Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Vierkante enveloppen 140 x 140 mm

Vierkante enveloppen 140 x 140 mm

In de zakenwereld, of het nu B2B of B2C is, speelt de visuele uitstraling een belangrijke rol. Met onze vierkante enveloppen in het formaat 14x14 cm geeft u al voor het lezen van de eigenlijke inhoud van de brief een opvallend signaal af. De eerste indruk telt, en met een speciale envelop kunt u al een positief vooruitzicht creëren en de spanning voor de inhoud verhogen. Lees meer
30,15 €
301,48 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
78,24 €
782,43 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
37,57 €
375,71 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
57,91 €
579,07 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
64,52 €
645,16 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
66,55 €
665,50 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
70,11 €
701,09 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
53,84 €
538,40 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
11,44 €
114,39 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
60,75 €
607,54 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
62,69 €
626,86 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
60,75 €
607,54 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
60,75 €
607,54 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
74,89 €
748,88 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
74,89 €
748,88 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Enveloppen vierkant: 14x14 cm voor kleine brieven of kaarten

De vierkante enveloppen met een zijde van 14x14 cm van Enveloppen 24 staan voor kwaliteit en bieden voldoende ruimte voor uw creatieve en professionele inhoud. In combinatie met een goed geschreven, boeiende tekst herkennen uw zakenpartners onmiddellijk uw hang naar de perfecte uitstraling en uw aandacht voor detail.

Of u nu tot het B2B- of het B2C-segment behoort, onze vierkante enveloppen verrijken uw correspondentie op een unieke manier. De eerste stap naar geavanceerde correspondentie begint met een buitengewone uitnodiging om de envelop te openen en een envelop die de correspondentie waardig presenteert. Met onze enveloppen bereikt u precies dat.


Waarom vierkante enveloppen?

Vierkante enveloppen worden niet alleen in de zakenwereld steeds populairder. Dit speciale type enveloppen, verkrijgbaar als vietkante enveloppen van 14x14 cm of in tal van andere formaten, geeft de inhoud een vleugje extravagantie en onderscheidt deze van de massapost. Of het nu gaat om uitnodigingen voor speciale evenementen, marketingmateriaal of hoogwaardige productmonsters, vierkante enveloppen zorgen zeker voor een opmerkelijke eerste indruk en vallen ook op met een verscheidenheid aan kleuren.

Voor bedrijven zijn vierkante enveloppen een uitstekende manier om op te vallen. Met hun ongewone en opvallende ontwerp kunnen ze helpen de aandacht van de ontvangers te trekken en de interesse in de informatie die ze bevatten te vergroten. Vooral in tijden waarin veel communicatie digitaal plaatsvindt, kunnen gedrukte materialen in vierkante enveloppen een verfrissende afwisseling bieden en een duurzamere indruk achterlaten dan een nieuwsbrief ooit zou kunnen.

Bij Enveloppen 24 bieden wij een selectie van hoogwaardige, vierkante enveloppen in verschillende kleuren en materialen om te voldoen aan de speciale eisen en voorkeuren van onze klanten. Ons assortiment vierkante enveloppen bevat tal van op maat gemaakte opties om ervoor te zorgen dat uw communicatie precies de juiste toon raakt.

Vierkante enveloppen met de afmetingen 14x14 cm zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn kleiner dan veel andere formaten, maar bieden tegelijkertijd de mogelijkheid om een sterk merk op te bouwen. Maak gebruik van de mogelijkheden die ontstaan door het gebruik van vierkante enveloppen en onderscheid u van de concurrentie.


Waar zijn vierkante enveloppen verkrijgbaar?

Als een van de toonaangevende online postorderbedrijven voor enveloppen van alle soorten biedt Enveloppen 24 een verscheidenheid aan verschillende enveloppen, inclusief vierkante enveloppen. Vierkante enveloppen van 140x140 mm en in vele andere maten zijn een uitstekende keuze als het gaat om het verzenden van fotokaarten, wenskaarten, speciale uitnodigingen of bijzondere correspondentie. Ze geven de inhoud een speciale betekenis en een unieke uitstraling.

De enveloppen in het hier gepresenteerde formaat zijn beschikbaar voor onze klanten in verschillende kleuren en ontwerpen en kunnen gemakkelijk online worden besteld. Voor bedrijven die hun correspondentie en direct mail-projecten willen benadrukken, zijn deze vierkante enveloppen een fantastisch product. Vooral voor marketing- en PR-bureaus die met mailings werken, zijn ze een populair middel om hun klantberichten te presenteren. Onze vierkante enveloppen van 14x14 zijn robuust en van hoge kwaliteit, zodat ze de postverzending onbeschadigd overleven.

