Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Vierkante enveloppen 145 x 145 mm

Vierkante enveloppen 145 x 145 mm

Vierkante enveloppen 145x145 mm geven een verscheidenheid aan kaarten een onvergelijkbaar karakter. Het is duidelijk: dit gaat niet om gewone kaarten! In tegenstelling tot de traditionele rechthoekige enveloppen worden deze speciale enveloppen gekenmerkt door hun unieke vierkante vorm. Door deze bijzondere vorm zijn ze ideaal voor bijzondere berichten. Lees meer
46,47 €
464,68 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
14,18 €
141,84 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
41,64 €
416,38 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Vierkante enveloppen 145x145 mm: gebruik en kaartgrootte

Brieven en enveloppen zijn nog steeds een centraal communicatiemedium. Hoewel de e-mail nu veel communicatie via de post heeft overgenomen, worden er nog steeds miljoenen brieven per dag alleen al in Duitsland verzonden, geleverd en geopend. Enveloppen zijn meer dan alleen eenvoudige containers voor het overbrengen van berichten van A naar B. Ze bepalen de basisstemming voor wat ze verbergen en genereren voorgevoelens en anticipatie bij de ontvanger.

Vooral de vrijheid van ontwerp valt op door het brede scala aan beschikbare enveloppen. Met heldere kleuren symboliseren ze vaak vreugdevolle evenementen, terwijl speciale vormen meestal een speciale mededeling aankondigen. Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea of uitnodigingen voor speciale gelegenheden – een buitengewone envelop laat het hart van de ontvanger sneller kloppen.

Door een uniek ontwerp onderscheidt een envelop zich dus van de uniformiteit van veel andere postzendingen. Terwijl we meestal gewend zijn aan het traditionele rechthoekige formaat, springt een vierkante envelop meteen in het oog. Het verschilt duidelijk van de massa en geeft bij ontvangst al een speciaal gevoel van uniciteit en aandacht voor detail.

Een vierkante envelop 145x145 mm biedt voldoende ruimte voor middelgrote wenskaarten of uitnodigingen. Dit formaat is handig genoeg om alle benodigde informatie in op te bergen, maar toch compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen of bijvoorbeeld in een handtas te passen. Als u een groter evenement plant, kunnen vierkante enveloppen voor het verzenden en opslaan van de uitnodigingen een uitstekende oplossing zijn.

Vierkante enveloppen zijn dus een fantastische keuze voor het verzenden van speciale berichten. Ze combineren bruikbaarheid en stijl, signaleren speciale gelegenheden en geven de ontvangers het gevoel iets speciaals te zijn voordat ze het bericht hebben gelezen.

Voor vierkante enveloppen, ongeacht de afmetingen, moeten de zijkanten van de brief of kaart die u wilt plaatsen minimaal korter zijn dan de envelop zelf. Een ideaal verschil is ten minste drie tot vijf millimeter. Bovendien moet er vooral bij brieven of documenten met meerdere pagina's op worden gelet dat de inhoud niet te dik is, zodat meerdere pagina's gemakkelijk in de envelop passen.


Vierkante envelop 145x145 mm: buitengewoon (en) veelzijdig

Bij Enveloppen 24 begrijpen we dat iedereen verschillende behoeften heeft als het gaat om onze communicatie met klanten, zakelijke partners, collega's of anderen. Hiervoor bieden wij een breed  scala aan enveloppen  die niet alleen aan deze vereisten voldoen, maar deze zelfs overtreffen. Een bijzonder hoogtepunt uit onze collectie zijn onze vierkante enveloppen 145x145 mm.

Deze enveloppen maken niet alleen indruk met hun buitengewone formaat, dat zich duidelijk onderscheidt van het standaardformaat, maar bieden ook voldoende ruimte voor wenskaarten, uitnodigingen of zakelijke documenten. Ze zijn ideaal voor B2B-doeleinden, of het nu gaat om de presentatie van nieuwe producten of diensten of om zakelijke evenementen uit te nodigen. Ze zijn ook ideaal voor privécommunicatie. Vertrouw op de kwaliteit en veelzijdigheid van onze 145x145 mm-enveloppen om uw communicatie naar een hoger niveau te tillen.


