Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Vouwcartons

Vouwcartons

Als specialist op het gebied van verpakkings- en verzendoplossingen van papier en karton verdiept Enveloppen 24 zich in het bijzonder op het gebied van vouwdozen. Ze vormen een efficiënte en duurzame verpakkingsoplossing. Maar wat zijn vouwdozen precies? Lees meer
Vouwdozen Wit 215 x 155 x 45 mm | golfkarton | Zonder venster | Insteekklep | zonder flap | 35 stuks
Artikelnr. 2521572 Bulk prijs van 56,46 €
65,84 €
1.881,09 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Vouwdozen Wit 155 x 105 x 45 mm | golfkarton | Zonder venster | Insteekklep | zonder flap | 35 stuks
Artikelnr. 2521591 Bulk prijs van 45,67 €
53,28 €
1.522,30 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
64,67 €
1.293,38 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Vouwdozen Wit 180 x 265 x 70 mm | golfkarton | Zonder venster | Insteekklep | zonder flap | 35 stuks
Artikelnr. 2521578 Bulk prijs van 122,34 €
142,71 €
4.077,40 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Vouwdozen Wit 325 x 235 x 50 mm | golfkarton | Zonder venster | Insteekklep | zonder flap | 35 stuks
Artikelnr. 2521584 Bulk prijs van 98,40 €
114,85 €
3.281,38 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Vouwdozen Wit 430 x 310 x 70 mm | golfkarton | Zonder venster | Insteekklep | zonder flap | 35 stuks
Artikelnr. 2521587 Bulk prijs van 120,48 €
140,27 €
4.007,67 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
54,86 €
1.567,33 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
98,02 €
2.800,58 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
67,06 €
1.915,96 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
105,44 €
3.012,65 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
115,87 €
3.310,43 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
136,20 €
3.891,46 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
105,09 €
2.101,74 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
123,69 €
4.947,78 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
148,86 €
4.253,16 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Formaten
Kleuren

Wat zijn vouwdozen?

Vouwdozen, ook wel opvouwbare dozen genoemd, zijn lichte, maar stevige verpakkingen die zijn gemaakt van een stuk papier of karton en vervolgens worden gevouwen. Het belangrijkste voordeel van deze vouwdozen is hun veelzijdigheid: ze kunnen in verschillende vormen en maten worden gemaakt en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan verschillende producten en maten. Bovendien kunnen ze plat worden opgeslagen en indien nodig gemakkelijk worden opgezet, wat resulteert in een aanzienlijke ruimtebesparing.

In het moderne en milieubewuste bedrijfsleven van vandaag spelen vouwdozen een steeds belangrijkere rol vanwege hun milieuvoordelen. Ze zijn meestal gemaakt van recyclebare materialen en zijn biologisch afbreekbaar, waardoor ze een milieuvriendelijke verpakkingsoplossing zijn. Voor bedrijven die een groene voetafdruk willen achterlaten zijn ze daarom een ideale keuze.

Vouwdozen zijn ook zeer kosteneffectief. Ze zijn goedkoper in productie dan veel andere verpakkingsvormen en leiden daarom tot lagere kosten per eenheid, vooral bij grote bestelhoeveelheden. Dit is vooral interessant voor zakelijke klanten, doordat ze helpen om het budget voor verpakkingsmaterialen laag te houden en tegelijkertijd een hoogwaardige verpakkingsoplossing te garanderen.

Vouwdozen zijn ook een uitstekende keuze voor productbescherming. Ze bieden voldoende bescherming voor veel verschillende soorten producten, van lichte tot relatief zware artikelen. Dit vermindert het risico op productschade tijdens transport en opslag, wat op zijn beurt leidt tot meer tevreden klanten.

Met het oog op de algemene trend naar duurzaamheid en kostenbesparingen zijn vouwdozen ongetwijfeld een aantrekkelijke optie voor allerlei soorten bedrijven. Ze bieden veel voordelen ten opzichte van andere verpakkingsoplossingen, wat betreft milieuoverwegingen, merkvorming, kostenefficiëntie en ook productbescherming. Daarom is de keuze voor een vouwdoos een verstandige en toekomstbestendige beslissing.


