Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Gratis monster

Gratis monster

100% zeker van de perfecte envelop

KIES DE PERFECTE BRIEFOMSLAG.

NOG VOOR DAT U HEM KOOPT DANKZIJ DE GRATIS MONSTERS VAN BLANKE

U bent niet helemaal zeker welke omslag er het best bij uw idee past€ Bij Blanke kunt u heel eenvoudig monsters bestellen van de omslagen die in aanmerking komen. Zo heeft u de mogelijkheid om de kleur, het materiaal en de afmetingen voor de bestelling te controleren en te vergelijken.

U krijgt als eindgebruiker maximaal vier en als doorverkoper* maximaal tien gratis monsteromslagen zonder verzendingskosten. Graag zenden we u nog meer monsters. Voor elk bijkomend monster rekenen wij € 1,79 € aan, plus eenmalig € 1,79 voor de verzending (prijzen incl. 19% BTW). Bij de verzending naar eilanden passen we een eilandtoeslag van € 4 toe. Wij vragen om uw begrip voor het feit dat grotere verpakkingsproducten evenals luchtkussenenveloppen en gondeldoosjes niet online als stalen beschikbaar zijn. Houdt u er rekening mee dat u 1,79 € per monster en 1,79 € voor verzending in rekening krijgt als u te vaak monsters bestelt.

Om de monsters uit de gewenste omslag te bestellen, opent u eenvoudig de gedetailleerde afbeelding van het artikel. Daar vindt u de knop "Monster bestellen". Als u erop klikt, belandt het monster in het boodschappenmandje Ga dan zoals gewoonlijk naar de kassa. Als alternatief kunt u de gewenste monsterbriefomslagen graag ook persoonlijk bestellen via onze experts: per e-mail naar [email protected] of telefonisch op 85 888 1070.

De monsteromslagen hebben op de voorkant een duidelijk zichtbare sticker met het bijbehorende artikelnummer. Dit maakt een latere bestelling eenvoudiger.

In sommige gevallen kan het gebeuren dat we u niet exact de gewenste omslag kunnen toesturen. Dan ontvangt u voor dit monster twee omslagen: een monster in de grootte van de door u gewenste omslag en een kleurmonster. Dit is een omslag in de door uw gevraagde kleur echter, die andere afmetingen heeft.

* Doorverkopers zijn drukkerijen, reclamebureaus, PBS-handelaren... Om van onze voordelen als doorverkoper te kunnen genieten, moet u bij ons geregistreerd zijn.