Enveloppen 145x145 mm: argumenten voor ons assortiment

Onze enveloppen 145x145 mm maken indruk met:

  • Uniekheid: u onderscheidt zich van het standaardformaat en laat een blijvende indruk achter bij uw zakelijke partners.
  • Veelzijdigheid: ze zijn geschikt voor zowel formele als informele communicatie, of het nu gaat om een productaankondiging, een uitnodiging voor een bedrijfsjubileum of een bruiloft.
  • Kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden ze de nodige bescherming voor uw waardevolle berichten.

Met onze jarenlange ervaring in de branche hebben we bij Enveloppen 24 een diep begrip van de behoeften van onze B2B- en B2C-klanten. We weten dat efficiëntie, professionaliteit en onderscheidend vermogen van het grootste belang zijn in elke vorm van communicatie. Onze vierkante enveloppen 145x145 mm zijn daarom meer dan alleen een verzendoptie. Ze zijn  een statement en een hulpmiddel  om u te helpen uw doelen te bereiken.

Ontdek de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van onze vierkante enveloppen 145x145 mm!


Enveloppen vierkant, 145x145 mm: andere toepassingsmogelijkheden

Vierkante kaarten en enveloppen zijn echte allrounders. Ze zijn geweldig voor verschillende gebieden en soorten projecten, van privé tot zakelijke doeleinden. Hun gebruik varieert van speciale gelegenheden tot creatieve projecten en biedt een breed scala aan opties om unieke en persoonlijke berichten over te brengen.

Voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen of jubilea, zijn vierkante kaarten en enveloppen bijzonder in trek. Hun onconventionele vorm zorgt ervoor dat uitnodigingskaarten opvallen in de menigte, ze geven deze gelegenheden een vleugje elegantie en uniciteit.

Naast uitnodigingen zijn ze ook een ideaal medium om een oprecht bedankje over te brengen. Met voldoende ruimte voor een persoonlijk tintje kunt u bedankjes maken voor vrienden, familieleden of collega's. De inbegrepen envelop kan ook worden verfraaid met afbeeldingen of andere elementen en dienen als een blijvende herinnering.

Vierkante kaarten en enveloppen zijn ook een ideale keuze voor groeten bij speciale gelegenheden, zoals Kerstmis, Nieuwjaar of Pasen. Ze kunnen ook eenvoudig worden gebruikt als een wenskaart om iemand een plezier te doen.

Voor kunstliefhebbers bieden vooral witte of transparante vierkante enveloppen ook een uitstekende basis voor verschillende projecten. Of het nu gaat om schilderen, tekenen, collages maken of handlettering – de vierkante envelop 145x145 mm is als een spannend en onconventioneel canvas dat gewoon wacht om gevuld te worden met creatieve ideeën.

Ook in het zakelijke gebied moeten vierkante kaarten en enveloppen niet worden onderschat. Ze bieden tal van marketingopties, waaronder promoties, productaankondigingen of het verzenden van kortingsbonnen en speciale aanbiedingen. Hun ongebruikelijke vorm trekt zeker de aandacht en kan bedrijven helpen zich te onderscheiden van de concurrentie.

Door hun verschillende toepassingsmogelijkheden zijn vierkante kaarten en enveloppen uitstekende communicatiehulpmiddelen, permanente geheugensteunen en creatieve platforms. Ze verrijken zowel het persoonlijke als het zakelijke gebied en bieden een buitengewone en opmerkelijke expressieve mogelijkheid.


Enveloppen 145x145 mm: kies uw variant

Het maakt niet uit of u vierkante witte enveloppen of vierkante gekleurde enveloppen wilt: in onze winkel vindt u de juiste oplossing voor uw behoeften in verschillende maten! Op deze pagina vindt u bijvoorbeeld enveloppen 145x145 mm in verschillende uitvoeringen. Een klik is voldoende – bekijk de verschillende detailpagin 's en maak uw keuze. Of geeft u de voorkeur aan grotere of kleinere vierkante enveloppen in plaats van een 145x145 mm-envelop? Wij bieden u uw favorieten van kleine enveloppen 110x110 mm tot grote formaten. De grootste zijn onze enveloppen 220x220 mm. Bijzonder zijn vooral de enveloppen 145x145 mm in een volledig transparante uitvoering. Deze bestaan niet uit papier zoals gebruikelijke transparante enveloppen, maar uit polypropyleen.


