Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Vierkante enveloppen 155 x 155 mm

Vierkante enveloppen 155 x 155 mm

Vierkante enveloppen 155x155 mm geven een heel bijzonder gevoel voor verschillende soorten kaarten, want hier is het duidelijk: dit zijn geen normale kaarten! Deze speciale enveloppen wijken duidelijk af van het klassieke rechthoekige formaat en hebben in plaats daarvan een unieke, vierkante vorm. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor speciale berichten. Lees meer
14,18 €
141,84 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
34,16 €
341,65 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
22,32 €
223,19 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
25,37 €
253,69 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
30,00 €
299,96 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
34,88 €
348,76 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
20,29 €
202,85 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
43,67 €
436,72 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
13,93 €
139,30 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
37,93 €
379,27 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
22,93 €
229,29 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
34,22 €
342,16 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
34,88 €
348,76 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
32,79 €
327,92 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
34,88 €
348,76 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Vierkante enveloppen 155x155 mm: gebruik en kaartgrootte

In de wereld van de papierindustrie spelen enveloppen een beslissende rol bij de communicatie. Ze zijn meer dan alleen een eenvoudig medium om berichten van de ene plaats naar de andere te transporteren. Ze zetten de toon voor wat er in hen verborgen is en genereren verwachtingen en anticipatie bij de ontvanger.

Te midden van het rijke spectrum aan enveloppen vallen bijzonder kleurrijke exemplaren op. Met hun felle verscheidenheid aan kleuren vertegenwoordigen ze vaak vreugdevolle gelegenheden. Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea of uitnodigingen voor speciale feesten - een kleurrijke envelop laat de harten van de ontvangers sneller kloppen en kondigt een vreugdevolle gebeurtenis aan.

Maar het is niet alleen de kleur die enveloppen speciaal maakt. Ook door een unieke vorm kunnen ze zich onderscheiden. Terwijl de meesten van ons gewend zijn aan het klassieke rechthoekige formaat, trekt een vierkante envelop meteen de aandacht. Het onderscheidt zich visueel duidelijk van de massa en geeft bij ontvangst al een speciaal gevoel van uniciteit en aandacht voor detail.

Een vierkante envelop met de afmetingen 155x155 mm biedt ook voldoende ruimte voor middelgrote wenskaarten of uitnodigingen. Dit formaat is handig genoeg om alle benodigde informatie in op te nemen, maar tegelijkertijd compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen of bijvoorbeeld als uitnodiging in een handtas te passen. Als u een groter evenement plant, kunnen vierkante enveloppen voor het verzenden of opslaan van de uitnodigingen een zeer goede oplossing zijn.

Al met al zijn vierkante, kleurrijke enveloppen een uitstekende keuze voor het verzenden van speciale berichten. Ze combineren bruikbaarheid en stijl, kondigen vreugdevolle gebeurtenissen aan en laten de ontvangers een gevoel van speciaalheid ervaren voordat ze het bericht zelfs hebben gelezen.

Voor vierkante enveloppen geldt, ongeacht de grootte, dezelfde regel als voor traditionele enveloppen: de zijkanten van de brief of kaart die u erin wilt plaatsen, moeten minimaal korter zijn dan de afmetingen van de envelop. Een ideaal verschil is ten minste drie tot vijf millimeter. Bovendien moet de inhoud niet te dik zijn, vooral in brieven of documenten met meerdere pagina's, zodat meerdere pagina's comfortabel in de envelop passen.


Vierkante envelop 155x155 mm: veelzijdig gebruik

Bij Enveloppen 24 weten we dat we allemaal unieke behoeften hebben als het gaat om communicatie met klanten, partners, werknemers of gewoon andere mensen. Ons uitgebreide assortiment enveloppen voldoet aan deze vereisten en gaat zelfs nog verder. Hier willen we uw aandacht vestigen op onze veelzijdige vierkante enveloppen 155x155 mm.

Deze enveloppen worden niet alleen gekenmerkt door hun opvallende formaat, dat zich onderscheidt van standaard enveloppen, maar ze bieden ook voldoende ruimte voor wenskaarten, uitnodigingen of zakelijke correspondentie. Ze zijn geweldig voor B2B-doeleinden, van de presentatie van nieuwe producten of diensten tot uitnodigingen voor bedrijfsevenementen of voor privécommunicatie.


