Advies (in het Engels en Duits)
Ma-Do 8-17 Uhr
Vr   8-15:30 Uhr
085 888 1070
Transparante vierkante enveloppen

Transparante vierkante enveloppen

Transparante verleiding in het kwadraat in stijlvol wit en in vele andere fascinerende kleuren. Dit alles zorgt ervoor dat de transparante, vierkante enveloppen een wow-effect hebben. Lees meer
Bestseller
27,81 €
278,10 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
77,79 €
311,14 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
32,89 €
328,94 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
31,47 €
314,70 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
23,34 €
233,36 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
34,16 €
341,65 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
30,15 €
301,48 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
28,42 €
284,20 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
91,06 €
910,55 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
33,30 €
333,00 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
42,66 €
426,55 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
35,23 €
352,32 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
12,15 €
121,51 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
31,93 €
319,28 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
71,13 €
711,26 € per 1000 stuks
incl. BTW , excl. Verzending
Accessoires
Transparante witte enveloppen
Andere merken

Vierkante transparante enveloppen

Jaar na jaar vliegen er talloze uitnodigingen en reclame in de brievenbus. Bedrijven vinden het moeilijk om aandacht te krijgen tussen alle zendingen. De nieuwe vierkante doorzichtige omhulsels vormen een echte uitdaging voor uw concurrenten. Want uw brief springt al in het oog als de ontvanger het alleen in de hand houdt. Dit kan een blijvende indruk maken op de ontvangers. Of het nu gaat om transparante vierkante enveloppen, enveloppen met folie, muntbuit of vierkante transparante verzendzakken, ze zijn veruit de blikvanger bij uitstek.

Duidelijk een buitengewone soort. De klassieker is altijd al het DIN-formaat geweest - dit is de optimale vorm van het verzenden van A4-bladen, zoals ze normaal gesproken op kantoor worden gebruikt. Juist dat kenmerkt de vierkante enveloppen: dit is geen gewone brief. De envelop heeft een bijzonder karakter. Daarom zijn ze vooral populair als enveloppen voor huwelijksuitnodigingen.


Vierkante en transparante enveloppen

Hier is ons grote assortiment kleurrijke transparante vierkante enveloppen. De handige vierkante doorzichtige hoezen zijn ideaal voor wenskaarten en andere vierkante postzendingen.


Vierkante envelop van transparant papier met puntige, rechte of afgeronde klep

De vierkante transparante envelop is geschikt voor vele verschillende gelegenheden. Dankzij het transparante uiterlijk kunt u van tevoren zien wat er in verborgen zit. De melkachtige transparante envelop ziet er luchtig en licht uit en is zo 'n zomerse verrassing.

De transparante enveloppen kunnen de aandacht van de ontvanger trekken en hem uitnodigen om de envelop te openen om de inhoud van de brief nauwkeuriger te bekijken.

De sluiting van de envelop moet nat worden gelijmd of voorzien zijn van een verwijderbare plakband . Bovendien heeft de envelop een puntige klep, een rechte of afgeronde klep, die de vierkante envelop stevig verlijmt. Om de vierkante en transparante hoezen alleen los en niet vast te sluiten, kan de kleppunt ook heel gemakkelijk in de hoes worden gestoken. De transparant gemaakte envelop heeftgeen ramen. Het gebruikte enveloppe is ongeveer 80 - 115 mg/m² dik.

Vierkante transparante enveloppen voor de huwelijksceremonie

De transparantie laat het motief van de artistiek ontworpen trouwkaarten doorschijnen - en geeft de uitnodigingskaarten een betoverende charme. Als bonus zijn er schattige strikjes aan de bovenkant of de opgeplakte miniatuur trouwringen. Als u een portretfoto van het toekomstige bruidspaar op de uitnodigingen laat drukken, kan het grote motief bijzonder mooi uitkomen door de vierkante enveloppen met een transparant effect. Wie de sprookjesachtige huwelijksceremonie bijzonder wil vieren, kan de vierkante enveloppen ook in crème kiezen. Ze hebben een nobele tint.

Wanneer worden de enveloppen gebruikt?

Zelfs als u geen bruiloft hebt gepland, kunnen de vierkante enveloppen worden gebruikt. Er is nu een ruime keuze aan vierkante wenskaarten - of het nu voor een mijlpaalverjaardag, de geboorte van een nieuwe baby of een bevestiging is. Als u zo'n kaart gekozen hebt, zult u altijd de bijpassende envelop vinden. Wanneer u op de transparante enveloppen schrijft, moet u ervoor zorgen dat de gekozen kleur van de balpen goed contrasteert met de envelop.

Transparante enveloppen in vierkant formaat

De vierkante transparante enveloppen zijn door hun afmetingen ideaal voor vierkante wenskaarten, verjaardagskaarten en andere dankbetuigingen. Ons grote assortiment vierkante en transparante enveloppen bestaat niet alleen uit de gebruikelijke kleuren, zoals wit of oranje maar ook uit heel speciale ontwerpen, zoals transparante enveloppen inblauw of vierkante transparante enveloppen in rood of geel.

Een vierkante transparante omhulling uit ons assortiment in rood, groen of blauw

Onze voordelige prijsstaffels van de enveloppen nodigen u uit om de hoogwaardige enveloppen in grote hoeveelheden te kopen. De vierkante doorzichtige enveloppen zijn al vanaf 100 exemplaren voor een redelijke prijs per stuk verkrijgbaar. Online bestellen is eenvoudig en in een paar stappen. Natuurlijk zijn we ook erg blij om uw bestellingen van vierkante enveloppen telefonisch of per e-mail te accepteren.

Speciale transparante vierkante enveloppen voor elke gelegenheid

Alle transparante enveloppen met vierkante afmetingen zijn gemaakt van stevige en hoogwaardige papiersoorten. Bij de productie zorgen onze vakmensen voor de beste afwerking. Ons brede aanbod wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe vierkante doorzichtige hoezen om aan zoveel mogelijk wensen van de klant te voldoen. Om zo goedkoop mogelijk bij Enveloppen 24 in te kopen, is het raadzaam om vierkante doorzichtige hoesjes in grotere aantallen te bestellen.

Als u niet zeker weet welke vierkante enveloppen geschikt zijn voor uw gelegenheid, kijk dan eens rond in de online winkel! U vindt hier andere enveloppen met elegante zijden inleg in verschillende tinten.