Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Verzenddozen

Verzenddozen

Verzending in zijn mooiste vorm: Verzenddozen van Enveloppen 24 - de speciale envelop voor uw zendingen en geschenken. Lees meer
75,19 €
3.007,72 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
69,80 €
2.792,15 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
85,36 €
3.414,44 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
76,97 €
3.078,89 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
90,95 €
3.638,14 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
63,40 €
2.535,92 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
85,36 €
3.414,44 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
67,72 €
2.708,77 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
69,80 €
2.792,15 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
74,63 €
2.985,35 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
75,96 €
3.038,22 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
78,70 €
3.148,03 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
84,14 €
3.365,63 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
89,43 €
3.577,13 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Verzendenveloppen
Andere merken

Veelzijdige verzenddozen

Witte en gekleurde verzenddozen van stevig karton in verschillende maten bestelt u het best bij Enveloppen 24. Deze vouwdozen zijn gemaakt vanrobuust stevig karton (450 g/m ²). Door een hoogwaardige, gekleurde coating wordt een grijze muis een echte blikvanger. Kies uit onze kleurencollectie briljant wit, felrood, chic zwart of nobel zilver.


Diverse sluitingen voor de enveloppen

Met uitzondering van de verzenddozen in het formaat 110 x 160 x 22 mm hebben al onze mooie verzenddozen aan het ene uiteinde een praktische zelfklevendekleefstof met scheurstrook. U kunt de verzenddoos dan gewoon sluiten en de geadresseerde kan hem gemakkelijk openen. Voor onbeschadigd openen bevindt zich aan het andere uiteinde een insteekflap. Hierdoor kan de verzenddoos opnieuw worden gebruikt als het aan deze kant niet extra is vastgelijmd.


Verzenddozen ideaal voor de B2B-markt

Verzenddozen zijn essentieel voor een succesvolle B2B-verzendservice. Compacte, gebruiksvriendelijke en milieuvriendelijke verzenddozen bieden een efficiënte manier om producten veilig en intact te vervoeren. Voor bedrijven die waarde hechten aan soepele operationele processen, zijn verzenddozen van hoge kwaliteit essentieel.

Betrouwbaar verzenden hangt altijd af van de juiste combinatie van verzenddoos en product. Voor zwaardere producten worden bijvoorbeeld stabielere en robuustere verzenddozen aanbevolen. Lichtere en minder robuuste producten kunnen daarentegen goed worden verpakt in flexibelere en lichtere dozen.

In de B2B-markt spelen verzenddozen een uiterst belangrijke, maar vaak onderschatte rol. Verzenddozen zijn immers meer dan een eenvoudige verpakking - ze zijn een centraal element in de hele logistieke keten die producten veilig en onbeschadigd naar de ontvanger vervoert.

Efficiëntie en transportveiligheid zijn daarbij doorslaggevende factoren. Voor bedrijven die concurrerend willen blijven door efficiënt gebruik te maken van verzenddozen van hoge kwaliteit, zijn professioneel geproduceerde verzenddozen van grote waarde.

Het is daarom raadzaam om robuuste, stevig gedimensioneerde en precies passende verzenddozen te gebruiken om mogelijke schade tot een minimum te beperken. Het merkimago van een bedrijf kan echter ook versterkt worden door het juiste gebruik van verzenddozen: Hoogwaardige verzenddozen in bedrijfskleuren weerspiegelen de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf en kunnen leiden tot een toename van de klantentrouw door aangename, betrouwbare transportervaringen.


Dooskwaliteit: waar u op moet letten bij het kopen van verzenddozen

Wanneer u besluit om verzenddozen te kopen, spelen verschillende factoren een rol bij het kiezen van de juiste kartonnen kwaliteit. Het gaat er tenslotte om dat uw producten veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

De sterkte en dikte van het karton zijn doorslaggevend voor de stabiliteit van verzenddozen en voor de mate waarin de bezorging bestand is tegen de soms zware dagelijkse routine van postbezorging. Dunnere kartonnen dozen zijn flexibeler en gemakkelijker te vouwen, maar ze zijn minder bestand tegen schokken of druk. Dikkere kartonnen dozen bieden daarentegen meer stabiliteit en bescherming tegen onachtzaamheid tijdens het verzendproces.

