Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Vierkante enveloppen 150 x 150 mm

Vierkante enveloppen 150 x 150 mm

Enveloppen zijn niet weg te denken uit het dagelijks gebruik. Als u op zoek bent naar een envelop 15x15, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze uitgebreide selectie enveloppen biedt u verschillende mogelijkheden om uw brieven, uitnodigingen of speciale berichten in stijl te verpakken. Of het nu transparant, gekleurd of klassiek wit is, bij ons vindt u de juiste optie voor elke gelegenheid. Lees meer
32,89 €
328,94 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
17,69 €
176,92 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
20,29 €
202,85 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
44,13 €
441,29 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
44,13 €
441,29 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
52,82 €
528,23 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
52,82 €
528,23 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

Dezelfde grootte, verschillende namen: envelop 15x15 en envelop 150x150

Bent u in de war omdat u de ene keer “envelop 15x15” en de andere keer “envelop 150x150” leest? Maak u geen zorgen, we zullen de verwarring meteen aan het begin uit de weg ruimen! In feite is het dezelfde grootheid, alleen uitgedrukt in verschillende meeteenheden. De eerste aanduiding betekent dat de envelop 15x15 cm in het vierkant is. Hier verwijst de aanduiding naar het formaat in centimeters (cm), terwijl de tweede aanduiding (envelop 150x150) hetzelfde formaat in millimeters (mm) aangeeft.

Hoewel de maateenheden verschillen, is de werkelijke grootte van de envelop identiek. Een envelop met de afmetingen 15x15 cm komt precies overeen met die van de enveloppen van 150x150 mm.


Envelop 15x15 cm – perfect voor vele gelegenheden

Een envelop 15x15 is ideaal voor verschillende doeleinden en biedt u verschillende toepassingen, bijvoorbeeld:

 • Uitnodigingen: Of het nu gaat om bruiloften, verjaardagen, jubilea of andere feestelijke gelegenheden – vierkante enveloppen 15x15 geven uw uitnodigingskaarten een elegante en moderne touch.
 • Wenskaarten: Wilt u uw geliefden een speciale wenskaart sturen? Een envelop in het formaat 15x15 cm biedt voldoende ruimte voor handgeschreven berichten en past perfect bij creatieve kaartformaten.
 • Marketingmateriaal: Als u flyers, kleine brochures of ander promotiemateriaal wilt verzenden, zijn vierkante enveloppen een origineel alternatief om u te onderscheiden van de massa en de aandacht te trekken.
 • Cadeaubonnen: Verras uw klanten of medewerkers met cadeaubonnen in vierkante enveloppen in het formaat 15x15 cm. Ze bieden ruimte voor kortingsbonnen of kleine geschenken en geven uw geschenk een stijlvol tintje.
 • Bedankkaarten: Wilt u uw klanten of gasten bedanken? Een vierkante envelop 15x15 is ideaal om uw bedankkaarten in stijl te verzenden en uw waardering uit te drukken.

Of het nu voor privé- of zakelijke doeleinden is, vierkante enveloppen van 15x15 cm zijn uiterst veelzijdig en bieden u een aantrekkelijke optie om uw berichten op een creatieve en aantrekkelijke manier te verzenden.


Ontdek de diversiteit: envelop 15x15 in vele uitvoeringen

Bij Enveloppen 24 vindt u een breed scala aan enveloppen in het praktische formaat 15x15 cm. Onze producten worden gekenmerkt door hun hoogwaardige kwaliteit, veelzijdige uitvoeringen en aantrekkelijke ontwerpen. Hier zijn enkele van de verschillende varianten die wij u aanbieden:

 • Envelop 15x15 in wit-transparant: deze transparante enveloppen geven uw verzonden documenten een elegante en moderne uitstraling. Gemaakt van hoogwaardig papier en uitgerust met een rechte flap, bieden ze de perfecte bescherming voor uw inhoud.
 • Envelop 15x15 in het wit:onze witte enveloppen zijn tijdloos en klassiek en zorgen voor een professionele uitstraling. De rechte flap en de drukgevoelige kleeflaag maken het sluiten gemakkelijk en handig.
 • Gekleurde envelop 15x15 in geel: als u op zoek bent naar een vrolijke en opvallende envelop, dan zijn de gele kleuropties precies wat u nodig hebt. Gemaakt van 130 g/m ² coloristapapier en voorzien van een puntige flap, geven ze uw brieven een vleugje originaliteit en individualiteit.
 • Gekleurde envelop 15x15 in het groen:onze groene enveloppen brengen frisheid en natuurlijkheid in uw correspondentie. Met hun 130 g/m ² dikke coloristapapier en de puntige flap zorgen ze voor een uitnodigende sfeer en zijn ze ideaal voor gelegenheden waar een vleugje groen gewenst is.
 • Gekleurde envelop 15x15 in het blauw:de blauwe kleurvarianten van onze enveloppen brengen rust en harmonie in uw communicatie. Met hun lichtblauwe ontwerp en het hoogwaardige 130 g/m ² coloristapapier bieden ze een stijlvol kader voor uw belangrijke berichten.

