Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Blanke Briefhüllen

Blanke Briefhüllen

Het bedrijf

Hoe versturen we emoties zo goed mogelijk van A naar B€ Op volledig onbekende manieren€ Bij Blanke draait alles om deze vragen.

Dat merkt u op elke pagina van deze webwinkel. En pas echt goed als u een van onze ongebruikelijke briefomslagen in handen heeft.

Alles draait er bij ons om om u te verrassen. Te inspireren. En om de briefomslag altijd opnieuw uit te vinden voor u. Dit zorgt voor meer emoties bij de alledaagse post en voor meer vreugde en succes voor u als u onze omslagen gebruikt voor het verzenden van uw inhoud.

We doen waar we van houden, en dat kan alleen met een geweldig team en een gezond bedrijf.

Blanke Briefhüllen GmbH is sinds de oprichting een bedrijf in privébezit. De focus lag vanaf het begin af aan op de productie van de beste briefomslagen.

Deze compromisloze kwaliteit is aanwezig in alle gebieden van ons werk. We rusten niet voordat u het beste gevonden heeft bij ons. De beste keuze, het beste advies, de beste winkel, de beste service en de beste logistiek.

Met een uitstekende klanttevredenheid (dagelijks opnieuw bepaald door Trusted Shops) en meer dan 4500 artikelen op voorraad behoren we vandaag de dag tot de leidinggevende aanbieders van briefomslagen en verzendenveloppen van Europa.