Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Manufactuur - Individuele bestellingen

Manufactuur - Individuele bestellingen

De grootste keuze aan enveloppen in Europa: een groots uitgangspunt. Bij Blanke veredelen we op wens, we bieden niet slechts elke envelop uit de winkel aan. We fabriceren en bedrukken ook al uw envelopideeën. Bijna grenzeloos. Volledig zonder compromissen. Lees meer
Bedrukte enveloppen
Bedrukte enveloppen
Bestempelde enveloppen
Bestempelde enveloppen
Gelakte enveloppen
Gelakte enveloppen
Speciale producties
Speciale producties
Creatief advies
Creatief advies
Confectioneren
Confectioneren

Welkom bij de manufactuur van Enveloppen 24!

Bent u op zoek naar ongebruikelijke en creatieve ideeën voor enveloppen, verzendzakken en verzendverpakkingen? Wilt u dat uw correspondentie opvalt?

Dan zit u hier goed!


Ons dienstenaanbod:

Het bedrukken van standaard producten, bedrukking en maatwerk in uitzonderlijke formaten of hoogwaardige materialen. Bekijk ons uitgebreide aanbod eens van dichterbij!


Manufactuur vandaag de dag

Manufactuur betekent tegenwoordig in de eerste plaats innovatie - zonder de productiekunst op te geven. De enveloppen worden steeds beter. Het komt er nooit op aan om enveloppen goedkoper te maken, maar altijd de beste te maken.

Misschien kan uit deze aanpak het belang van de manufactuur worden afgeleid; dat is precies wat onze klanten wensen en weten te waarderen - het creëren van een toegevoegde waarde bij de enveloppen door onze manufactuur.


Onze manufactuur voor enveloppen

In de regel heeft u standaard enveloppen gekocht bij het postkantoor in uw woonplaats. Vandaag de dag koopt u enveloppen online. Hier zijn er ook uitzonderlijke varianten, zoals reclamevensters voor reclamedoeleinden. Sommige van onze enveloppen worden 100% gerecycled of met de hand gemaakt. Vanwege deze bijzonderheid beschikken wij over een manufactuur voor enveloppen. Bij Enveloppen 24-mailingmanufactuur is het mogelijk om uw zelf ontworpen wenskaarten en enveloppen op internet te laten drukken. Precies zoals u het zich voorstelt: vierkant, in kleine vorm of  XXL.

In de Enveloppen 24-manufactuur staan in totaal  57 verschillende formaatvarianten en meer dan 3500 enveloppen  voor u klaar om vrij te ontwerpen. De manufactuur is een plek voor de moderne klant van vandaag. Wie enveloppen van de manufactuur koopt, gaat als voorbeeld - voor de individualisering en tegen de massaproductie. Tenslotte staat de term 'manufactuur' bij ons voor premiumproducten en de hoogste kwaliteit van de gebruikte materialen.


Al voor de opening een belevenis - enveloppen van de Enveloppen 24-manufactuur

  • Fijnste materiaal
  • Met verschillende verlijmingen
  • Perfecte grootte voor het vouwen van kaarten


Waarom enveloppen drukken bij Enveloppen 24?

Verschillende stijlen en technieken maken een ruime keuze mogelijk. Liefdevolle graphics maken van onze enveloppen echte kunstwerken en dierbare souvenirs voor de ontvangers.

Ontwerp eenvoudig online

Ontwerp uw enveloppen online via computer of laptop of via tablet of smartphone en ontwerp ze individueel. Controleer het eindresultaat voor het plaatsen van de bestelling, Enveloppen 24 doet al het andere.

Unieke uiteenzettingen. Enveloppen 24 is gespecialiseerd in hoogwaardige veredelingsprocessen en biedt diverse vernieuwingen. U vindt er onder andere enveloppen met een reliëf. Als extra specialiteit biedt Enveloppen 24 u de mogelijkheid om digitaal te printen met folie, die de brug slaat tussen de traditionele drukprocessen en de huidige innovaties op het gebied van digitaal printen. Wij kunnen direct op uw enveloppen goud-, zilver-, roségoud- of koperen folies bedrukken en ze daarmee kostenefficiënt en volledig geïndividualiseerd produceren.

Afdrukresultaat in de hoogste afdrukkwaliteit

Onze enveloppen worden bedrukt op hoogwaardig papier met behulp van de modernste druktechnieken en garanderen een briljant drukresultaat. Gekalibreerde en geteste drukmachines garanderen de kleurgetrouwheid en zorgen voor heldere enveloppen. Met handmatig werk en jarenlange ervaring worden de enveloppen vervolgens gecontroleerd. De enveloppen zijn zorgvuldig verpakt, zodat het openen al een bijzonder plezier wordt.

