Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Vierkante enveloppen 170 x 170 mm

Vierkante enveloppen 170 x 170 mm

Er bestaat geen twijfel dat enveloppen een belangrijke rol spelen in de papierhandel op het gebied van communicatie. Vooral vierkante enveloppen zijn veel meer dan een eenvoudige manier om mededelingen van de ene plaats naar de andere te transporteren. Ze bieden juist een voorproefje van wat er in hen verborgen is en genereren zo verwachting en voorpret bij de ontvanger. Lees meer
31,47 €
314,70 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
48,76 €
487,56 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
15,91 €
159,13 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
13,52 €
135,24 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
71,13 €
711,26 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
67,72 €
677,19 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
67,72 €
677,19 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
67,72 €
677,19 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
67,72 €
677,19 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
57,45 €
574,50 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
67,72 €
677,19 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
99,14 €
198,28 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
16,83 €
168,28 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
67,72 €
677,19 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
67,72 €
677,19 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Vierkante enveloppen 170x170 mm: voor speciale gelegenheden

Het veelzijdige kleurenpalet van onze vierkante enveloppen 170 x 170 mm is ideaal als u blije berichten wilt verspreiden. Ze zijn daarom ideaal voor verjaardagen, jubilea of uitnodigingen voor speciale feesten. Een kleurrijke envelop trekt de aandacht van de ontvangers en benadrukt de aanstaande vreugdevolle gebeurtenis.

Toch is de kleur niet de enige factor die bijdraagt aan het unieke karakter van een envelop. Ook de vorm speelt een belangrijke rol. Terwijl we gewend zijn aan het traditionele rechthoekige formaat, springt een vierkante envelop meteen in het oog. Deze biedt een duidelijke visuele afwisseling en wekt al bij ontvangst een gevoel van individualiteit en aandacht voor detail.

Een vierkante envelop met de afmetingen 170x170 mm biedt voldoende ruimte voor middelgrote wenskaarten of uitnodigingen. Dit formaat is handig genoeg om alle benodigde informatie in op te nemen, maar is tegelijkertijd compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen of bijvoorbeeld als uitnodiging in een handtas op te bergen. Als u een groter evenement plant, zijn vierkante enveloppen een uitstekende oplossing voor het doorgeven of opslaan van de uitnodigingen.

Samenvattend kunnen we zeggen dat vierkante, kleurrijke enveloppen een uitstekende keuze zijn voor het verzenden van speciale berichten. Ze combineren doelmatigheid met stijl, ze kondigen vreugdevolle gebeurtenissen aan en ze geven de ontvangers een gevoel van uniekheid, al voordat ze het bericht hebben gelezen.


Deze kaarten zijn geschikt voor enveloppen van 170x170 mm

Voor vierkante enveloppen geldt, ongeacht de grootte, dezelfde regel als voor traditionele enveloppen: de zijden van de brief of kaart die u erin wilt plaatsen moeten iets korter zijn dan de afmetingen van de envelop. Een ideaal verschil is ten minste drie tot vijf millimeter. Bovendien moet de inhoud niet te dik zijn, vooral in brieven of documenten met meerdere pagina’s, zodat meerdere pagina’s comfortabel in de envelop passen.


Vierkante enveloppen 170x170 mm: veelzijdig gebruik mogelijk

We zijn ons ervan bewust dat elk bedrijf unieke vereisten heeft op het gebied van communicatie met klanten, partners, werknemers of gewoon met andere mensen. Ons brede assortiment enveloppen voldoet aan deze behoeften en gaat zelfs nog verder. Hier willen we uw aandacht vestigen op onze veelzijdige vierkante enveloppen met de afmetingen 170x170 mm.

Deze enveloppen worden niet alleen gekenmerkt door hun opvallende formaat, dat zich onderscheidt van standaardenveloppen, maar ze bieden ook voldoende ruimte voor wenskaarten, uitnodigingen of zakelijke correspondentie. Ze zijn geweldig voor B2B-doeleinden, van de presentatie van nieuwe producten of diensten tot uitnodigingen voor bedrijfsevenementen of voor privécommunicatie.


Enveloppen 170x170 mm: voordelen van ons assortiment

Onze enveloppen van 170x170 mm onderscheiden zich door:

  • Uniekheid: ze onderscheiden zich van het standaardformaat en zullen bij alle ontvangers een blijvende indruk achterlaten.
  • Veelzijdigheid: ze zijn geschikt voor zowel formele als informele communicatie, of het nu gaat om een productaankondiging, een uitnodiging voor een bedrijfsjubileum of een bruiloft.
  • Kwaliteit: gegarandeerd gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat uw waardevolle berichten voldoende worden beschermd.

Met onze jarenlange ervaring in de branche hebben we bij Enveloppen 24 een diepgaand begrip ontwikkeld van de behoeften van onze B2B- en B2C-klanten. We zijn ons ervan bewust dat efficiëntie, professionaliteit en differentiatie van het grootste belang zijn in elke vorm van communicatie. Onze vierkante enveloppen met de afmetingen 170x170 mm zijn daarom meer dan alleen een verzendoptie. Ze zijn een opvallend statement en een hulpmiddel om u te helpen uw doelen te bereiken.