Enveloppen 155x155 mm: argumenten voor ons assortiment

Onze enveloppen 155x155 mm maken indruk met:

  • Uniekheid: u onderscheidt zich van het standaardformaat en laat een blijvende indruk achter bij uw zakelijke partners.
  • Veelzijdigheid: ze zijn geschikt voor zowel formele als informele communicatie, of het nu gaat om een productaankondiging, een uitnodiging voor een bedrijfsjubileum of een bruiloft.
  • Kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden ze de nodige bescherming voor uw waardevolle berichten.

Met onze jarenlange ervaring in de branche hebben we bij Enveloppen 24 een diep begrip ontwikkeld van de behoeften van onze B2B- en B2C-klanten. We weten dat efficiëntie, professionaliteit en onderscheidend vermogen van het grootste belang zijn in elke vorm van communicatie. Onze vierkante enveloppen 155x155 mm zijn daarom meer dan alleen een verzendoptie. Ze zijn een statement en een hulpmiddel om u te helpen uw doelen te bereiken.

Ontdek de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van onze vierkante enveloppen 155x155 mm!


Enveloppen vierkant, 155x155 mm: andere toepassingsmogelijkheden

Of het nu voor speciale gelegenheden of creatieve projecten is, in de privé- of zakelijke omgeving - vierkante kaarten en enveloppen bieden een schat aan mogelijkheden om berichten op een unieke manier over te brengen.

Vierkante kaarten en enveloppen zijn ideaal voor uitnodigingen voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en jubilea. De ongewone vorm geeft de uitnodiging een speciaal tintje van elegantie en exclusiviteit. U valt zeker op in de post en laat uw uitnodiging zich onderscheiden van de massa.

Maar ze zijn niet alleen ideaal voor uitnodigingen. Vierkante kaarten zijn ook perfect als bedankkaarten. Of u nu vrienden, familie of collega's wilt bedanken voor hun steun, geschenken of gunsten, de extra ruimte biedt voldoende ruimte voor een persoonlijk handschrift en individuele boodschap. Bovendien kan de envelop met foto's of andere elementen worden ontworpen als een permanente mooie herinnering aan de plechtigheid.

Als wenskaartenvoor verschillende gelegenheden, zoals Kerstmis, Nieuwjaar en Pasen, of gewoon om iemand een vriendelijke groet te sturen, zijn vierkante kaarten een interessante en aantrekkelijke optie.

Voor creatieve mensen bieden vierkante kaarten en enveloppen een uitstekende basis voor kunstprojecten. Of u nu schildert, tekent, collages maakt of handlettering uitvoert, de vierkante vorm biedt een spannend en onconventioneel canvas voor individuele kunstwerken.

In het zakelijke gebied bieden vierkante kaarten en enveloppen veelzijdige marketingmogelijkheden. Bedrijven kunnen ze gebruiken voor promoties, productaankondigingen of voor het verzenden van kortingsbonnen en speciale aanbiedingen. De ongebruikelijke vorm trekt de aandacht en helpt bedrijven zich te onderscheiden van de concurrentie.

Met hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden zijn vierkante kaarten en enveloppen een uniek medium om berichten over te brengen, herinneringen te maken of kunstwerken te maken. Of het nu voor persoonlijk of zakelijk gebruik is, ze bieden altijd een originele en opmerkelijke manier om zich te uiten.


Enveloppen 155x155 mm: kies uw variant

Het maakt niet uit of u vierkante witte enveloppen of vierkante gekleurde enveloppen wilt: in onze winkel vindt u de juiste oplossing voor uw behoeften in verschillende maten! Hier vindt u enveloppen 155x155 mm in verschillende uitvoeringen. Een klik is voldoende – bekijk de verschillende detailpagin 's en maak uw keuze. Of geeft u de voorkeur aan grotere of kleinere vierkante enveloppen in plaats van de 155x155 mm-enveloppen? Van 110x110 mm tot 220x220 mm zijn er diverse oplossingen waar u uw favorieten kunt achterhalen en kopen.

