Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Verzendzakken C5 met venster

Verzendzakken C5 met venster

C5 verzendzakken met venster zijn geschikt voor het verzenden van zakelijke documenten, reclame- en marketingmateriaal, zakelijke en persoonlijke correspondentie. Ontdek onze verscheidenheid aan verzendzakken met venster in formaat DIN C5. Een groot voordeel is het venster, dat zorgt voor een goede leesbaarheid van het adres van de ontvanger en de afzender. Lees meer
40,62 €
81,24 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
43,98 €
87,95 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
64,67 €
646,69 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
40,11 €
80,23 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
79,01 €
158,01 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
40,62 €
81,24 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
36,20 €
72,40 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
100,61 €
201,23 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
116,68 €
233,36 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
43,67 €
87,34 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
37,93 €
75,85 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
39,60 €
79,21 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
85,67 €
171,33 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending

C5 verzendzakken met venster

In de snelle wereld van vandaag de dag is de keuze van het juiste verpakkingsmateriaal van cruciaal belang om een soepel en efficiënt verzendproces te garanderen. Onder de vele mogelijkheden die de markt biedt, worden C5 verzendzakken met venster steeds populairder. Deze speciale verzendzakken worden niet alleen gekenmerkt door hun optimale formaat, dat perfect geschikt is voor een verscheidenheid aan documenten en documenten, maar ook door het venster, dat zorgt voor een goede leesbaarheid van het adres van ontvanger en afzender.

Blader door ons uitgebreide assortiment C5 verzendzakken met venster! Bij Enveloppen 24 vindt u een grote keuze aan verschillende kleuren en materialen.


Wat onderscheidt het C5-formaat?


Het C5-formaat wordt beschouwd als de internationale standaardgrootte voor enveloppen, die wordt gedefinieerd door de ISO-216-norm. De afmetingen van het C5-formaat zijn 162 mm x 229 mm. Dit formaat maakt C5 bijzonder geschikt voor het verzenden van A5-documenten – de helft van een A4-blad – of andere materialen die in dit formaat passen.

Verzendzakken in C5-formaat zijn daarom speciaal op deze afmetingen afgestemd en bieden een ideale oplossing voor het verzenden van brieven, documenten en andere zaken in het juiste formaatbereik.


Voor welke documenten zijn C5 verzendzakken met venster geschikt?

C5 verzendzakken met venster zijn ideaal voor een groot aantal documenten en documenten in A5-formaat, die zowel in een zakelijke als in een privécontext worden verzonden. Eenmaal gevouwen DIN A4-documenten passen er ook in. Hier ziet u hoe.

Zakelijke documenten:

 • Facturen en betalingsbewijzen
 • Contracten en juridische documenten
 • Aanbiedingen en offertes

Reclame- en marketingmateriaal:

 • Brochures en flyers
 • Productcatalogi
 • Promotiemateriaal voor evenementen

Correspondentie:

 • Zakelijke brieven
 • Klantbrieven
 • Uitnodigingen voor zakelijke evenementen

Persoonlijke brieven:

 • Wenskaarten en gelukwensen
 • Handgeschreven brieven
 • Persoonlijke berichten en bedankbrieven


Ontdek de verscheidenheid aan kleuren in C5 verzendzakken met venster

De verscheidenheid aan beschikbare kleuropties voor verzendzakken opent een wereld van mogelijkheden voor een aantrekkelijk en individueel ontwerp. Elke kleur draagt niet alleen bij aan de esthetische presentatie, maar kan ook specifieke functies en toepassingen benadrukken. Hier zijn enkele van de beschikbare kleuren en hun karakteristieke kenmerken:

Kleur

Kenmerk

Wit

Witte verzendzakken met venster zien er professioneel en neutraal uit. Ze zijn ideaal voor zakelijke correspondentie, officiële documenten en algemene verzenddoeleinden.

Bruin

Bruine verzendzakken met venster stralen natuurlijkheid uit en worden vaak geassocieerd met milieuvriendelijkheid. Ze zijn goed geschikt voor het verzenden van biologische producten of materialen.

Grijs

Grijze verzendzakken met venster stralen elegantie en verfijning uit. Ze zijn bijzonder geschikt voor het verzenden van exclusieve documenten, uitnodigingen voor zakelijke evenementen of hoogwaardige producten.

De keuze van de kleur moet  niet alleen esthetische aspecten volgen, maar ook rekening houden met de doelgroep en het beoogde gebruik. Wit kan bijvoorbeeld dienen voor formele documenten in een zakelijke context, terwijl meer opvallende kleuren zoals grijs de aandacht vestigen op speciale aanbiedingen of hoogwaardige inhoud. Uiteindelijk bieden de verschillende kleuren van C5 verzendzakken met venster een manier om het verzendproces te personaliseren en tegelijkertijd een blijvende indruk achter te laten.


C5 verzendzakken met venster koopt u snel en betrouwbaar bij Enveloppen 24

C5 verzendzakken met venster zorgen voor een veilige en professionele verzending en een esthetische presentatie van uw documenten. Onze praktische verzendoplossingen zijn niet alleen verkrijgbaar in C5-formaat, maar ook in vele andere formaten, waaronder DIN A4, DIN C3 en DIN B6. Dit opent een breed scala aan mogelijkheden voor verschillende behoeften en eisen.

Enveloppen 24 staat voor het grootste assortiment enveloppen en verzendzakken in Europa en biedt eerlijke prijzen, competente service, veilige betalingsmogelijkheden en een snelle levering. Blader nu door onze onlineshop en vind wat u zoekt!