Enveloppen 24 biedt u een gebruiksvriendelijk online bestelsysteem dat het aankoopproces zo gemakkelijk en snel mogelijk maakt. Er zijn verschillende bestelopties om uit te kiezen, geschikt voor elk budget en projectvolume.

Hoewel online winkelen al veilig en gemakkelijk is, zorgen we er ook voor dat onze klanten advies en ondersteuning krijgen als ze het nodig hebben. Ons klantenserviceteam staat klaar om vragen te beantwoorden en te helpen.


Toepassingen: vierkante enveloppen 140x140 mm

Het gebruik van vierkante enveloppen van 14x14 gaat veel verder dan het verzenden van conventionele brieven. Vanwege hun gewenste en onconventionele grootte zijn ze aantrekkelijker voor zakelijke klanten die grote bestellingen nodig hebben dan voor particuliere klanten die meestal relatief weinig exemplaren van een envelop nodig hebben. Idealiter zijn ze in deze zin geschikt als een elegante verpakking voor uitnodigingen voor evenementen of als een creatieve omhulling voor het leveren van kleine promotieartikelen en sjablonen.

Het ontwerp en de hoge kwaliteit van dergelijke enveloppen geven op het eerste gezicht een buitengewone, maar professionele indruk. Dit is een belangrijke bonus voor B2B-klanten die hun merk op een voortreffelijke manier willen presenteren. Bovendien biedt de vierkante vorm extra ruimte voor bedrijfslogo's of andere gepersonaliseerde details. Kwalitatief hoogwaardige vierkante enveloppen van 14x14 cm kunnen flexibel worden gebruikt en bieden tegelijkertijd een visuele meerwaarde.

Bovendien kunnen bedrijven, met name die in de creatieve sector, ze gebruiken om portfoliowerk te presenteren door voorbeelden van ontwerpen, tekeningen of ander creatief werk in te voegen. Vierkante enveloppen van 14x14 kunnen ook dienen als een stijlvolle verpakking voor kortingsbonnen of kleine geschenken voor loyale klanten, wat een belangrijk hulpmiddel is voor klantenbinding.

Tot slot moet worden benadrukt dat vierkante enveloppen van 14x14 niet alleen een praktische oplossing zijn, maar ook een schat aan mogelijkheden bieden voor personalisatie en creativiteit die de interactie tussen bedrijven op een exclusieve manier bevorderen.


Materiaal en verwerking

Op het gebied van postverzendmaterialen, zoals enveloppen, zijn de kwaliteit van het materiaal en de verwerking van cruciaal belang. Het kiezen van het juiste materiaal is cruciaal voor de prestaties en de levensduur van elk product. Voor hoogwaardige enveloppen wordt kwaliteitspapier met een optimale papierdikte gebruikt. Het biedt voldoende bescherming voor de inhoud en zorgt tegelijkertijd voor een aantrekkelijk uiterlijk. Vierkante enveloppen in het formaat 14x14 staan niet alleen voor een uitstekende materiaalkwaliteit, ze overtuigen ook door hun unieke afwerking.

De productie van dergelijke enveloppen wordt uitgevoerd met precisiemachines die zorgen voor een gelijkmatige en schone snijkant. De vierkante 14x14 cm enveloppen zijn daarom vrij van bramen of ongewenste plooien, wat ze niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk, maar ook een hoge functionaliteit geeft.

Bij Enveloppen 24, uw betrouwbare online postorderbedrijf voor enveloppen van alle soorten, vindt u een breed scala aan deze kwaliteitsproducten. Onze klanten waarderen de hoge kwaliteit en duurzaamheidvan onze vierkante enveloppen in alle formaten, of het nu gaat om vierkante witte enveloppen of vierkante gekleurde enveloppen. Met onze passie voor producten van hoge kwaliteit zijn we altijd beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen en aan uw verwachtingen te voldoen.


FAQ – veelgestelde vragen over “Enveloppen vierkant 14x14 cm”

1. Welke soorten vierkante enveloppen biedt Enveloppen 24?

Enveloppen 24 biedt een gevarieerde keuze aan vierkante enveloppen met verschillende afmetingen. De zijlengtes variëren van 110 tot 220 mm. Ons andere assortiment omvat ook verschillende soorten enveloppen, waaronder hoogwaardige uitvoeringen van papier, karton en speciale enveloppen. We bieden zowel witte als gekleurde enveloppen om aan uw individuele behoeften te voldoen.