De enveloppen 155x155 mm verschillen, net als andere afmetingen, naast hun kleur, onder andere in het gebruikte papier, in de lijm en in de vorm van de flap. U kunt dus een spannende keuze verwachten uit  meer dan twee dozijn verschillende combinaties  en een dozijn kleuren. Bijzonder zijn vooral de enveloppen 155x155 mm in een volledig transparante uitvoering. Deze bestaan niet uit papier zoals gebruikelijke transparante enveloppen, maar uit polypropyleen.


FAQ – Veelgestelde vragen over “Enveloppen 155x155 mm”

1. Welke formaten enveloppen zijn er?

In onze winkel vindt u een breed scala aan verschillende envelopformaten. Ons aanbod omvat zowel DIN-standaardmaten als vierkante maten. Daaronder zijn natuurlijk ook enveloppen 155x155 mm te vinden. Dit is een bijzonder populaire maat die geschikt is voor verschillende eisen.

Over het algemeen zijn er verschillende envelopformaten. Van kleinere enveloppen van het formaat DIN C6 (114x162 mm) tot DIN Lang (110x220 mm) en DIN C5 (162x229 mm) tot grotere formaten zoals DIN B4 (250x353 mm). Al deze formaten volgen de DIN-norm en zijn daarom bijzonder geschikt voor officiële doeleinden en voor het verzenden van standaardbrieven.

Naast de DIN-standaardformaten hebben we ook vierkante enveloppen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, bijvoorbeeld 140x140 mm, 155x155 mm of 220x220 mm. Dergelijke vierkante enveloppen zijn ideaal als u wilt opvallen in de menigte en iets speciaals wilt verzenden.

Onze enveloppen 155x155 mm zijn daarbij een echte klantfavoriet. Ze zijn groot genoeg voor een aantal documenten of wenskaarten en toch niet te omvangrijk. In ons assortiment vindt u ze in tal van kleuren en materialen.

Met onze ruime ervaring op het gebied van enveloppen zijn wij uw betrouwbare partner als het gaat om de aankoop van enveloppen. Wij kennen de behoeften van onze klanten en bieden daarom producten die zowel qua kwaliteit als qua prijs-kwaliteitverhouding overtuigen. Het maakt niet uit of u als bedrijf een grote bestelling plaatst of als privépersoon slechts een paar enveloppen nodig hebt - bij ons vindt u precies wat u zoekt.


2. Hoe worden vierkante enveloppen gebruikt?

Vierkante enveloppen, zoals enveloppen 155x155 mm, vervullen een belangrijke functie in de schriftelijke communicatie, zowel in de particuliere als in de zakelijke sector. Met hun opvallende vorm zijn ze alleen al door hun uiterlijk een bijzonderheid en brengen ze elk van uw berichten effectief in het licht. Het maakt niet uit of u een huwelijksuitnodiging, een speciale aanbieding of een eenvoudige bedankkaart wilt verzenden.

Vierkante enveloppen 155x155 mm zijn bijzonder geschikt voor speciale bijlagen zoals flyers, catalogi of vooral wenskaarten. Juist deze passen vaak niet in de gebruikelijke langformaat enveloppen, waardoor de behoefte aan deze speciale enveloppen ontstaat.

Het grote assortiment vierkante enveloppen 155x155 mm hebben we te danken aan een grote keuze aan kleuren, materialen en sluitingsopties. Zo kunt u kiezen uit veel verschillende uitvoeringen en kiezen voor het juiste model. De kwaliteit van de gebruikte materialen en de schone verwerking zorgen ervoor dat de enveloppen de transportroute onbeschadigd overleven.

Samengevat bieden vierkante enveloppen veel voordelen:

  • Ze vallen op en trekken de aandacht, wat belangrijk is in de privé- en bedrijfswereld.
  • Ze maken een kosteneffectieve verzending van wenskaarten en andere speciale bijlagen mogelijk.
  • Ze bieden een enorme verscheidenheid aan kleuren, materialen en sluitingsopties.

Gebruik de service van Enveloppen 24 en overtuig uzelf van de kwaliteit en verscheidenheid van onze vierkante enveloppen 155x155 mm.


3. Waar kan ik vierkante enveloppen bestellen?

Een grote selectie vierkante enveloppen zijn verkrijgbaar in de online winkel bij Enveloppen 24. Wij bieden u graag testmonsters voor uw bestelling als u kiest uit onze aanbiedingen van verschillende enveloppen, waaronder natuurlijk enveloppen 155x155 mm.