Laat u niet alleen imponeren door de visuele aspecten. Een stevige verzenddoos is meer dan alleen een aantrekkelijke verpakking - hij beschermt uw product tijdens het hele verzendtraject.


De juiste verzenddoos voor elke behoefte: selectie van afmetingen en toepassing

Verzenddozen zijn een onmisbaar hulpmiddel voor elk bedrijf dat goederen veilig en efficiënt wil verzenden. De juiste maat speelt daarbij een centrale rol. Niet alle goederen zijn hetzelfde en daarom geldt het volgende: voor elke behoefte is een geschikte verzenddoos nodig.

Bij het kiezen van de juiste verzenddoos moet de focus liggen op twee aspecten: het volume en de belastbaarheid. Kleinere, lichte artikelen, zoals boeken of dvd's, komen goed aan in compacte, lichtere verzenddozen. Voor zwaardere, duurdere en vaak breekbaardere goederen zoals elektronische apparaten, zijn robuuste verzenddozen met voldoende vulmateriaal geschikt om een veilige aankomst te garanderen.

Als u de verschillende formaten verzenddozen bekijkt, wordt duidelijk hoe belangrijk een zorgvuldige selectie is voor een veilige en efficiënte verzending van goederen. Het doel van elk bedrijf is immers om de goederen onbeschadigd en op tijd bij de klant af te leveren. Daarom is het belangrijk om de juiste verzenddoos voor uw specifieke behoeften te vinden. Bij Enveloppen 24 bieden wij u daarom een breed assortiment verzenddozen in verschillende maten en ontwerpen, zodat u voor elke verzendbehoefte de juiste oplossing kunt vinden.


Het milieuvriendelijke aspect: duurzame en recyclebare verzenddozen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker op het gebied van verpakking en verzending. Met name het gebruik van milieuvriendelijke verzenddozen wordt steeds meer de focus van bedrijven die duurzaam willen handelen.

Duurzame verzenddozen worden meestal gemaakt van recyclebare materialen, vaak karton of kartonnen dozen. Wij bieden bijvoorbeeld verzenddozen van stevig karton met een gramgewicht van 450 g/m². Ze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook robuust en duurzaam. Ze bieden ook kostenbesparingen bij het verzenden dankzij hun lage gewicht.

Het is ook zinvol om het totale materiaalverbruik te verminderen. Er kan bijvoorbeeld worden afgezien van extra vulmateriaal door een kleinere verzenddoos met minder ruimte te gebruiken. Ongeacht de keuze van verzenddozen kan het gebruik van papieren plakband in plaats van plastic plakband ook de impact op het milieu minimaliseren.

De keuze voor duurzame verzenddozen is ook een duidelijk signaal van verantwoordelijkheid verantwoordelijkheid en duurzaamheid, wat een positief effect kan hebben op het imago van het bedrijf. Aangezien steeds meer eindklanten belang hechten aan duurzaamheid, kunnen milieubewuste maatregelen op het gebied van verzending en verpakking ook een verkoopbevorderend effect hebben. Bij Enveloppen 24 zijn we graag uw partner voor duurzame verzendoplossingen en helpen we u een bijdrage te leveren aan het behoud van ons milieu.


Individuele verzenddozen: uw visitekaartje bij verzendingen

Op maat gemaakte verzenddozen zijn veel meer dan alleen een functionele bescherming voor uw product. Ze vertegenwoordigen het eerste fysieke contactpunt tussen uw product en de klant, dus ze zijn vergelijkbaar met een visitekaartje bij de eerste zakelijke ontmoeting. Het ontwerp van hun eigen verzenddozen biedt bedrijven een unieke kans om hun merk te presenteren en een positieve indruk te maken op de ontvangers. Hoogwaardige verzenddozen kunnen een positieve invloed hebben op de perceptie van uw merk. Aantrekkelijke en bijpassende kleuren en eventueel individueel bedrukt plakband tonen professionaliteit en waarde en kunnen zo het imago van uw bedrijf versterken. Dit wordt door veel bedrijven nog steeds onderschat. We weten allemaal hoe een Amazon-doos eruitziet - waarom zou u deze marketingkans voor uw bedrijf laten liggen?

