Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Witte verzendzakken

Witte verzendzakken

Bent u op zoek naar hoogwaardige verzendoplossingen? Onze witte verzendzakken zijn niet alleen een bescherming voor uw documenten, maar ook een stijlvol visitekaartje dat zorgt voor een succesvolle eerste indruk. Met het onberispelijke witte oppervlak geven deze witte verzendzakken elke zending een aura van verfijning. Ontdek het zelf. Lees meer
82,11 €
328,43 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
45,71 €
182,82 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
41,08 €
328,63 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
61,52 €
615,17 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
100,97 €
807,75 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
24,35 €
97,41 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
62,58 €
625,84 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
60,25 €
60,25 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
23,03 €
92,12 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
40,62 €
324,97 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
91,11 €
364,42 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
20,79 €
207,94 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
62,99 €
251,96 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
40,62 €
81,24 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
23,34 €
233,36 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Verzendzakken wit: voor een stijlvolle en elegante presentatie

Bent u op zoek naar hoogwaardige verzendoplossingen? Dan bent u bij Enveloppen 24 aan het juiste adres. In ons assortiment draait alles om stijl en elegantie, vooral als het gaat om het verpakken van waardevolle zendingen. Onze witte verzendzakken zijn niet alleen een bescherming voor uw documenten, maar ook een stijlvol visitekaartje dat zorgt voor een succesvolle eerste indruk. Met een onberispelijk wit oppervlak bieden deze verzendzakken een optimaal canvas voor uw boodschap en geven ze elke zending een aura van verfijning. Ontdek het zelf en maak een statement met onze verzendzakken in het wit!


Witte verzendzakken hebben veel voordelen

Witte verzendzakken bieden een groot aantal voordelen, waardoor ze een populaire keuze voor verzending zijn. Wij hebben enkele van de belangrijkste voordelen voor u samengevat:

  • Stijlvolle presentatie: witte verzendzakken geven de verzending een elegant en professioneel uiterlijk. Ze zijn perfect voor bedrijven die waarde hechten aan een aantrekkelijke presentatie van hun zendingen.
  • Veelzijdigheid: wit is neutraal en veelzijdig, wat betekent dat het goed samengaat met verschillende merkkleuren en ontwerpen. Dit maakt een brede toepassing in verschillende sectoren en voor verschillende producten mogelijk.
  • Ideale afdrukondergrond: het witte oppervlak biedt een uitstekende basis voor het afdrukken van logo’s, merknamen en andere informatie. Dit maakt een effectieve individualisering van de verzendzakken mogelijk.
  • Professionele eerste indruk: het gebruik van witte verzendzakken brengt professionaliteit en zorgvuldigheid over. Dit is vooral belangrijk omdat de verpakking vaak de eerste indruk achterlaat.
  • Makkelijk opschrift: witte verzendzakken maken een duidelijk en goed zichtbaar opschrift mogelijk. Dit is cruciaal voor een soepel verzendproces en de juiste levering van de zendingen.
  • Breed assortiment: witte verzendzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, bijvoorbeeld met of zonder venster. Dit maakt ze geschikt voor een groot aantal vereisten en sectoren.


Wat kan ik in een witte envelop verzenden?

Verzendzakken zijn uiterst veelzijdig en zijn geschikt voor het verzenden van een breed scala aan platte of enigszins flexibele voorwerpen. Hier zijn enkele voorbeelden van dingen die u in verzendzakken kunt verzenden:

Documenten

Contracten, brieven, akten, facturen

Afdrukproducten

Brochures, flyers, posters, foto’s

Kantoorartikelen

Briefpapier, visitekaartjes, catalogi

Textielprodukten

Lichte kledingstukken zoals handschoenen, T-shirts, sjaals of stofmonsters

Electronica

USB-sticks, kabels en opladers

Mediaproducten

Cd’s, dvd’s, Blu-Rays

Boeken

Pocketboeken, notitieboeken

Reserveonderdelen

Kleine onderdelen voor reparaties, elektronische componenten


Welke mogelijkheden heb ik voor het opschrift van witte verzendzakken?

Handbelettering met een watervaste stift: als u ervoor kiest om uw envelop met de hand te adresseren, raden we u aan een watervaste stift te gebruiken. Zorg ervoor dat uw handschrift goed leesbaar is. Het zou jammer zijn als een eenvoudige regendruppel het zorgvuldig geschreven adres onleesbaar maakt.

Pakketzegel voor grotere verzendzakken: bij grotere verzendzakken in het wit is de optie om goederen als pakket te verzenden. Hiervoor ontvangt u bij de post geschikte pakketzegels, die u eenvoudigweg moet invullen. De envelop met het pakketzegel kan dan direct bij het postkantoor worden afgeleverd.

Verzendetiket met de printer: een andere efficiënte manier is om stickers te maken met een printer. Deze etiketten kunt u vooraf afdrukken met uw eigen adresgegevens of individueel opstellen met de gegevens van de ontvangers. Dit maakt een professionele en gemakkelijk leesbare identificatie van uw verzendzakken mogelijk.


Witte verzendzakken bestellen bij Enveloppen 24: snel en gemakkelijk

Ervaar de onovertroffen elegantie van witte verzendzakken bij Enveloppen 24! Met ons brede assortiment bieden wij niet alleen de grootste selectie enveloppen in Europa, maar garanderen u ook aantrekkelijke prijzen, competente service en veilige betalingsmogelijkheden. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, daarom hechten wij veel waarde aan een snelle levering, zodat u uw bestelling zonder vertraging ontvangt.

Of u nu grote hoeveelheden nodig hebt of op zoek bent naar individuele afdrukoplossingen, bij ons bent u aan het juiste adres. Vertrouw op onze ervaring en geniet van de voordelen van een webwinkel die u niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een geheel aangename winkelervaring biedt. Bestel uw witte enveloppen vandaag nog: eenvoudig, gemakkelijk en betrouwbaar bij Enveloppen 24!