2. Welke materialen worden gebruikt voor de vierkante enveloppen van 14x14 cm?

De vierkante enveloppen van 14x14 van Enveloppen 24 zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om een optimale kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Naast normaal offsetpapier zijn er bijvoorbeeld handgeschept papier, velijn en kraftpapier, zodat u voor elk type kaart of papier de juiste envelop kunt vinden.

3. In welke kleuren zijn de vierkante enveloppen van 14x14 cm beschikbaar?

Bij Enveloppen 24 vindt u een ruime keuze aan kleuren voor vierkante enveloppen van 14x14 cm. We bieden enveloppen in klassieke kleuren zoals wit, zwart en grijs om een tijdloze uitstraling te garanderen. Daarnaast zijn er een groot aantal trendy en levendige kleuren beschikbaar, in totaal meer dan een dozijn kleuren en nog eens aanzienlijk meer individuele tinten om uw envelop opvallend en uniek te maken. Ons brede kleurenspectrum stelt u in staat om de envelop aan te passen aan uw bedrijfsontwerp.

4. Waarom zou u vierkante enveloppen van 14x14 cm kopen bij Enveloppen 24?

Als bekend online postorderbedrijf voor enveloppen bieden wij u een breed scala aan vierkante enveloppen van 14x14 cm. Onze jarenlange ervaring en passie voor hoogwaardige producten maken ons de ideale partner voor uw envelopbehoeften. Wij hechten belang aan kwaliteit, klantenservice en snelle levering. Bij ons vindt u een groot aantal materialen, kleuren en andere opties om uw envelop individueel te kiezen. Ons toegewijde team staat u graag te woord en helpt u bij de keuze van de perfecte envelop voor uw bedrijf.

5. Hoe groot moet een envelop zijn?

De grootte van een envelop hangt grotendeels af van de inhoud en het beoogde gebruik. In principe is het echter belangrijk dat uw document in de envelop past en niet hoeft te worden geplet of gevouwen. Hiervoor moet de envelop iets groter zijn dan het te verzenden document. Als u een A4-papier ongevouwen wilt verzenden, bijvoorbeeld omdat er een certificaat of contract is opgenomen, moet u een iets grotere B4-envelop kiezen. De verscheidenheid aan maten in ons aanbod stelt u in staat om de optimale envelop voor elk zakelijk doel te vinden. Bovendien zijn onze enveloppen gemaakt van het hoogste kwaliteitsmateriaal en bieden zo optimale bescherming voor uw inhoud. Bij Enveloppen 24 vindt u voor elk document, of het nu een factuur, offerte of contract is, de juiste envelop. Want uw optimale, professionele uitstraling ligt ons na aan het hart.

6. Welke envelop voor welk formaat?

Het kiezen van de juiste envelop hangt grotendeels af van het formaat van de inhoud die u wilt verzenden. Zo hebben gestandaardiseerde documenten, zoals facturen, vaak een DIN lang envelop nodig. Een DIN lang envelop heeft een afmeting van 220 x 110 mm en is daarom bijzonder geschikt voor DIN A4-documenten die twee keer zijn gevouwen. Als uw inhoud niet past in gestandaardiseerde formaten, hebben wij ook voor u de oplossing: bij Enveloppen 24 bieden wij enveloppen in verschillende speciale formaten en materialen. Ons aanbod is gericht op zakelijke klanten die waarde hechten aan een professionele presentatie. Kies de juiste envelop voor uw speciale formaat uit ons assortiment! Vierkante enveloppen zijn bijvoorbeeld vooral populair voor uitnodigingen of buitengewone post. Ze vormen de perfecte omlijsting voor uw kaarten en zijn een echte blikvanger. Zo passen uitnodigingen in vierkant formaat perfect in onze vierkante enveloppen, daarbij vindt u tal van maten, van enveloppen van 110x110 mm tot enveloppen van 220x220 mm. Ze bieden tegelijkertijd bescherming en presentatieoppervlak. Maar let op bij het frankeren: vanwege het speciale formaat zijn hier hogere portokosten van toepassing. Als u vragen heeft over individuele formaten of speciale vereisten, staat onze competente klantenservice altijd voor u klaar. Onze experts geven u graag advies en vinden samen met u de perfecte oplossing voor uw vraag. Met Enveloppen 24 kiest u voor kwaliteit en diversiteit, want wij hebben voor elk formaat de juiste envelop!