Veelzijdige toepassingsmogelijkheden van vouwdozen

Als online distributeur van enveloppen en vele andere verpakkingsoplossingen zoals vouwdozen weten we hoe veelzijdig de toepassingsmogelijkheden van deze praktische hulpmiddelen kunnen zijn. Vooral het toepassingsgebied van vouwdozen gaat veel verder dan alleen het verpakken van goederen.

Voor bedrijven in de B2B-sector bieden vouwdozen efficiënte en kosteneffectieve mogelijkheden om producten veilig op te slaan en te vervoeren. Door hun stevige constructie beschermen ze de te vervoeren goederen tegen beschadiging en vereenvoudigen ze tegelijkertijd de logistiek door hun stapelbare constructie.

Bovendien kunnen vouwdozen worden gebruikt voor het organiseren van kantoorbenodigdheden of voor het opslaan van documenten. Voorzien van individuele afdrukken worden ze een draagbaar reclamemedium of een chique geschenkverpakkingsmedium; een ideale manier om de naamsbekendheid en klantenbinding te vergroten.

Op creatief gebied kan de veelzijdigheid van vouwdozen verbazen. Ze kunnen worden geverfd, geplakt en individueel worden ontworpen om bijvoorbeeld als decoratieve opbergdozen of geschenkverpakkingen te dienen.

Hoewel het gebruik van vouwdozen op het eerste gezicht onopvallend lijkt, hebben ze op veel gebieden een vaste plaats. Hun veelzijdige gebruik als transport-, opslag- en ontwerpmiddel maakt ze een nuttige aanvulling voor elk bedrijf. Gebruik dit potentieel en maak uw dagelijkse werk efficiënter en creatiever met onze vouwdozen.


Kartonnen vouwdozen in de B2B-sector

In de B2B-sector genieten vouwdozen een enorme populariteit. Ze zijn veelzijdig en bieden uitstekende mogelijkheden voor op maat gemaakte presentatiemogelijkheden van producten. Daarbij dragen ze niet alleen bij aan de productpresentatie, maar ook aan de veiligheid tijdens het transport.

Een groot voordeel van vouwdozen is hun aanpasbaarheid. Ze kunnen worden aangepast aan de behoeften en het beoogde gebruik. Er zijn nauwelijks grenzen aan vorm, grootte en ontwerp. Zo kunnen bedrijven hun producten een duidelijke herkenningswaarde geven en hun merk versterken. Niet alleen het product, maar ook de verpakking speelt een beslissende rol bij de opbouw en perceptie van het merk.

Een ander argument voor het gebruik van vouwdozen in de B2B-sector is hun ecologische compatibiliteit. Door het gebruik van duurzame materialen en herbruikbare verpakkingen leveren bedrijven een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu. Bovendien voldoen ze op deze manier aan de steeds strengere wettelijke eisen en volgen ze tegelijkertijd het groeiende bewustzijn van de consument voor milieuvriendelijke producten.

Vooral in de B2B-sector, waar grotere hoeveelheden goederen worden verzonden, zijn vouwdozen uiterst ruimtebesparend vanwege hun opvouwbaarheid en stapelbaarheid, vergelijkbaar met flessendozen en andere verzenddozen. Dit vergemakkelijkt zowel de opslag als het transport aanzienlijk. Door hun lage eigen gewicht kan ook worden bespaard op de verzendkosten.

Maar niet alleen de praktische aspecten spreken voor het gebruik van vouwdozen. Ze bieden ook aanzienlijke mogelijkheden voor de vormgeving van het verpakkingsontwerp. Dit kan worden gedaan door een bedrijfslogo te bedrukken, bepaalde kleuren te kiezen of speciale materialen te gebruiken. Zo kunnen bedrijven hun merkidentiteit versterken en zich onderscheiden van de concurrentie.

