Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
DIN B5

DIN B5

Monsterzakken B5 worden gebruikt voor het veilig opbergen en organiseren van documenten, foto's en brochures. Ze beschermen je documenten tegen kreuken en vuil. Het flexibele ontwerp maakt een variabele vulhoeveelheid mogelijk. Ontdek ons ruime assortiment B5 monsterzakken voor je dagelijkse kantoorleven. Lees meer
68,89 €
275,55 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
100,92 €
403,67 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
120,49 €
1.204,92 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Monsterzakken B5

Ze dienen voor de veilige opslag en organisatie van documenten, foto's of brochures. De monsterzakken bieden een overzichtelijke structuur en beschermen uw documenten tegen kreuken of vervuiling. Hun flexibele ontwerp maakt een variabele vulhoeveelheid mogelijk, waardoor ze ideaal zijn voor brochures, presentaties en kantoororganisatie. Dankzij de robuuste materialen en de veelzijdige kleuropties zijn ze functioneel en esthetisch tegelijk. Ontdek onze grote selectie praktische monsterzakken in DIN B5 voor uw dagelijkse werk op kantoor.


Veel toepassingsgebieden

De B5 monsterzakken zijn veelzijdig en zeer nuttig in het dagelijkse werk. Ze zijn geweldig voor:

  • Kantoororganisatie en archivering: door de uitschuifbare rugvouw maken monsterzakken een gestructureerde opslag en een snel vinden van documenten mogelijk. Meerdere documenten kunnen overzichtelijk worden samengevat en efficiënt in de archiefkast worden opgeslagen.
  • Documenten verzenden: met monsterzakken B5 kunt u documenten veilig en onbeschadigd van de ene plaats naar de andere transporteren.
  • Documenten en brochures presenteren: of het nu gaat om vergaderingen of klantgesprekken, de monsterzakken beschermen uw brochures en presentatiedocumenten tegen kreuken en vuil.

Monsterzakken in B5-formaat zijn veelzijdig en helpen u uw werkprocessen te optimaliseren, documenten veilig op te slaan en tegelijkertijd een professionele indruk achter te laten.


Dit zijn de voordelen van monsterzakken in DIN B5-formaat

  • Compact en flexibel: door het B5-formaat zijn de monsterzakken handig en gemakkelijk te transporteren. Tegelijkertijd maakt de uittrekbare rugvouw een flexibele aanpassing van de capaciteit mogelijk, afhankelijk van de behoefte.
  • Efficiënte organisatie: met de monsterzakken kunt u uw documenten, stukken of brochures systematisch ordenen en gestructureerd bewaren. Zo behoudt u het overzicht en bespaart u kostbare tijd.
  • Bescherming van de documenten: De robuuste materialen en het sluitmechanisme van de monsterzakken beschermen uw belangrijke documenten tegen knikken, vervuiling en beschadiging, zo blijven ze bij verzending in perfecte staat.
  • Veelzijdig inzetbaar: monsterzakken zijn veelzijdig inzetbaar, of het nu op kantoor is voor het organiseren en archiveren, bij het transport of voor de presentatie van documenten en brochures.
  • Esthetisch ontwerp: monsterzakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen en zorgen zo voor een aantrekkelijke en professionele uitstraling.


De verschillen met monsterzakken in andere formaten

Monsterzakken in B5-formaat verschillen duidelijk van andere formaten zoals B4 of A4. Het belangrijkste verschil zit in de grootte en de capaciteit. Terwijl B4 en A4 meer ruimte bieden voor omvangrijke documenten, zijn B5 monsterzakken compacter en gemakkelijker te hanteren.

Ze zijn daarom ideaal voor gebruik onderweg of in omgevingen met beperkte ruimte. Een ander verschil zit in het toepassingsgebied: B4- en A4-monsterzakken zijn goed geschikt voor het bewaren van grote documenten of tekeningen, terwijl B5 monsterzakken meer geschikt zijn voor gestandaardiseerd briefpapier of presentatiemateriaal.

De keuze van het formaat hangt dus af van uw specifieke behoeften en de te organiseren documenten. Over het algemeen bieden de verschillende formaten een ruime keuze om uw documentorganisatie optimaal vorm te geven.


Enveloppen 24: uw betrouwbare partner voor de post

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw brieven te verzenden. Wij hebben in ons assortiment enveloppen in verschillende maten, zodat u precies het juiste model voor uw behoeften vindt. Waar wacht u nog op? Blader door onze online winkel en ontdek ons gevarieerde assortiment.