Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
DIN E5 (200 x 280 mm)

DIN E5 (200 x 280 mm)

De E5-verzendzakken zijn geschikt voor het verzenden van verschillende papierformaten met een breedte tot 200 en een lengte tot 280 millimeter. Vind hier E5- verzendzakken naar wens! Lees meer
45,71 €
182,82 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
84,75 €
847,51 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

E5-verzendzakken voor uw foto's en documenten

E5-verzendzakken van Enveloppen 24  zijn de veilige keuze voor het verzenden en veilig opslaan van documenten, kaarten of foto's. Verheug u op de gebruikelijke hoge kwaliteit van onze verzendzakken en verzend of bewaar uw drukwerk.


E5-verzendzakken in wit of transparant

De verzendzakken in E5-formaat zijn bij ons verkrijgbaar in klassiek wit papier of als transparante versie. Witte verzendzakken zijn ideaal voor de ondoorzichtige verzending van uw documenten, foto's of kaarten. Ook emotioneel waardevolle aandenkens kunnen uitstekend worden verzonden of bewaard met verzendzakken in E5-formaat.

Transparante verzendzakken dienen een ander eisenprofiel. Ze beschermen net zo goed als hun ondoorzichtige equivalent, terwijl ze de mogelijkheid bieden een glimp van hun inhoud op te vangen. Daarom kunnen deze E5-verzendzakken bijzonder goed worden gebruikt voor het veilig bewaren of verzenden van afbeeldingen in een groter pakket of doos, terwijl de inhoud van de verschillende zakken in één oogopslag uit elkaar wordt gehouden zonder ze te openen.


E5-verzendzakken met nuttige functies

Bij Enveloppen 24 ontvangt u uw E5-verzendzakken uiteraard in de gebruikelijke kwaliteit en met tal van functies. Zo zijn de verzendzakken gemaakt van hoogwaardig papier met een gramsgewicht van 90 g/m² (transparante verzendzakken) en 100 g/m² (witte verzendzakken).

Dankzij de plakstrip  kunnen de verzendzakken in twee eenvoudige stappen veilig worden gesloten:  verwijder de plakstrip en vouw de flap met de plakstrip om. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het individuele bevochtigen van de plakstrip bij natte verlijming.

Met een gewicht van respectievelijk 11,7 en 11,9 gram voor de transparante en witte versies combineren de E5- verzendzakken ook stabiliteit tijdens verzending met een aangenaam lichtgewicht gewicht.


Grote keuze aan verzendzakken

Bij Enveloppen 24 vindt u een ruime keuze aan verzendzakken voor elk doel. Zo zijn er in onze onlineshop naast de kartonnen enveloppen, bordrug enveloppen, vouwenveloppen en gestoffeerde enveloppen. Wij hechten veel waarde aan uw tevredenheid – daarom ontvangt u bij ons een veilige bestelling inclusief een gratis monsterbestelling. Bovendien kunt u op rekening kopen en bent u niet gebonden aan een minimale bestelwaarde.


FAQ - Veelgestelde vragen over E5-verzendzakken

1. Wat zijn verzendzakken?

Voor onze klanten hebben we verzendzakken in verschillende uitvoeringen beschikbaar: met venster of zonder, van verschillende materialen, met kartonnen achterwand voor extra stabiliteit (bijvoorbeeld voor getuigenissen) – kies de verzendzakken die het beste bij uw individuele behoeften passen. Voor zendingen van verschillende grootte vindt u de verzendzakken bij ons ook in verschillende maten zoals DIN Lang, DIN A4, DIN B4, DIN B5, DIN B6, DIN C3, DIN C4, DIN C5, DIN C6, DIN E4 en DIN E5.


2. Hoeveel kost een E5-verzendzak?

De exacte prijs van een verzendzak is afhankelijk van het aantal bestelde stuks en het type verzendzak. De eenvoudige, witte verzendzak uit een levering van 250 DIN E5-verzendzakken is bijvoorbeeld al verkrijgbaar voor de prijs van ongeveer 0,18 euro per stuk. Voor grotere aantallen en grote hoeveelheden worden de individuele prijzen dienovereenkomstig gunstiger.


3. Hoe groot is DIN E5?

Het formaat DIN E5 meet exact 200 x 280 mm. Houd er rekening mee dat deze waarde overeenkomt met de afmetingen van de verzendzak. Dienovereenkomstig hebt u voor het vullen van de verzendzak een kleiner formaat nodig, bijvoorbeeld A5 of gevouwen A4-papier. Hoe een gevouwen A4-papier in de betreffende verzendzak past, ziet u op de detailpagina 's van onze producten.


4. Waar kan ik E5-verzendzakken kopen?

De verzendzakken DIN E5 koopt u voordelig en gemakkelijk bij Enveloppen 24 via onze online shop. Een standaard estafette bestaat uit 250 verzendzakken, u kunt de gewenste hoeveelheid voor uw gewenste product variëren.  Indien nodig maken we ook graag een individuele offerte voor u – vraag dit persoonlijk en vind vandaag nog de juiste verzendzak voor uw behoeften!