Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Papieren draagtassen blauw

Papieren draagtassen blauw

Onze blauwe papieren draagtassen zijn van hoge kwaliteit, esthetisch aantrekkelijk en functioneel. Ze zijn geschikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Blader door onze collectie en verbeter de winkelervaring van je klanten in stijl. Lees meer
98,58 €
4.928,97 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
152,93 €
611,71 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
174,13 €
696,51 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
182,57 €
912,84 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
148,71 €
495,69 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
174,13 €
696,51 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
182,57 €
912,84 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Blauwe papieren draagtassen: stijlvol, praktisch en milieuvriendelijk

Ontdek bij Enveloppen 24 een gevarieerde selectie van hoogwaardige blauwe papieren draagtassen die esthetisch aantrekkelijk en functioneel zijn. Onze duurzame verpakkingsoplossingen zijn bedoeld voor zowel bedrijven als particulieren. Met een sterke focus op kwaliteit en milieuvriendelijkheid bieden wij een breed scala aan tassen die aan uw specifieke eisen voldoen. Blader door onze collectie blauwe papieren draagtassen en verhoog de winkelervaring van uw klanten op een stijlvolle manier.


Gekleurde draagtassen van papier: het juiste formaat voor uw bedrijf

Onze stijlvolle papieren draagtassen in blauw zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten en ontwerpen om aan al uw behoeften te voldoen. Van compacte tassen voor lichte artikelen tot ruime tassen voor grotere aankopen, wij hebben het optimale formaat voor u.

De blauwe draagtassen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten licht- en donkerblauw. Bovendien heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een tas met of zonder kijkvenster. Het transparante venster maakt het mogelijk om de inhoud van de tas te bekijken zonder deze te hoeven openen. Hierdoor kunt u uw producten aantrekkelijk presenteren en direct indruk maken op uw klanten met de inhoud.

Naast hun praktische functie zijn onze tassen ook esthetisch aantrekkelijk en bieden ze een uitstekende manier om uw producten stijlvol onder de aandacht te brengen. Houd er rekening mee dat onze gekleurde papieren draagtassen in een eenvoudig ontwerp in grote aantallen per verkoopeenheid beschikbaar zijn. Afhankelijk van het model varieert de bestelhoeveelheid tussen 200 en 300 stuks per eenheid. Blauwe tassen met kijkvenster zijn daarentegen al in kleinere hoeveelheden verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.


Focus op duurzaamheid: waarom zou u kiezen voor papieren draagtassen?

De veelzijdigheid van papieren draagtassen maakt ze onmisbaar voor vele toepassingen. Ze zijn perfect voor de detailhandel, als relatiegeschenken, voor evenementen of voor dagelijks gebruik. Onze blauwe papieren draagtassen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en modern.

Door hun hernieuwbare materialen en hun volledige recyclebaarheid levert u met de aankoop van een papieren draagtas een waardevolle bijdrage aan de bescherming van het milieu. In tegenstelling tot plastic tassen zijn ze een duurzaam alternatief dat helpt de hoeveelheid afval te verminderen en de impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Dankzij al deze eigenschappen zijn draagtassen gemaakt van hernieuwbare grondstoffen de draagoplossing van de toekomst.


Papieren draagtas versus plastic tassen: de voor- en nadelen

Papieren draagtassen

Plastic tassen

Voordelen

100% biologisch afbreekbaar

Hoog draagvermogen


100% recyclebaar

Waterdicht


Hoge scheurbestendigheid

Licht


Stijlvol design

Herbruikbaar


Verminderen de hoeveelheid plastic afval

Recyclebaar


Lage CO2-uitstoot tijdens de productie


Herbruikbaar

Nadelen

Gevoelig voor vocht

Niet biologisch afbreekbaar

Beperkt draagvermogen in vergelijking met papieren tassen

Schadelijk voor het milieu

Hoge CO2-belasting tijdens de productie


Sterke en betrouwbare metgezellen: papieren draagtassen in blauw

Onze eenkleurige papieren draagtassen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en bieden verschillende draagvermogens. Modellen van 70 g/m² kraftpapier kunnen gemakkelijk tot 5 kg dragen, terwijl varianten met 90 g/m² zelfs tot 10 kg kunnen dragen. Met de verschillende draagvermogens zijn ze de perfecte keuze voor tal van toepassingen, van lichte producten zoals kleding of papierwaren tot zwaardere voorwerpen zoals boeken of voeding. Maar niet alleen in functioneel opzicht blinken onze tassen uit, ook het esthetische ontwerp maakt ze een echte blikvanger.

Om zowel een veilig transport als een aantrekkelijke productpresentatie te garanderen, raden we onze papieren draagtassen met kijkvenster in een elegante donkerblauwe kleur aan. De tassen zijn gemaakt van stevig golfkarton met een gewicht van 360 g/m², en zijn bijzonder geschikt voor fijne wijnen en sterke dranken en voor samengestelde cadeaus met een hoger gewicht.


Bestel nu uw blauwe papieren draagtassen bij Enveloppen 24

Ontdek de uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid van onze gekleurde papieren draagtassen. Koop vandaag nog en ontdek hoe deze tassen waarde toevoegen aan uw dagelijkse werk en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Of u ze nu nodig heeft voor uw bedrijf of voor persoonlijk gebruik, onze tassen zijn de perfecte keuze voor iedereen die stijl, functionaliteit en duurzaamheid waardeert. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of advies willen, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze staat klaar om u te helpen en te adviseren.