Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Gekleurde standaardenveloppen

Gekleurde standaardenveloppen

De schitterendste kleuren voor een geordende dag. Hier vindt u de gekleurde enveloppen van Blanke in de populaire DIN-formaten. Maak de wereld bonter. Nu nog eenvoudiger en voordeliger dan ooit. Lees meer
37,37 €
373,68 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
30,96 €
309,62 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
41,03 €
410,28 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
42,66 €
426,55 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
66,04 €
660,42 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
21,66 €
216,58 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
30,20 €
301,99 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
32,89 €
328,94 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
40,62 €
406,21 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
41,03 €
410,28 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
29,74 €
297,42 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
27,40 €
274,03 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
54,55 €
545,52 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
46,01 €
460,10 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
68,84 €
275,35 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Kleuren
Feestelijke enveloppen

Gekleurde standaardenveloppen

Wilt u een brief versturen en de ontvanger verrassen? Wilt u een uitnodiging overhandigen die een bijzonder goede indruk maakt?Dan zijn gekleurde standaard enveloppen de perfecte oplossing voor u. We hebben suggesties voor elke smaak en tegen ongelooflijke prijzen! Bestel eenvoudig op onze website en ontvang de bestelling thuis of op kantoor.


Kleurrijke staande enveloppen voor elke smaak

Zoals u op deze pagina kunt lezen, verkoopt Enveloppen 24 niet alleen standaard witte enveloppen: onze catalogus staat vol met suggesties met kleuren die een bijzonder karakter hebben. Op onze website bieden we u verschillende tonen, zodat u degene kunt kiezen die u het leukst vindt of het beste past bij de gelegenheid. Gele, crèmekleurige, oranje standaard enveloppen en nog veel meer!

Voor veel klanten zijn standaard gekleurde enveloppen voor huwelijksuitnodigingen populair, vooral als ze de mogelijkheid hebben om ze met de hand of met de printer te personaliseren. Deze optie van papieren brief is nooit uit de mode geraakt, hoewel nieuwe technologieën nu digitale versies bieden voor alle belangrijke communicatie. Voor nog meer exclusieve suggesties, bekijk ook onze bruiloft enveloppen. In ieder geval kunt u kleurrijke standaard enveloppen ook gebruiken voor andere soorten uitnodigingen, zoals doopsels, communies of zelfs verjaardagen.


Verschillende soorten gekleurde standaard enveloppen

Hoewel het standaardpapier het meest gebruikelijk is, bieden we nog meer specifieke suggesties op onze website. Bijvoorbeeld gerecycled papier, ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in milieubescherming. Aan de andere kant heeft het transparante papier de bijzonderheid dat de inhoud subtiel verborgen is. Het kraftpapier kenmerkt zich door een hogere sterkte.

Het type sluiting bepaalt ook het gebruik van deze standaard enveloppen. De meest praktische zijn waarschijnlijk die met klevende kleppen: ze hebben een plakstrip die de envelop veilig sluit nadat deze is losgemaakt. In die zin zijn deze kleurrijke standaard enveloppen, die meer bescherming en privacy garanderen, zelfklevend. Aan de andere kant zijn de goedkoopste gekleurde standaard enveloppen waarschijnlijk de natte kleefstoffen. Interessant, als de bezorging van de brief persoonlijk is, soms zelfs zonder de envelop te sluiten.

Standaard gekleurde enveloppen zijn verkrijgbaar met of zonder venster. Het gebruikelijke is het laatste, hoewel veel bedrijven ook besluiten om postbezorging te doen in hun bedrijfskleuren of in die van hun reclamecampagne. In dit geval hebt u modellen met een venster nodig om het verzendproces te versnellen.


Standaard gekleurde enveloppen kopen

Als u online gekleurde standaard enveloppen wilt kopen, bieden wij u onze website aan, omdat deze opvalt door diversiteit, kwaliteit en prijs. Het gebruikte papier biedt de perfecte balans tussen sterkte en lichtheid, terwijl de kleppen altijd zeer zorgvuldig zijn afgewerkt.

Bij onze standaard gekleurde enveloppen zijn de prijzen altijd zeer gunstig, ongeacht de door u gekozen hoeveelheid. Logischerwijs is de prijs per stuk lager als u kleurrijke standaard enveloppen in bulk koopt. Als u echter besluit om een kleine bestelling te plaatsen, zult u ook geen problemen ondervinden. Shop bij Enveloppen 24 en vul uw zendingen met kleur!


Waarom kosten gekleurde standaard enveloppen meer verzendkosten?

Traditioneel wordt er met Kerstmis veel post verstuurd: tante, opa, broer – ze moeten allemaal voorzien worden van bonte kaarten. Maar let op: gekleurde standaard enveloppen kosten bij Deutsche Post meer verzendkosten dan een witte standaard enveloppe.

Een paar mooie regels geschreven, af met de glinsterende kerstkaart in de rode standaard envelop, postzegel erop en af de post – maar oma zal blij zijn. Als de kaart bij oma aankomt.

Duurder dan de standaard

Het is namelijk goed mogelijk dat de brief naar de afzender wordt teruggestuurd met de mooie opmerking 'Maak alsjeblieft vrij'. Deutsche Post rekent bij gekleurde standaard enveloppen meer porto aan dan bij witte standaard enveloppen.

Er is nooit sprake geweest van iets anders. Wil de Duitse Post het goed doen met de kerstpost? Nee, het is de schuld van de techniek. Omdat de coderingsstrips niet door de sorteermachine kunnen worden uitgelezen als ze op een kleurrijke achtergrond zijn afgedrukt. Bij ongunstige papierkleur of gekleurde afbeeldingen in het gebied van de coderingszone van de standaard enveloppen kunnen de brievensorteerinstallaties geen onderscheid maken tussen de streepjescode en de enveloppekleur.

Dus postmedewerkers moeten komen, het moet met de hand worden afgewerkt – en dit veroorzaakt hogere kosten. Zo zou elke bonte brief, waarvan de code niet kan worden gelezen, hoger gefrankeerd moeten worden. Dit geldt ook voor standaard enveloppen met een ongunstig grafisch ontwerp. Immers, pastelkleurige standaard enveloppen zijn in principe geschikt. Bovendien: wie wil dat zijn hoe dan ook gekleurde kerstpost nog op tijd aankomt, moet deze volgens de Duitse Post uiterlijk op 22 december in een postkantoor afgeven.