Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Stoffen enveloppen

Stoffen enveloppen

Milaan, Parijs, Londen, New York. De grote modesteden waren ooit. Blanke presenteert de nieuwste prêt-à-porter-garderobe. Handgemaakte enveloppen uit katoen. Uniek. Extravagant. Revolutionair. Lees meer
37,57 €
7.514,20 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
37,57 €
7.514,20 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
37,57 €
7.514,20 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Transparante enveloppen
Verzenddozen
Andere merken

Wat zijn textielhoezen en wat zijn de voordelen?

Als u op zoek bent naar alternatieven voor bekende enveloppen, bekijk dan onze hoogwaardige stoffen enveloppen. De stoffen enveloppen van onze online shop bestaan uit katoenweefsel  en zijn veelzijdig inzetbaar. De productievorm geeft de textielhoezen een mooie en zachte textuur en grip en zorgt voor een hoge belastbaarheid.

Stoffen omslagen zijn vergelijkbaar met katoenen stoffen tassen wat betreft textuur en gevoel. Bovendien zijn deze stoffen enveloppen perfect als u een speciaal reclamemiddel nodig heeft. U kunt deze stoffen enveloppen gemakkelijk opvouwen, ze opbergen om ruimte te besparen en ze zonder problemen weer uitvouwen.


Waarom zou u deze omslag van textiel kiezen?

Onze textielenveloppen zijn de ideale partners op de beurs: geef uw klanten een kleinigheidje in onze textiel-enveloppen en u verzamelt pluspunten met een hoge gebruikswaarde -  het perfecte geschenktasje met gegarandeerde aantrekkingskracht!


Textielenvelop - ideaal voor handelsbeurzen

Flyers, pennen, kleine boekjes: ze verzamelen een hele reeks dingen die u het publiek of uw potentiële zakenpartners wilt geven. Hoe handig als u in deze gevallen stoffen enveloppen bij de hand houdt. Hierin kunt u uw reclamemateriaal inpakken. De textielomslagen zijn daarom onze dringende raad. Zo worden ze een uiterst effectief reclamemiddeldat zich in de showroom en over de hele wereld verspreidt.


In welk formaat zijn de textiel enveloppen verkrijgbaar bij Enveloppen 24?

U kunt kiezen uit katoenen stoffen enveloppen in DIN-C6 en DIN-lang formaat. Het model is gemaakt van 115 g/m² zwaar katoen en is verkrijgbaar in verschillende motieven - u kiest dus naar uw smaak.


Gebruik van stoffen enveloppen voor verkoop en reclame

Als robuuste enveloppen zijn de stoffen enveloppen perfect geschikt als reclamemiddel in de handel. Deze goedkope katoenen stoffen enveloppen worden zeer positief ontvangen door alle kopers.

Wij bieden u een brede selectie van textiel enveloppen in tal van verschillende kleuren om uit te kiezen. Als u een vraag heeft over een speciale textielbekleding, klikt u op de betreffende textielbekleding en geeft u uw vraag eenvoudig op onder "Vraag over het product".

In onze online shop ontvangt u overigens ook normale enveloppen.