Aan de andere kant kunnen discrete verzenddozen natuurlijk ook gebruikt worden waarvoor ze bedoeld zijn, bijvoorbeeld voor het verzenden van goederen van bijzonder hoge kwaliteit. Kies dus de verzenddozen uit ons assortiment die het beste bij uw merkimago en uw doelstellingen passen. Bij Enveloppen 24, uw partner voor verzendoplossingen, staan wij klaar om u te helpen en te adviseren bij het maken van uw individuele ontwerp. Op basis van uw eisen en wensen bieden wij u de optimale oplossing voor uw verzenddozen.


Verzenddozen: levertijden en -kosten

Het bestelproces van verzenddozen bij Enveloppen 24 is zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Selecteer uw gewenste producten en - net zo belangrijk - de gewenste hoeveelheden en volg het bestelproces tot het einde. U kunt er dan naar uitkijken om uw verzenddozen binnen enkele minuten te ontvangen. Levering binnen Duitsland op het vasteland duurt meestal 2-3 werkdagen. Er geldt een kleine toeslag voor levering op de volgende werkdag.

Als u vragen heeft over het bestelproces, staat ons competente serviceteam tot uw beschikking. Neem contact met ons op en wij geven u advies over de juiste verzenddozen, zodat u precies het product krijgt dat het beste bij uw behoeften past.

Wij hechten belang aan kwaliteit, niet alleen bij het product, maar ook bij de levering. Uw verzenddozen worden veilig verpakt en vervoerd, zodat ze in perfecte staat aankomen.


FAQ voor verzenddozen

1. Welke verschillende verzenddozen zijn er?

Bij Enveloppen 24 bieden we een verscheidenheid aan verzenddozen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Naast de bovengenoemde verzenddozen bestaat ons assortiment ook uit vouwdozen, telescoopdozen kussendozen, speciale geschenkdozen en nog veel meer. Elk type doos, zoals een vouwdoos, heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor bepaalde soorten producten. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste doos voor uw behoeften.

2. Wat zijn de voordelen van verzenddozen?

Verzenddozen bieden tal van voordelen voor het verzenden van producten. Ze beschermen de goederen tegen schade tijdens het transport en zorgen ervoor dat ze onbeschadigd bij de klant aankomen. Bovendien zorgen verzenddozen voor een efficiënte verpakking en bieden ze voldoende ruimte voor extra bekledingsmaterialen. Ze helpen ook om het verzendproces te vereenvoudigen en tijd te besparen.

3. Hoe kan ik de juiste maat verzenddozen kiezen?

Om de juiste maat verzenddozen voor uw producten te kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht, de afmetingen en de gevoeligheid van uw goederen. Wij raden u aan de exacte afmetingen van uw producten te bepalen en vervolgens een iets grotere verzenddoos te kiezen om voldoende ruimte te hebben voor gestoffeerd materiaal. Al onze verzenddozen zijn stabiel dankzij een gramgewicht van 450 g/m ².

4. Welke extra verpakkingsmaterialen zijn nodig voor verzending?

Naast de verzenddozen is het vaak raadzaam om geschikt opvulmateriaal zoals noppenfolie, pakpapier of schuimvulling te gebruiken om de goederen tijdens het transport te beschermen tegen schokken en trillingen. Dit extra verpakkingsmateriaal helpt ook om de inhoud veilig en stevig in de doos te bevestigen en te voorkomen dat deze wegglijdt.

5. Waar kan ik verzenddozen kopen?

Enveloppen 24 is uw betrouwbare online distributeur voor alle soorten verzenddozen. U vindt een uitgebreide selectie van hoogwaardige dozen in verschillende maten en uitvoeringen in onze online winkel. Bestel eenvoudig vanuit uw kantoor en wij bezorgen de dozen rechtstreeks bij u. Onze verzenddozen worden zorgvuldig verpakt en snel verzonden om ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

6. Wat zijn de levertijden voor verzenddozen?

Bij Enveloppen 24 streven we ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De levertijden zijn meestal 2-3 werkdagen, afhankelijk van het gewenste tijdstip zijn er toeslagen voor een gegarandeerde levering de volgende werkdag.