Wij bedrukken uw enveloppen

Wij bedrukken de enveloppen van uw kaarten met uwbedrijfslogo of met het ontwerp van de trouwkaarten. Dit geeft uw huwelijksuitnodiging een geheel eigen karakter. Momenteel drukken wij onder andere DIN Lang- en DIN C5-enveloppen.


Correct vormgeven van enveloppen

Onlangs werd u belast met de vormgeving van een envelop ? Dat klinkt misschien niet moeilijk, maar net als bij briefpapier  is het belangrijk om normen na te leven. Vooral bij enveloppen moeten de door de Deutsche Post verstrekte gegevens in acht worden genomen.

Waarom zou u onze aanwijzingen opvolgen? U zorgt daarmee voor een probleemloze verzending van uw ontworpen enveloppen. Niemand zou het op prijs stellen als hij regelmatig problemen zou ondervinden bij het verzenden vanwege uw ontwerp. Hoe mooi de enveloppen ook zijn. U zult merken dat er veel moet worden overwogen bij het ontwerpen van een envelop.

Net als bij veel gedrukte producten is er ook bij enveloppen een grote keuze aan verschillende formaten die worden gebruikt. Een veel voorkomend formaat is de envelop in DIN Lang-formaat. De afmetingen zijn 110 mm hoog en 220 mm breed. Vaak heeft hij een venster waarin het aflever- en afzenderadres later op het briefpapier zichtbaar is.

Een envelop wordt verdeeld in 4 gebieden die aan speciale voorschriften zijn onderworpen. Er is de frankeerzone. Het is 74 mm x 40 mm groot, gemeten vanaf de rechterbovenhoek en identiek in alle formaten. Deze ruimte is uitsluitend gewijd aan postzegels en frankeernotities. Er kunnen hier geen designelementen of bijschriften worden aangebracht.

De afzenderzone ligt direct links van de frankeerzone en is over het algemeen 40 mm hoog. De breedte is het resultaat van de breedte van het formaat minus de breedte van de frankeerzone en is daarom altijd verschillend. Afzenderinformatie, zoals uw eigen naam, adres of logo, bevindt zich in de afzenderzone. Het adres moet van 10 tot 12 pt en zonder lege regels worden ingevuld.

Vaak zijn de afzendergegevens al op het briefpapier boven het adres van de ontvanger aangebracht. Als u nu een envelop met venster gebruikt, zijn ze natuurlijk goed herkenbaar en bespaart u een nieuwe plaatsing op de envelop.

De coderingszone wordt gemeten vanuit de rechterbenedenhoek van de envelop en heeft een hoogte van 15 mm en een breedte van 150 mm. Na het lezen van het adres bij de betekening of kennisgeving wordt in deze gebieden een streepjescode afgedrukt. Dit maakt een doelgerichte postsortering mogelijk. Kijk de volgende keer eens goed. U zult de code zeker herkennen. Het kleurconcept moet worden beperkt tot zeer lichte tinten om de leesbaarheid van de code te garanderen. Ook hier moet u designelementen vermijden.

De laatste zone op een envelop wordt de leeszone genoemd. Als er geen venster in de envelop zit waarin ze al te herkennen zijn, worden de ontvangersgegevens hier ondergebracht. Het adres moet rechts en links 15 mm van de rand van de envelop verwijderd zijn en centraal aan de lange zijden geplaatst zijn.

Over het algemeen gaat het bij het ontwerp van een envelop vaak om reclame. Daarom moet de envelop  opvallen onder de duizenden andere enveloppen die in een brievenbus worden verzameld en snel herkenbaar zijn  . Hij moet het corporate design van een bedrijf benadrukken en moet professionaliteit en ernst overbrengen.


Envelop met kaart en logo in reliëf

Stelt u eens voor dat uw envelop gemaakt is van fijn gestructureerd papier. De foliedruk van de bedrijfsnaam in zilver maakt de envelop tot een blikvanger. Passend daarbij een kaart.

Wij realiseren uw ontwerp voor een exclusieve bedrijfsinrichting. Bel ons gewoon even op! Wij geven u advies!

U heeft nog niet gekozen? Kijk dan bij de categorie kaarten afdrukken. Stap in de wereld van de mailingmanufactuur. En ervaar ongekende mogelijkheden.

We hopen dat u het naar uw zin heeft!