Enveloppen 145x145 mm: er zijn speciale regels voor postverzending

Vierkante enveloppen moeten bij het verzenden per post als grote brief of maxibrief worden verzonden. De meestal voorziene formaten voor de kleinere gewichtsklassen (standaardbrief tot 20 g, compacte brief tot 50 g) zijn alleen toegestaan voor rechthoekige vormen.

Voor grote en maxi-brieven, die in een vierkant formaat worden verzonden, zijn ruimere uitvoeringen van de zijlengtes van toepassing. Enveloppen 145x145 mm bewegen natuurlijk duidelijk binnen dit vooraf bepaalde kader.


FAQ – Veelgestelde vragen over “Enveloppen 145x145 mm”

1. Welke enveloppen/formaten zijn er?

In onze winkel vindt u tientallen envelopformaten voor uw correspondentie. Ons aanbod omvat zowel DIN-standaardmaten als vierkante maten. Daaronder zijn natuurlijk ook enveloppen 145x145 mm te vinden.

Van kleinere enveloppen van het formaat DIN C6 (114x162 mm) tot DIN Lang (110x220 mm) en DIN C5 (162x229 mm) tot grotere formaten zoals DIN B4 (250x353 mm), talrijke formaten volgen de DIN-norm en zijn daarom bijzonder geschikt voor officiële doeleinden en voor het verzenden van standaardbrieven.

Naast de DIN-standaardformaten hebben we verschillende andere formaten, waaronder natuurlijk vierkante enveloppen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, bijvoorbeeld 140x140 mm, 155x155 mm of 220x220 mm. Dergelijke vierkante enveloppen zijn ideaal als u wilt opvallen in de menigte en iets speciaals wilt verzenden.

Onze enveloppen 145x145 mm kunnen, net als alle andere vierkante enveloppen, veel veelzijdiger worden gebruikt dan het in eerste instantie lijkt. Ze zijn groot genoeg voor een aantal documenten of wenskaarten en toch niet te omvangrijk.

Met onze ruime ervaring op het gebied van enveloppen zijn wij uw betrouwbare partner. Wij kennen de behoeften van onze klanten en bieden met onze producten kwaliteit en een prijs-kwaliteitverhouding die overtuigt. Het maakt niet uit of u als bedrijf een grote bestelling plaatst of slechts een paar enveloppen nodig hebt voor een promotie – bij ons vindt u precies wat u zoekt.


2. Hoe worden vierkante enveloppen gebruikt?

Vierkante enveloppen, zoals enveloppen 145x145 mm, zijn alleen al door hun uiterlijk een bijzonderheid en brengen elk van uw berichten effectief in het juiste licht. Verzendt u een huwelijksuitnodiging, een speciale aanbieding of een eenvoudige bedankkaart? Dit alles en meer is mogelijk met vierkante enveloppen.

Vierkante enveloppen 145x145 mm zijn bijzonder geschikt voor speciale bijlagen zoals flyers, kleine catalogi of vooral wenskaarten. Deze producten passen vaak niet in de gebruikelijke langformaat enveloppen, waardoor de behoefte aan deze speciale enveloppen ontstaat. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de schone verwerking zorgen ervoor dat de enveloppen de transportroute onbeschadigd overleven.

Gebruik de service van Enveloppen 24 en overtuig uzelf van de kwaliteit en verscheidenheid van onze vierkante enveloppen 145x145 mm.


3. Waar kan ik vierkante enveloppen bestellen?

Een grote selectie vierkante enveloppen zijn verkrijgbaar in de online winkel bij Enveloppen 24. Wij bieden u graag testmonsters voor uw bestelling als u kiest uit onze aanbiedingen van verschillende enveloppen, waaronder natuurlijk enveloppen 145x145 mm.


4. Welke envelop voor kaart 145x145 mm?

Voor een kaart met de afmetingen 145x145 mm is een vierkante envelop 150x150 mm het beste. Vierkante enveloppen 145x145 mm zouden te klein zijn voor deze taak, omdat de envelop altijd iets groter moet zijn dan de kaart om gemakkelijk in en uit te steken en om de kaart optimaal te beschermen.