 g, 41,9 g)


E4-verzendzakken kopen bij Enveloppen 24

In onze online shop bij Enveloppen 24 vindt u een selectie van verschillende uitvoeringen van E4-verzendzakken. U vindt bij ons varianten die dankzij hun kleuren, lijmen en afwerkingen perfect bij uw kantoor- en bedrijfsleven passen, maar net zo goed voor privédoeleinden kunnen worden gebruikt. Of het nu voor documenten, foto 's of andere documenten is: met onze E4- verzendzakken vindt u gegarandeerd wat u nodig hebt! Als u op zoek bent naar andere verzendzakken, vindt u bij ons naast verzendzakken DIN E4 en verzendzakken in andere DIN-formaten ook verzendzakken van karton, bordrug enveloppen, monsterzakken en gestoffeerde enveloppen.

Profiteer in onze online shop van een veilige bestelling, kopen op rekening en een gratis proefbestelling. Bovendien bent u niet gebonden aan een minimale bestelwaarde.


FAQ - Veelgestelde vragen over E4-verzendzakken

1. Wat is het E4-formaat?

Het DIN E4-formaat voor verzendzakken is een formaat dat ideaal is voor het verzenden van documenten, foto 's en afbeeldingen. E4- verzendzakken hebben de afmetingen 280 x 400 mm.


2. Hoe groot is E4?

Het DIN E4-formaat is 280 x 400 mm, dus de afmetingen van de E4-verzendzak zijn 280 x 400 mm.


3. Welke formaten verzendzakken zijn beschikbaar?

In de webshop van Enveloppen 24 vindt u vele verschillende DIN-verzendzakken in verschillende maten. Naast onze E4-verzendzakken vindt u ook de volgende formaten en varianten: verzendzakken DIN Lang, verzendzakken DIN Compact, A4-verzendzakken, B4-verzendzakken, B5-verzendzakken, B6-verzendzakken, C3- verzendzakken, C4-verzendzakken, C5-verzendzakken, C6-verzendzakken, E5-verzendzakken en half DIN C4.


4. Hoeveel kost een E4-verzendzak?

Onze goedkoopste E4-verzendzakken hebben momenteel een basisprijs van € 266,60 per 1000 stuks. Bij een bedrag van 250 stuks betaalt u hiervoor € 66,65, wat neerkomt op een stuksprijs van € 0,27 per verzendzak. Afhankelijk van de staffelprijs en de afnamehoeveelheid kan de eenheidsprijs per verzendzak E4 variëren.


5. Waar kan ik E4-verzendzakken kopen?

In de webshop van Enveloppen 24 vindt u een selectie van verschillende uitvoeringen en varianten van E4-verzendzakken tegen een voordelige prijs. Bestel vandaag nog uw E4-verzendzakken gemakkelijk online bij ons en kies de uitvoering die het beste bij uw behoefte past.