Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Vierkante enveloppen 125 x 125 mm

Vierkante enveloppen 125 x 125 mm

Vierkante enveloppen (125x125 mm en verkrijgbaar in vele andere maten) zijn een uitstekende bescherming voor verschillende soorten kaarten. Deze speciale enveloppen wijken duidelijk af van het klassieke rechthoekige formaat en worden in plaats daarvan gekenmerkt door hun unieke vorm. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor speciale doeleinden. Lees meer
23,34 €
233,36 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
33,30 €
333,00 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
39,20 €
391,98 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
18,76 €
187,60 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
38,59 €
385,88 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Vierkante enveloppen 125x125 mm: gebruik en kaartgrootte

Om de toon te zetten voor het ontvangen van een kaart, zijn enveloppen in verschillende vormen en formaten beschikbaar. Kleurrijke enveloppen staan vaak voor vreugdevolle gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of uitnodigingen voor feesten. Vooral vierkante enveloppen geven al bij ontvangst een speciaal gevoel, omdat ze zich visueel duidelijk onderscheiden van het klassieke, rechthoekige briefformaat. Met een grootte van 125x125 mm zijn ze bijvoorbeeld geschikt voor kleinere wenskaarten of uitnodigingen.

Voor vierkante enveloppen geldt, ongeacht de grootte, dezelfde regel als voor traditionele enveloppen: de zijkanten van de brief of kaart die u erin wilt plaatsen, moeten minimaal korter zijn dan de afmetingen van de envelop. Een ideaal verschil is ten minste drie tot vijf millimeter. Bovendien moet de inhoud niet te dik zijn, vooral in brieven, zodat meerdere pagina 's comfortabel in de envelop passen.


Vierkante enveloppen 125x125 mm: perfect voor Polaroid

Een ander gebruik voor een vierkante envelop 125x125 mm is de opslag van polaroidfoto 's. Klassieke polaroidfoto 's hebben meestal een formaat dat heel goed past in een envelop van deze grootte en toch wat ruimte laat. Als u al van buitenaf wilt zien welke set afbeeldingen u momenteel in de hand hebt, kunt u het beste transparante enveloppen kiezen. Omdat deze echter enigszins doorschijnend zijn, moeten polaroidfoto 's in dit geval op een donkere plaats worden bewaard. Permanente belichting kan bij dit soort foto 's tot vroegtijdige veroudering leiden. Polaroids bevattende enveloppen (vierkant of in een ander formaat) zonder transparantie kunnen echter ook open worden opgeslagen.


Vierkante envelop 125x125 mm: veelzijdig gebruik

Vierkante kaarten en enveloppen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Voor uitnodigingen voor speciale gelegenheden , zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea en andere vieringen, zijn vierkante kaarten en enveloppen geweldig. De ongewone vorm geeft de uitnodiging een elegante look en zorgt ervoor dat deze in de post zeker in het oog springt.

Vierkante kaarten zijn ook ideaal voor bedankkaarten om uw waardering te tonen aan vrienden, familie of collega's voor hun steun, geschenken of gunsten. Hoe groter de kaart en envelop, hoe meer ruimte er is voor het persoonlijke handschrift om ten minste één kort individueel bericht te schrijven. Bovendien passen polaroidafbeeldingen van een feest of andere ontwerpelementen als een lange termijn mooie herinnering in de envelop.

Bovendien zijn vierkante kaarten veelzijdig als wenskaarten voor verschillende gelegenheden, zoals Kerstmis, Nieuwjaar, Pasen of gewoon om iemand een vriendelijke groet te sturen.

Voor creatieve projecten zijn vierkante kaarten en enveloppen ook geweldig. Of het nu gaat om schilderen, tekenen, collages of handlettering, de vierkante vorm biedt een interessante basis voor  individuele kunstwerken.

Ook op het gebied van marketingkunnen vierkante kaarten en enveloppen worden gebruikt. Bedrijven kunnen ze gebruiken voor promoties, productaankondigingen of voor het verzenden van kortingsbonnen en speciale aanbiedingen. De ongebruikelijke vorm kan de aandacht trekken en het bedrijf helpen zich te onderscheiden van de concurrentie.


Envelop vierkant 125x125 mm: kies uw variant

Het maakt niet uit of u vierkante witte enveloppen of vierkante gekleurde enveloppen wilt: in onze winkel vindt u de juiste oplossing in verschillende maten! Hier vindt u enveloppen 125x125 mm in verschillende uitvoeringen. Een klik is voldoende – bekijk de verschillende detailpagina 's en maak uw keuze. Of geeft u de voorkeur aan grotere of kleinere vierkante enveloppen? Van 110x110 mm tot 220x220 mm zijn er diverse oplossingen waar u uit kunt kiezen. De enveloppen 125x125 mm verschillen, net als andere afmetingen, naast hun kleur, onder andere in het gebruikte papier, in de lijm, in de vorm van de flap en de transparantie.


FAQ – Veelgestelde vragen over “Enveloppen 125x125 mm”

1. Welke formaten enveloppen zijn er?

Er zijn verschillende envelopmaten, waarvan sommige zijn ingesteld volgens DIN-normen. Als u een bepaald papierformaat gebruikt, moet u er rekening mee houden dat de envelop iets groter moet zijn om het papier erin te laten passen. Een ongevouwen DIN A4-blad heeft bijvoorbeeld een B4-envelop nodig, omdat een A4-envelop dezelfde afmetingen heeft als een A4-blad. Voor enveloppen 125 x 125 mm kunt u bijvoorbeeld kaarten met een zijde van 12 cm gebruiken.

Vierkante enveloppen zijn niet gestandaardiseerd, maar verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van ongeveer tien tot veel meer dan 20 centimeter zijlengte. Er is ook een ruime keuze aan kleuren en papiersoorten die voor nog meer keuzemogelijkheden zorgen. Hiermee kunt u voor bijna elk doel een geschikte envelop vinden.


2. Hoe worden vierkante enveloppen gebruikt?

Kaarten van verschillende soorten zijn bijzonder populair in vierkante enveloppen. Het vierkante formaat maakt creatieve ontwerpmogelijkheden mogelijk en trekt automatisch de aandacht, omdat het zich onderscheidt van de traditionele rechthoekige enveloppen. Vierkante enveloppen 125x125 mm zijn kleiner dan veel andere formaten, maar bieden ook tal van toepassingen.


3. Waar kan ik vierkante enveloppen bestellen?

Een grote selectie vierkante enveloppen zijn verkrijgbaar in de online winkel bij Enveloppen 24. Wij bieden u graag testmonsters voor uw bestelling als u kiest uit onze aanbiedingen van verschillende enveloppen, waaronder natuurlijk enveloppen 125x125 mm.