Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070

Advies

Welkom bij de keuzewijzer van Enveloppen 24

De keuzewijzer van Enveloppen 24 is een soort blog over enveloppen, correspondentie en kleuren en biedt creatieve knutselinstructies. Laat u door ons inspireren over deze onderwerpen en ontvang waardevolle tips en informatie. Hier vindt u een overzicht van alle categorieën waarvoor wij interessante bijdragen beschikbaar hebben gesteld. Er zit vast ook iets voor u tussen. Lees meer

Is er een onderwerp dat u interesseert? Klik dan op de categorie en lees de bijdrage door. Hieronder vindt u ook onze actuele topbijdragen, die het meest populair zijn bij onze lezers. U vindt ze vast ook spannend om te lezen.

Topbijdrage

Kersttijd is knutseltijd. Op het meest sensuele moment van het jaar worden de meeste kaarten weggegeven. In plaats van een kaart te kopen, kun je ook zelf kerstkaarten maken. En om ervoor te zorgen dat uw kaart niet zinkt, maar vooral opvalt, laten we u zien hoe u een bijzonder creatieve en persoonlijke kerstkaart voor uw geliefden kunt maken en schrijven.

Op bruiloften is het gebruikelijk om het pas getrouwde stel een paar leuke huwelijkswensen te sturen om de grote dag en het nieuwe leven samen op de juiste manier te vieren. Maar wat kunt u een gelukkig paar wensen op hun trouwdag? Om ervoor te zorgen dat u niet langer hoeft te puzzelen over wat u op een trouwkaart kunt schrijven, hebben we een ultieme gids voor bruiloftswensen gemaakt. Lees hier hoe u trouwkaarten schrijft en hoe u uw wensen kunt formuleren.

In de mooiste tijd van het jaar worden de meeste kaarten weggegeven en naast een mooie kerstkaart mag de envelop er niet oud uitzien. We laten u zien hoe u een envelop voor Kerstmis kunt ontwerpen zodat u vrienden en familie een speciale vreugde geeft, want niet alleen de cadeautjes onder de kerstboom moeten een speciale verpakking hebben.

De contemplatieve tijd van het jaar is voor veel mensen een hoogtepunt. Deze staat voor familie en vriendschap, dus er is nauwelijks een betere gelegenheid om dierbaren het beste te wensen. Maar ook in het bedrijfsleven speelt het feest een cruciale rol. Het is een ideaal moment om waardering en dankbaarheid te tonen. Een van de mooiste manieren om dit te doen is door middel van kerstpost: het brengt uw woorden persoonlijk en kleurrijk over aan de mensen die ertoe doen.

Hebt u nog inspiratie nodig voor de aankleding van uw kerstfeest? Dan bent u hier aan het juiste adres. Of het nu gaat om decoratieve objecten, plaatskaarten of de kerstmenukaart, wij hebben creatieve ideeën en suggesties voor u. Er zijn geen grenzen aan de creativiteit bij het voorbereiden van de kersttafel. Met doordachte en individuele ontwerpen kunt u uw gasten laten stralen.

In het zakenleven is correspondentie een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Tegelijkertijd is elke geschreven zakelijke brief als een visitekaartje voor uw bedrijf. Zowel de inhoud als de opmaak dienen als boegbeelden. Het vinden van de juiste formulering kan soms een uitdaging zijn. Met een paar tips stelt u echter in een mum van tijd een foutloze zakelijke brief op.

Alle bijdragen

Klein of groot, jong of oud, man of vrouw: iedereen is blij met een verjaardagskaart van zijn dierbaren, vrienden of collega's op zijn speciale dag. Maar hoe schrijf ik een mooie verjaardagskaart? Om ervoor te zorgen dat u de volgende keer niet peinzend voor de opengeslagen kaart zit, willen we u een paar tips en ideeën aanbevelen voor het schrijven van een mooie verjaardagskaart die nog lang herinnert zal worden.

De begeleidende brief is ondertekend, het cv is compleet, de diploma's zijn geprint en alles netjes gesorteerd in uw sollicitatiedossier. Nu hoeft uw sollicitatie alleen nog maar zo snel mogelijk en natuurlijk correct in uw droombedrijf aan te komen. Maar weet u ook hoe u uw sollicitatie-envelop moet labelen ? Wij helpen u graag verder, zodat u hopelijk uw droombaan krijgt.

U hebt zeker zelf al verschillende varianten gezien van het etiketteren van verzendenveloppen door bedrijven, klanten en collega's: soms zien de zendingen eruit als grote brieven in liggend formaat, soms zijn ze in portretformaat met een sticker gelabeld. Af en toe ziet men exemplaren waarop alleen de ontvanger op de voorkant staat, maar de afzender op de achterkant. Hieronder vindt u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw verzendenveloppen veilig hun bestemming bereiken en indien nodig ook bij u terug kunnen komen.

Hoe wordt een envelop geadresseerd? Natuurlijk moet de ontvanger worden vermeld. Maar waar? En waarom is het juiste veld zo belangrijk? Hoe zit het met het adres van de afzender - is dat verplicht? Hoe verschilt het lettertype op de envelop voor hoofdletters, standaardletters of speciale vormen? Wat gebeurt er als ik de brief naar het buitenland stuur? Deze en andere vragen beantwoorden we in dit artikel.