Ontdek de vele toepassingen van onze vierkante enveloppen van 170x170 mm!


Enveloppen vierkant, 170x170 mm: andere toepassingsmogelijkheden

Of het nu voor belangrijke gelegenheden of creatieve projecten is, of het nu privé of zakelijk is, vierkante kaarten en enveloppen bieden een schat aan opties om berichten op een unieke manier over te brengen.

Vierkante kaarten en enveloppen zijn een uitstekende keuze voor uitnodigingen voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en jubilea. De buitengewone vorm geeft de uitnodiging een bijzonder tintje elegantie en exclusiviteit. U valt zeker op tussen alle andere post en zorgt dat uw uitnodiging zich onderscheidt van alledaagse correspondentie.

Maar ze zijn niet alleen ideaal voor uitnodigingen. Vierkante kaarten zijn ook perfect als bedankkaartjes. Of u nu vrienden, familie of collega’s wilt bedanken voor hun steun, geschenken of gunsten, de extra ruimte biedt voldoende ruimte voor een persoonlijk handschrift en individuele boodschap.

Voor creatieve mensen bieden vierkante kaarten en enveloppen een uitstekende basis voor artistieke projecten. Of u nu schildert, tekent, collages maakt of calligrafie uitvoert, het vierkante formaat biedt een spannend en onconventioneel canvas voor persoonlijke kunstwerken.

In het zakelijke gebied bieden vierkante kaarten en enveloppen verschillende marketingmogelijkheden. Bedrijven kunnen ze gebruiken voor promoties, productaankondigingen of voor het verzenden van waardebonnen en speciale kortingen. Het ongebruikelijke formaat trekt de aandacht en helpt bedrijven zich te onderscheiden van de concurrentie.

Dankzij hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden zijn vierkante kaarten en enveloppen een uitstekend medium om berichten over te brengen, herinneringen te creëren of kunstwerken te maken. Of het nu voor persoonlijk of zakelijk gebruik is, ze bieden altijd een creatieve en opvallende manier om u te uiten.


Enveloppen 170x170 mm: kies uw variant

Of u nu de voorkeur geeft aan vierkante witte enveloppen of vierkante gekleurde enveloppen, in onze webwinkel vindt u de juiste oplossing voor uw behoeften in verschillende maten! Hier vindt u enveloppen van 170x170 mm in verschillende uitvoeringen. Klik gewoon op de verschillende detailpagina’s en maak uw keuze. Liever een ander formaat, dat wil zeggen grotere of kleinere vierkante enveloppen? Er zijn bij ons diverse mogelijkheden beschikbaar, van 110x110 mm tot 220x220 mm, waaruit u uw favoriet kunt kiezen en kopen.

De enveloppen van 170x170 mm verschillen, naast hun kleur, onder andere in het gebruikte papier, in de manier van lijmen en in de vorm van de flap. Er wacht u een spannende keuze uit meer dan 40 verschillende combinaties en bijna een dozijn kleuren. Bijzonder zijn vooral de enveloppen van 170x170 mm in een volledig transparante uitvoering. Deze bestaan niet uit papier zoals gebruikelijke transparante enveloppen, maar uit polypropyleen.

Bovendien kunt u bij ons uw enveloppen laten bedrukken en zo verder personaliseren.


FAQ: veelgestelde vragen over enveloppen 170x170 mm

1. Hoe kunnen vierkante enveloppen van 170x170 mm de merkidentiteit verbeteren?

Vierkante enveloppen van 170x170 mm kunnen inderdaad een geweldige manier zijn om de merkidentiteit te versterken. Ten eerste helpt de unieke, vierkante vorm om een onvergetelijke visuele identiteit te creëren. Ten tweede kunnen deze enveloppen eenvoudig worden aangepast om het logo of de kleuren van een merk op te nemen, zodat uw merk vanaf het begin goed wordt gepresenteerd.

2. Zijn vierkante enveloppen duurder dan standaardenveloppen?

Vierkante enveloppen zijn meestal iets duurder dan hun rechthoekige tegenhangers. Dit komt door hun ongebruikelijke vorm en het feit dat ze niet zo massaal worden geproduceerd als rechthoekige enveloppen. Het prijsverschil wordt echter vaak gerechtvaardigd door de voordelen die ze bieden, zoals een betere merkpresentatie, de verschillende keuzemogelijkheden en een grotere opvallendheid.

3. Waar kan ik vierkante enveloppen van 170x170 mm kopen?

Vierkante enveloppen van 170x170 mm kunt u rechtstreeks bij ons bestellen. Normaal gesproken verzenden we uw artikelen dezelfde werkdag als we de bestelling voor 13.00 uur ontvangen. Voor een spoedlevering op de volgende werkdag rekenen wij een kleine toeslag.