Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Röntgenfoto-enveloppen

Röntgenfoto-enveloppen

Diepe inzages in het binnenste, echter aan de buitenkant is niks te zien: dat zijn de röntgenfoto-enveloppen van Blanke. Deze zekerheid heeft u in alle formaten, van 140 x 190 mm tot 420 x 420 mm. Lees meer
105,70 €
528,49 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
206,36 €
515,90 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
141,29 €
282,57 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
280,59 €
561,18 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
212,46 €
531,15 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
243,42 €
608,56 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
80,02 €
160,05 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
117,90 €
471,60 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Sale
Antwoordkaart
Recyclage

Röntgenfoto-enveloppen

In de gezondheidssector zijn een deel van de documenten onder andere röntgenfoto's, MRI's en CT's. De meeste van deze opnames zijn groter dan het gebruikelijke A4-formaat. Daarom worden voor de opslag van deze documenten meestal röntgenafdruktassen gekocht.


Röntgenafdrukzakken - bescherming voor de röntgenafdruk

Röntgenfoto's zijn belangrijke documenten die onderhevig zijn aan speciale opslag. Omdat het organisme tijdens de röntgenfoto's aan de straling wordt blootgesteld, is het des te belangrijker om de röntgenfoto's veilig te transporteren of op te slaan, zodat ze niet opnieuw hoeven te worden gemaakt. De meeste röntgenafdrukken zijn vrij groot formaat, wat ook speciale eisen stelt aan de röntgenafdrukzak met betrekking tot het formaat.

Archivering met röntgenafdrukzakken

Naast het beveiligde verkeer is ook de archiveerbaarheid van de röntgenafdrukken van groot belang. Omdat ze erg groot zijn, kunnen ze niet gemakkelijk aan het patiëntenkaartsysteem worden toegevoegd. Daarom worden ze apart opgeslagen. Voor de juiste opslag van de röntgenafdrukken in kleine archieven zijn de röntgenafdrukzakken van Enveloppen 24 geschikt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten  voor standaardfilmafmetingen tussen 140 x 190 mm en 420 x 420 mm, in uitvoeringen met en zonder rubberen klep en in het materiaal natron.

Vervoer met röntgenfilmzakken

In de zuivere radiologiepraktijken en -afdelingen, die alleen de röntgenfoto's maken en deze vervolgens aan de arts overhandigen, worden röntgenfilmzakken gebruikt. Door de verlijming kunnen de röntgenfoto's eenvoudig voor verzending ter beschikking gesteld resp. getransporteerd worden. Zo zijn er bijvoorbeeld  geen afdrukken, verontreinigingen en schade door zonnestraling.


Röntgenafdrukzakken - voor het beveiligen van het briefgeheim

Documenten, vastleggingen en gegevens worden vaak per post van A naar B verstuurd. Om goed  te beschermen tegen onbevoegde toegang en blikken van buitenaf, worden röntgenafdrukzakken gebruikt. Röntgenafdrukzakken zijn veilig omdat ze ondoorzichtig zijn, zijn voorzien van een sluiting en zijn gemaakt van een sterk materiaal.

U moet ervoor zorgen dat de röntgenafdrukzak goed wordt verzegeld. Een vaste lijm zorgt ervoor dat het direct herkenbaar is als de röntgenafdrukzak door onbevoegden is geopend. Het achteraf verlijmen met plakstrips is hierbij sneeuw van gisteren en vervalt bij kwalitatief hoogwaardige röntgenafdrukenveloppen met kleeflijm.

Scheurbestendige röntgenafdrukzakken

Let op de papierdikte. Hoe sterker het papier, hoe groter de zekerheid dat er bij verzending geen beschadigingen ontstaan en dat er geen onderdelen verloren gaan.


Meer informatie over röntgenafdrukzakken

Een röntgenafdrukzak kan gemakkelijk worden gelabeld of bedrukt , net zo gemakkelijk kunnen etiketten worden aangebracht. De eigenlijke röntgenafdruk blijft altijd ongedeerd. Een gewone röntgenafdrukzak heeft geen venster.

Of het nu in de geteste formaten is of als individuele op maat gemaakte producten - bij Enveloppen 24 krijgt u alles uit één hand. Op aanvraag bedrukken wij de röntgenafdrukzakken ook met de naam en het logo van de praktijk. Wij bedrukken uw röntgenafdrukenveloppen in kleur, geheel naar uw wens en in de hoogste kwaliteit tegen de beste voorwaarden. Neem voor meer informatie contact met ons op, bel 085 888 1070 of stuur een e-mail naar info@ enveloppen-24.nl - wij helpen u graag verder!