Bij het kiezen van de juiste vouwdozen moet daarom niet alleen worden gelet op het beoogde gebruik en de kwaliteit, maar ook op de ontwerpmogelijkheden. Het is de moeite waard om te investeren in een aantrekkelijk en individueel ontwerp om de perceptie van het eigen merkpositief te beïnvloeden.

Als online distributeur van enveloppen van alle soorten weten we hoe belangrijk een aantrekkelijke en functionele verpakking is. Daarom bieden wij een breed scala aan vouwdozen aan in verschillende maten en kleuren. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten altijd de juiste vouwdozen vinden voor hun individuele behoeften.


Duurzaamheidsaspect en recycling van vouwdozen

In de context van de snelle industrialisatie zijn vouwdozen niet alleen een economische, maar ook een milieuvriendelijke optie. Ze bieden een hoge mate van duurzaamheid en recyclebaarheid, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor milieubewuste bedrijven.

Een beslissende factor bij de duurzaamheid van vouwdozen is hun hoge recyclingpercentage. Tot 80% van alle in omloop gebrachte vouwdozen worden na gebruik gerecycled. Dit vermindert de behoefte aan het ontginnen van nieuwe grondstoffen en vermindert zo de milieudruk.

Bovendien worden vouwdozen vaak gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, voornamelijk houtvezels. Gecontroleerd bosbeheer speelt hier een belangrijke rol, omdat het zorgt voor een duurzaam gebruik van deze kostbare hulpbronnen. Maar ook in de productie zijn duurzame aspecten te herkennen: de modernste technologieën maken een efficiënte productie van vouwdozen mogelijk, waardoor energiebesparingen kunnen worden bereikt en de CO2-uitstoot kan worden verminderd.


FAQ voor vouwdozen

1. Welke vouwdozen biedt Enveloppen 24 aan voor B2B-klanten?

Bij Enveloppen 24 bieden wij een verscheidenheid aan verschillende vouwdozen aan die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van B2B-klanten. Ons assortiment omvat vouwdozen in verschillende maten, vormen, materialen en kleuren. Wij bieden zowel standaardvouwdozen als individueel bedrukte of gepersonaliseerde dozen. Het maakt niet uit of u dozen voor uw producten, geschenkverpakkingen of verzendverpakkingen nodig hebt, bij ons vindt u gegarandeerd de juiste oplossing.

2. Welke materialen worden gebruikt voor de vouwdozen?

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en bieden daarom alleen vouwdozen gemaakt van hoogwaardige materialen aan. In ons assortiment vindt u golfkartonnen dozen. Dit materiaal is robuust, stabiel en biedt een betrouwbare bescherming voor uw producten. Bovendien zijn onze vouwdozen milieuvriendelijk en kunnen ze milieuvriendelijk worden gerecycled.

3. In welke kleuren zijn de vouwdozen beschikbaar?

Onze vouwdozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om aan uw individuele behoeften te voldoen. Naast klassieke kleuren zoals wit, zwart en bruin bieden we ook grijs, groen en rood in verschillende varianten. Of u nu een elegante of opvallende verpakking wilt, bij ons vindt u gegarandeerd de juiste kleur.

4. Hoe worden de vouwdozen geleverd?

De vouwdozen worden in vlakke vorm geleverd om ruimte en verzendkosten te besparen. U kunt de dozen eenvoudig en snel zelf vouwen en opzetten. Wij zorgen ervoor dat de dozen goed verpakt en beschermd zijn om schade tijdens het transport te voorkomen. Binnen Duitsland leveren we meestal binnen 2-3 werkdagen.

5. Hoe kunnen B2B-klanten de vouwdozen bestellen?

Om de vouwdozen bij Enveloppen 24 te bestellen, kunnen B2B-klanten het beste ons online bestelformulier gebruiken. Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze klantenservice. Onze vriendelijke en competente werknemers staan u graag te woord en helpen u bij de keuze van de juiste vouwdozen voor uw bedrijf. We bieden flexibele betalingsopties en een snelle verwerking van bestellingen om een soepele verwerking te garanderen.