Welke uitvoering u ook kiest, al onze enveloppen in het formaat 15x15 cm overtuigen door hun hoge kwaliteit, hun precies passende grootte en hun praktische bediening. Ontdek ons brede assortiment en vind de perfecte envelop die optimaal voldoet aan uw eisen en uw individuele smaak.


Het juiste lijmtype voor uw envelop

Onze enveloppen in het formaat 15x15 vindt u bij ons uitgerust met verschillende soorten lijmen. Dit zijn de belangrijkste verschillen:

 • Kleefstrip: Deze vorm van kleven wordt gekenmerkt door een zelfklevende flap die stevig aan de afdekklep vastkleeft nadat de beschermstrook is losgetrokken. Kleefstrip is snel, gemakkelijk en handig in gebruik omdat er geen extra lijm nodig is.
 • Nat kleven: Bij natkleven wordt de flap van de envelop vochtig gemaakt om een stevige hechting te creëren. Deze methode vereist iets meer tijd, maar biedt ook een veilige en permanente sluitoplossing.

De keuze van de verlijming hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en de vereisten van uw zendingen. Als u de voorkeur geeft aan een snelle en ongecompliceerde sluitingsoptie, is de kleefstrip ideaal. Als u bijzonder veel waarde hecht aan een veilige en strakke sluiting, is nat kleven de beste keuze. U kunt het beste een hulpmiddel zoals een vochtige spons of doek bij de hand houden, tenzij u alle lipjes met uw tong nat wilt maken.

Welke kleefvorm u ook kiest, elke envelop 15x15 in ons assortiment biedt u altijd een betrouwbare sluitoplossing om uw documenten veilig te verzenden.


Envelop 15x15 goedkoop online kopen bij Enveloppen 24

Bent u op zoek naar hoogwaardige enveloppen in het formaat 15x15 cm tegen aantrekkelijke prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Enveloppen 24 biedt u een grote keuze aan enveloppen, verzendenveloppen en andere producten voor kantoorbenodigdheden.

Naast de enveloppen in de maat 15x15 cm hebben we een  breed assortiment aan andere formaten. Van DIN-lange enveloppen tot vierkante enveloppen tot speciale enveloppen– bij ons vindt u voor elk doel de juiste envelop. Wij bieden bijvoorbeeld ook enveloppen in de formaten C6, C5 en C4, die ideaal zijn voor documenten van verschillende formaten. Daarnaast vindt u bij ons ook bubbelenveloppen, maxibrief-enveloppen en nog veel meer. Ons uitgebreide assortiment stelt u in staat om aan al uw verzend- en kantoorbehoeften op één plek te voldoen.

Naast de grote selectie worden onze producten gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Vertrouw erop dat uw documenten en zendingen veilig en beschermd zijn. En dat alles tegen lage prijzen. Bestel uw enveloppen in het formaat 15x15 cm en andere kantoorartikelen gemakkelijk online bij Enveloppen 24. Profiteer van onze snelle verzending om uw bestelling snel te ontvangen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor hoogwaardige enveloppen en nog veel meer!


FAQ – Veelgestelde vragen over enveloppen 15x15

1. Zijn er vensterenveloppen in de maat 15x15 cm?

Nee, onze enveloppen in het formaat 15x15 cm zijn zonder venster verkrijgbaar. Als u enveloppen met vensters nodig hebt, kunt u kiezen uit andere formaten die deze optie bieden.


2. Kan ik de enveloppen in het formaat 15x15 cm in grotere hoeveelheden bestellen?

Ja, wij bieden staffelprijzen die u een aantrekkelijk prijsvoordeel bieden bij het kopen van grotere hoeveelheden. U kunt het gewenste aantal stuks selecteren en profiteren van onze volumekortingen.


3. Enveloppen vierkant 15x15 – welke soorten sluitingen zijn beschikbaar?

Onze 15x15 enveloppen zijn meestal voorzien van een plakstrip of door nat te kleven. Elk type afsluiting heeft zijn voor- en nadelen, maar als u niet veel hoeft te verzenden, zijn de nadelen bijna te verwaarlozen.


4. Zijn er vierkante enveloppen in andere formaten?

Ja, naast de vierkante envelop van 15x15 cm hebben wij een breed aanbod aan vierkante enveloppen in verschillende maten. Bekijk gerust ons assortiment of neem contact met ons op als u hulp nodig hebt.