Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Verzendzakken met venster

Verzendzakken met venster

Verzendzakken met venster vergemakkelijken uw verzendproces en geven uw zakelijke correspondentie een professioneel tintje. Vind uw ideale verzendoplossing en ontdek onze verscheidenheid aan verzendzakken met venster. Lees meer
Verzendzakken C4 met venster
Verzendzakken C4 met venster
Verzendzakken C5 met venster
Verzendzakken C5 met venster
45,71 €
182,82 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
41,08 €
328,63 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
100,97 €
807,75 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
24,35 €
97,41 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
40,62 €
81,24 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
42,66 €
341,24 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
26,39 €
105,54 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
50,48 €
201,94 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
27,15 €
108,60 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
110,58 €
442,31 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
114,85 €
459,39 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
192,63 €
770,54 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
64,72 €
517,76 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
132,13 €
1.321,34 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
43,98 €
87,95 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Verzendzakken met venster – veilig, betrouwbaar en transparant

Breng de professionele charme van uw zakelijke correspondentie tot leven met onze verzendzakken met venster – waar transparantie gecombineerd wordt met de hoogste professionaliteit. In de snelle zakenwereld van vandaag is de eerste indruk van cruciaal belang en onze doordachte verzendoplossingen helpen u om zich positief te onderscheiden. Het transparante venster biedt niet alleen een duidelijk zicht op de ontvanger en de afzender, maar geeft uw zendingen ook een verfijnde esthetiek.

Bij Enveloppen 24, uw expert op het gebied van enveloppen, verzendverpakkingen en dergelijke, koopt u hoogwaardige verzendzakken met venster in verschillende uitvoeringen en hoeveelheden. Geef uw zending de perfecte uitstraling – altijd en overal.


Wat onderscheidt verzendzakken met venster?

Een verzendzak met venster wordt gekenmerkt door verschillende gunstige eigenschappen:

 • Bij een verzendzak met venster zorgt u ervoor dat het ontvangst- en afzenderadres goed leesbaar en zichtbaar zijn.
 • Het transparante gedeelte geeft de verzendzak een professionele en aantrekkelijke uitstraling. Dit is vooral belangrijk als het gaat om zakelijke correspondentie en het verzenden van documenten.
 • Enveloppen met venster zijn veelzijdig inzetbaar. Ze zijn niet alleen geschikt voor het verzenden van documenten, maar ook voor het transport van kleinere artikelen, monsters of andere platte artikelen.
 • Naast transparantie bieden hoogwaardige verzendzakken met venster ook de nodige bescherming voor de inhoud. Ze zijn meestal gemaakt van robuuste materialen die de inhoud beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht en vervuiling.


Wat zijn de voordelen van verzendzakken met venster?

Enveloppen bieden een groot aantal voordelen, waardoor ze een populaire keuze voor het verzenden van documenten, dvd's en andere platte artikelen zijn.

 • Bescherming: verzendzakken van Enveloppen 24 zijn gemaakt van duurzame materialen die de inhoud beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht, vuil en schade.
 • Lichtgewicht: in vergelijking met dozen zijn verzendzakken lichter, wat kan leiden tot lagere verzendkosten.
 • Ruimtebesparing: verzendzakken zijn ruimtebesparend en kunnen gemakkelijk worden gestapeld. Dit vergemakkelijkt de opslag en het transport, zeker als er grote hoeveelheden worden verzonden.
 • Efficiëntie: ze zijn eenvoudig te hanteren en vereisen geen uitgebreide montage zoals dozen. Dit leidt tot een efficiëntere verpakkings- en verzendafhandeling.
 • Transparantie: bij verzendzakken met venster is het adres duidelijk zichtbaar en leesbaar, wat identificatie vergemakkelijkt en het risico op fouten bij de levering vermindert.
 • Professionele uitstraling: verzendzakken met venster zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, wat een professionele uitstraling mogelijk maakt. Dit is vooral belangrijk bij zakelijke correspondentie.
 • Veelzijdigheid: er zijn verzendzakken in verschillende maten en uitvoeringen, die geschikt zijn voor het verzenden van documenten, kleding, boeken, dvd's en cd's en nog veel meer. Hun veelzijdigheid maakt ze interessant voor verschillende industrieën en toepassingen.


Hoe label ik een verzendzak met venster op de juiste manier?

De juiste etikettering van een envelop met venster is cruciaal om ervoor te zorgen dat de zending correct en soepel wordt verwerkt. Hier zijn enkele tips voor het juiste opschrift:

 • De verzendzak mag alleen op de voorkant worden geëtiketteerd/beplakt.
 • Zorg ervoor dat het afzender- en ontvangstadres duidelijk en goed leesbaar binnen het venster van de verzendzak staan.
 • Gebruik duidelijke lettertypen en voldoende lettergrootte, zodat belangrijke informatie gemakkelijk herkenbaar is.
 • Zorg ervoor dat er geen typefouten zijn om vertragingen of leveringsproblemen te voorkomen.
 • Markeer de envelop indien nodig duidelijk met speciale instructies zoals spoedlevering of fragiel (in geval van breekbare inhoud).

Meer informatie over hoe u verzendzakken correct kunt etiketteren, vindt u ook in onze gids.


Enveloppen met venster eenvoudig bestellen bij Enveloppen 24

Vergemakkelijk uw verzendproces en geef uw zakelijke correspondentie een professioneel tintje – bestel vandaag nog uw verzendzakken met venster bij Enveloppen 24. Onze hoogwaardige producten bieden niet alleen transparantie en bescherming, maar ook de zekerheid dat uw zendingen in goede handen zijn. Met slechts een paar klikken kunt u de ideale verzendoplossing voor uw bedrijf kiezen. Ontdek de diversiteit, kwaliteit en de uitstekende service van Enveloppen 24 – uw expert voor enveloppen en verzendzakken.