Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
 • Alle producten Terug
 • Formaten Terug
 • Kleuren Terug
 • Enveloppen Terug
 • Business Terug
 • Kaarten & Papier Terug
 • Verzendverpakkingen Terug

Advies

Welkom bij de keuzewijzer van Enveloppen 24

De keuzewijzer van Enveloppen 24 is een soort blog over enveloppen, correspondentie en kleuren en biedt creatieve knutselinstructies. Laat u door ons inspireren over deze onderwerpen en ontvang waardevolle tips en informatie. Hier vindt u een overzicht van alle categorieën waarvoor wij interessante bijdragen beschikbaar hebben gesteld. Er zit vast ook iets voor u tussen. Lees meer

Is er een onderwerp dat u interesseert? Klik dan op de categorie en lees de bijdrage door. Hieronder vindt u ook onze actuele topbijdragen, die het meest populair zijn bij onze lezers. U vindt ze vast ook spannend om te lezen.

Topbijdrage

Vouwkaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en gramgewichten. Ze worden bij verschillende gelegenheden gegeven, zoals verjaardagen, Kerstmis of Pasen. Voor elke gelegenheid is er het perfecte kaartje. Een vouwkaartje kan ook worden gepersonaliseerd naar individuele wensen. Idealiter wordt het kaartje ter bescherming in een blanco envelop overhandigd.

De contemplatieve tijd van het jaar is voor veel mensen een hoogtepunt. Deze staat voor familie en vriendschap, dus er is nauwelijks een betere gelegenheid om dierbaren het beste te wensen. Maar ook in het bedrijfsleven speelt het feest een cruciale rol. Het is een ideaal moment om waardering en dankbaarheid te tonen. Een van de mooiste manieren om dit te doen is door middel van kerstpost: het brengt uw woorden persoonlijk en kleurrijk over aan de mensen die ertoe doen.

Hebt u nog inspiratie nodig voor de aankleding van uw kerstfeest? Dan bent u hier aan het juiste adres. Of het nu gaat om decoratieve objecten, plaatskaarten of de kerstmenukaart, wij hebben creatieve ideeën en suggesties voor u. Er zijn geen grenzen aan de creativiteit bij het voorbereiden van de kersttafel. Met doordachte en individuele ontwerpen kunt u uw gasten laten stralen.

In het zakenleven is correspondentie een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Tegelijkertijd is elke geschreven zakelijke brief als een visitekaartje voor uw bedrijf. Zowel de inhoud als de opmaak dienen als boegbeelden. Het vinden van de juiste formulering kan soms een uitdaging zijn. Met een paar tips stelt u echter in een mum van tijd een foutloze zakelijke brief op.

Alle bijdragen

Een zelfgevouwen envelop is een ideale aanvulling op uw persoonlijke brief. Ze worden gekenmerkt door kleurrijke kleuren, afbeeldingen en een individuele vormgeving. Hoe u eenvoudig een envelop kunt vouwen, laten we u in deze post zien. Daarnaast leggen wij u uit waar het op aan komt, zodat u de envelop later ook per post kunt versturen.

Zelfgemaakte paaskaarten zijn creatief en persoonlijk. Dit zorgt voor dubbel plezier bij de ontvanger. Of het nu gaat om kleurrijke paaseieren of pluizige kuikentjes – in deze blogpost presenteren we u geweldige motieven die u eenvoudig zelf kunt maken. Zo worden uw paasgroeten een echte blikvanger. Laat u hier inspireren!

Moederdag, tijd om dankjewel te zeggen. Maar wat als moederdagcadeau? Wat kunt u in een brief voor moederdag schrijven? En hoe zegt u dank u wel tegen uw moeder? Wij laten u zien hoe u de mooiste Moederdagbrief kunt maken, waar elke moeder van zal houden!

Valentijnsdag in februari is waarschijnlijk een van de meest populaire dagen om brieven en kaarten te schrijven. Talrijke enveloppen met mooie liefdesboodschappen worden overhandigd. Vooral bij de Valentijnsbrief telt het gebaar. Maar ook de optische vormgeving en de inhoud zijn doorslaggevend om uw dierbaren een plezier te doen. Laat u inspireren door onze bijdrage.

Zijn er duurzame enveloppen? Waaruit bestaan deze? In deze bijdrage gaan we de zaak tot op de bodem uitzoeken. Hier leest u wat duurzaamheid eigenlijk betekent en hoe u uw post milieuvriendelijk kunt maken. Duurzame enveloppen van gerecycled materiaal beschermen het milieu en zijn waardevolle hulpbronnen.