Wilt u een pop-upkaart maken? De pop-upkaart, ook wel uitklapkaart of gewoon gevouwen kaart genoemd, is een creatieve manier om speciale gelegenheden te vieren, beterschapswensen te sturen of gewoon iemand blij te maken. Leer hoe een pop-upkaart in elkaar zit en hoe u zelf pop-upkaarten kunt maken!

De Gouden Bruiloft is een heel bijzonder jubileum in het leven van een stel: 50 jaar samen vol ups en downs, gekenmerkt door liefde, vertrouwen en verbondenheid. Ter gelegenheid van deze belangrijke gebeurtenis willen familie, vrienden en kennissen hun felicitaties overbrengen aan het jubileumpaar. Een leuke en persoonlijke manier om dit te doen is door een gouden trouwkaart te schrijven. Maar hoe kun je de juiste woorden vinden en een kaart maken die het paar raakt en herinnert? In deze gids geven we u waardevolle tips om u te helpen een onvergetelijke gouden trouwkaart te schrijven.

Sie wollen eine Pop up Karte basteln? Die Pop up Karte, auch Aufklappkarte oder einfach Klappkarte genannt, ist eine kreative Möglichkeit, besondere Anlässe zu feiern, Genesungswünsche zu übermitteln oder einfach jemandem eine Freude zu machen. Erfahren Sie, wie eine Pop up Karte aufgebaut ist und wie Sie Pop up Karten selber machen können!

Het verlies van een dierbare is een van de meest pijnlijke en tragische gebeurtenissen die iemand kan meemaken. In deze moeilijke tijd is de steun van familie en vrienden bijzonder belangrijk. De oprechte medeleven en steun toont de nabestaanden dat ze niet alleen zijn en worden bevestigd met troostende woorden. U kunt dit het beste doen door een persoonlijke rouwkaart te schrijven.

Verjaardagen, feesten, bruiloften of doopfeesten – er zijn veel verschillende gelegenheden waarvoor u uitnodigingen kunt schrijven. Uitnodigingen zijn belangrijker dan het voor velen lijkt: ze bevatten belangrijke informatie, uit het ontwerp valt veel te halen en uiteindelijk komen er zonder uitnodiging geen gasten. Wat u niet mag vergeten op de kaart en hoe u een uitnodiging het beste kunt formuleren, zodat er zoveel mogelijk gasten komen, leest u hier.

Het schrijven van een kaart voor de geboorte is een prachtige manier om de vers gebakken familie te feliciteren en uw vreugde uit te drukken over de nieuwe kleine aardbewoner. Hoewel er veel manieren zijn waarop u een kaart voor de geboorte kunt schrijven, kan dit de uitdaging zijn: het vinden van de juiste woorden om uw gevoelens op de juiste manier uit te drukken. In onze gids vindt u daarom tips en ideeën om u te helpen een hartelijke en persoonlijke felicitatiekaart te schrijven die de familie plezier geeft en lang wordt herinnerd.

Wat kunt u verwachten van de keuzewijzer van Enveloppen 24?

Wij bij Enveloppen 24 doen waar we van houden. Namelijk: het enthousiasmeren en inspireren van onze klanten. Dit willen we bereiken door een hoogwaardige productie van de enveloppen te waarborgen en wij bieden u het grootste assortiment enveloppen en verzendzakken in Europa. Want u moet uw gevoelens zo perfect en intens mogelijk van A naar B sturen. Wij willen onze klanten ook een zeer goede service bieden met uitstekend advies en inspiratie, omdat zij dat verdienen. Dus we willen u met raad en daad helpen.

Deze keuzewijzer dient in de eerste plaats als een bron van inspiratie en informatie voor u. We houden u vooral graag op de hoogte over de onderwerpen enveloppen,correspondentie, kleuren en creatieve knutselmogelijkheden en we voorzien u van tips, trucs en nieuwe ideeën. In onze keuzewijzer vindt u onder andere de volgende categorieën:

  • Papiersoorten
  • Duurzaamheid
  • Knutselinstructies
  • Kleurentheorieën

In elke categorie vindt u één of meerdere bijdragen. Hebt u vragen over onze producten of bent u gewoon geïnteresseerd in het onderwerp correspondentie en alles wat daarmee samenhangt in het algemeen? Dan kunt u de Blanke-keuzewijzer doorbladeren en de nodige informatie inwinnen.

Wilt u weten welke belangrijke kleurentheorieën er zijn en wat ze betekenen? Geen probleem, neem gewoon een kijkje in onze categorie Kleurentheorie.

Of bent u geïnteresseerd in de verschillende papiersoorten en hun gebruik? In de categorie Papiersoorten vindt u tips over welke papiersoorten van welk gewicht het beste bij welke gelegenheid passen.

Bovendien wordt duurzaamheid ook in bedrijven een steeds belangrijker onderwerp. In onze categorie Duurzaamheid in de keuzewijzer geven we u tips en trucs hoe u uw correspondentie milieuvriendelijk kunt beheren.

Maakt u graag dingen zelf? Waarom maakt en ontwerpt u dan niet zelf een envelop? Met een zelfgemaakte envelop kunt u uw ontvangers zeker verrukken en een glimlach op hun gezicht toveren. U kunt hiervoor inspiratie opdoen in de categorie Knutselinstructies in onze keuzewijzer.

U bent ook van harte welkom om uw eigen gedachten met ons te delen en onder de artikelen een reactie achter te laten. We zijn natuurlijk blij met een levendige community en een uitwisseling.