In dit artikel ontdekt u wat een rijke keuze er is in gewoon lijkende enveloppen. Leer meer over de verschillende soorten sluitingen en materialen die in enveloppen worden gebruikt en krijg tips over hoe u uw enveloppen perfect kunt bewaren, zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. U zult versteld staan hoeveel ontwerpvrijheid er is met zo'n ogenschijnlijk eenvoudig product.

Vouwkaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en gramgewichten. Ze worden bij verschillende gelegenheden gegeven, zoals verjaardagen, Kerstmis of Pasen. Voor elke gelegenheid is er het perfecte kaartje. Een vouwkaartje kan ook worden gepersonaliseerd naar individuele wensen. Idealiter wordt het kaartje ter bescherming in een blanco envelop overhandigd.

Brieven brengen inhoud over, maar net zoals voor al het andere in het leven geldt voor brieven: kleding maakt de man. En bij een brief is de envelop het kledingstuk. Wie een brief esthetisch en passend voor de gelegenheid aankleedt, geeft het verzoek een bijzondere nadruk en maakt van zijn brief een blikvanger nog voordat de brief wordt geopend. Lees hier meer over de verschillende envelopformaten en gelegenheden waarvoor ze worden gebruikt.

Visitekaartjes zijn niet weg te denken uit het zakenleven. Hiermee kunt u eenvoudig uw bedrijfsinformatie doorgeven na een klantafspraak of een gesprek op een beurs. U kunt in drie eenvoudige stappen uw perfecte visitekaartje maken. Als het visitekaartje in een envelopje wordt overhandigd, geeft dat het geheel een elegant tintje.

Iedereen is blij met cadeaus. Maar cadeaus geven is ook heel leuk. Voor elk soort cadeau is er de perfecte cadeauverpakking. Een persoonlijke tintje mag niet ontbreken op cadeauverpakkingen. Er zijn geen grenzen aan uw creatieve ideeën. Met onze tips wordt uw verrassing nog groter.

Wat kunt u verwachten van de keuzewijzer van Enveloppen 24?

Wij bij Enveloppen 24 doen waar we van houden. Namelijk: het enthousiasmeren en inspireren van onze klanten. Dit willen we bereiken door een hoogwaardige productie van de enveloppen te waarborgen en wij bieden u het grootste assortiment enveloppen en verzendzakken in Europa. Want u moet uw gevoelens zo perfect en intens mogelijk van A naar B sturen. Wij willen onze klanten ook een zeer goede service bieden met uitstekend advies en inspiratie, omdat zij dat verdienen. Dus we willen u met raad en daad helpen.

Deze keuzewijzer dient in de eerste plaats als een bron van inspiratie en informatie voor u. We houden u vooral graag op de hoogte over de onderwerpen enveloppen,correspondentie, kleuren en creatieve knutselmogelijkheden en we voorzien u van tips, trucs en nieuwe ideeën. In onze keuzewijzer vindt u onder andere de volgende categorieën:

 • Papiersoorten
 • Duurzaamheid
 • Knutselinstructies
 • Kleurentheorieën

In elke categorie vindt u één of meerdere bijdragen. Hebt u vragen over onze producten of bent u gewoon geïnteresseerd in het onderwerp correspondentie en alles wat daarmee samenhangt in het algemeen? Dan kunt u de Blanke-keuzewijzer doorbladeren en de nodige informatie inwinnen.

Wilt u weten welke belangrijke kleurentheorieën er zijn en wat ze betekenen? Geen probleem, neem gewoon een kijkje in onze categorie Kleurentheorie.

Of bent u geïnteresseerd in de verschillende papiersoorten en hun gebruik? In de categorie Papiersoorten vindt u tips over welke papiersoorten van welk gewicht het beste bij welke gelegenheid passen.

Bovendien wordt duurzaamheid ook in bedrijven een steeds belangrijker onderwerp. In onze categorie Duurzaamheid in de keuzewijzer geven we u tips en trucs hoe u uw correspondentie milieuvriendelijk kunt beheren.

Maakt u graag dingen zelf? Waarom maakt en ontwerpt u dan niet zelf een envelop? Met een zelfgemaakte envelop kunt u uw ontvangers zeker verrukken en een glimlach op hun gezicht toveren. U kunt hiervoor inspiratie opdoen in de categorie Knutselinstructies in onze keuzewijzer.

U bent ook van harte welkom om uw eigen gedachten met ons te delen en onder de artikelen een reactie achter te laten. We zijn natuurlijk blij met een levendige community en een uitwisseling.